Det går ju inte jättebra för mig den här veckan...

 
 
Skrev ju häromdan om att allt funkade rätt bra. Och det är ju förvisso sant, för allt KÄNNS bra. Men det GÅR inte så bra med min plan för det. Men samtidigt kan jag konstatera lite grejer om mig själv, och det är ju alltid bra att lära sig nåt, antar jag...
 
För det första - träningen har inte gått bra. Eller fuck, jag har inte genomfört den.
Hade ju planerat in spinning onsdag morgon - tisdag kväll hostade jag, frös och hade värk i lederna, var övertygad om att jag skulle bli sjuk. Eftersom man på Friskis måste avboka ett bokat pass fyra timmar innan det börjar, kunde jag ju knappast vakna upp på morgonen och känna efter hur jag mådde.
Så jag ville inte chansa - avbokade.
 
Idag - fredag, inplanerat kettlebellspass på Hälskokullen. Hade bara reservplats eftersom jag glömde bort att boka precis när passet släpptes (det är alltid fullbokad med massor av reserver, jättestörigt!). Imorse hade jag fortfarande reservplats fyra. Ville inte chans och släpa på träningskläder i onödan - avbokade.
 
Det jag lär mig om mig själv av det här är att jag är sanslöst dålig på att tänka om när det inte går som jag planerar. Jag är dålig på att spontanträna. Har jag tänkt mig fredag lunch, ja då blir det fredag lunch eller inte alls.
Jag kunde ju ha gått på ett spinningspass onsdag em eller torsdag. Jag kunde hitta nåt annat rivigt pass som motstavar kettlebells på Friskis i helgen. Men det händer inte. Det känns alldeels för jobbigt. Vill inte. Blä, lixom.
Men. Jag tycker inte alls att det är jobbigt att gå på de planerade passen. Och det är ganska stort framsteg för att vara jag - så jag tycker inte låta mig tryckas ner av detta. Nåt att bli bättre på helt enkelt.
 
Trodde ni jag var färdigbabblad nu? HA! Nää :P
 
Jag har denna vecka dessutom ätit både godis och pizza mitt i veckan.
M'n'Ms som står där i skåpet och lockar mig när jag kommer hem hungrig efter jobbet. Igår, hungrig efter jobbet igen, ingen mat hemma, blir sugen på pizza. Köper pizza.
 
Vad lär vi oss av detta?
Att jag KAN inte ha öppnade godispåsar hemma mitt i veckan, utan att typ försegla dem med sju varv tejp eller nåt. Det är för lätt och för lockade att bara sträcka in handen och ta en näve. Jag skulle aldrig köpt den där påsen på Ullared, det var inte smart. Jag borde alltid enbart köpa det jag planerar att käka upp en helg.
Jag borde också bli bättre på att planera och handla, så att jag har typ mellanmål/kvällsmat hemma, så att jag inte faller i pizzaträsket när jag kommer hem och är trött och hungrig.
Jag kräver inte av mig själv att jag ska äta hemlagad mat varje dag, men jag förväntar mig att jag ska fortsätta med min plan och ge fan i att äta pizza.
Äta mackor, ät risifrutti, ät ägg, ät vad fan du vill - men inte en hel jävla pizza.
Äter jag de första sakerna som jag nämnde ovan, vet jag att jag inte äter för mycket - och det är det allra viktigaste.
 
Japp, jag har lärt mig lite saker denna vecka, och det är väl också.... bra.
 
Det kändes bra att skriva av sig om pappa igår. Pratade med både mamma och Agnes i telefon i typ en timme var, och efter det kändes allt ännu bättre. Idag känns allt som vanligt och jag är ganska glad.
 
Istället för att gå på kettlebells får jag äta lunch med Rebecka och Markus.
I helgen ska jag ut och cykla på min nya cykel för första gången. Det ska bli kul, men det känns också lite läskigt.
Och kan ni fatta? Jag tackade ner till att komma och dricka öl med Helena i Norrköping för att jag inte kände föra att dricka alkohol i helgen? Herregud, det trodde jag aldrig skulle komma från mig.
Men men.. Jag försöker ju göra saker jag mår bra med så atte.... Det är väl bra, antar jag.. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0