En liten endorfinkick.... (och jävligt låg maxplus)

 
... såhär på onsdagförmiddagen!
 
Alltså jag trodde ju aldrig att detta skulle ske, någonsin typ, men jag har alltså varit iväg på ett morgonpass spinning. 06.45 började det.
 
Jag hade antagligen aldrig gett mig in på det om inte Friskis hade legat så förbannat nära. För att spara tid tog jag cykeln dit och det tog väl ungefär 2 minuter att ta sig dit.
Gick bara upp ur sängen, klädde på mig, kammade håret och drog dit.
 
Jag var astrött och halvt döende när jag satte mig på cykeln, men så fort passet kom igång så försvann det. Till skillnad från förra veckan, då det gick pissedåligt på passet pga dålig instruktör och brutal halsbränna, så gick det bra idag. Jag kände att jag gav det jag orkade och gick därifrån pigg, glad och dyngsvettig.
Nu sitter jag på jobbet och är pigg och glad. Det brukar inte riktigt vara så på morgonen. Jag hatar mornar. Men lite motion hjälper tydligen till :D
 
Det som störde mig på passet var att jag fick fan inte upp min puls.
Jag har iofs aldrig gjort ett test för att ta reda på min maxpuls, men använder man en generell uträkning ska jag vill ligga på typ 190.
Men jag kom fan aldrig upp i mer än 162. Och då höll jag på att dö. Låg mest kring 150 och pendlade, och då var jag också riktigt andfådd.
Konstigt. Vet inte om det beror på att jag är så sjukt otränad, och att man stackars tunga kropp inte pallar ta sig upp i mer.
Men det slår inte ner mig. Det är bara att köra på och se hur det visar sig. Tänker att jag ska ta pulsklockan med mig på fredag när jag går på kettlebells och så om det är nån skillnad då. Kanske blir olika för olika träningsformer? Vi får se....
 
Förra veckan misslyckades jag btw med mitt träningsmål. Jag gick på spinning tisdag kväll, och hade tänk att gå på kettlebells på fredagen. Men jag fick aldrig någon plats. Hade reservplats och var säker på att jag skulle få en plats, men på fredag morgonen hade jag fortfarande reserv 2. Orkade inte chansa och släpa på träningsväska i onödan så jag sket idet.
Hade tänkt att jag skulle gå till F&S och göra ett eget pass på helgen, men jag fastande helt i Minecraft och hade ingen lust att göra nånting annat, så jag lät bli.
Dåligt, men det får vara så. Ibland gör man dåliga beslut. Bara jag inte gör det jämt. Får förlåta mig själv för det och köra vidare.
 
En positiv sak är att jag tror att jag ändrat mitt tänkande lite. För tillfället iaf. Förut har jag lixom alltid tänkt att jag tränar för att bränna kalorier, för att kunna gå ner i vikt. Idag när jag satt på cykeln tänkte jag verkligen att jag skulle träna för att bygga upp min kropp. För att den ska må bra. Jag tror det är en väldigt bra inställning. Hoppas jag fortsätter tänka så.
 
Nä, nu ska jag väl ta och jobba istället för att sitta här och svamla.
Todeloooooo!

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0