Att inte duga åt sig själv.

 
Nu har jag varit igång och tänkt igen!
Denna gång på detta att man ofta inte duger åt sig själv. Trots att man försöker, gör något jävligt bra, så är det inte riktigt tillräckligt.
Tror nog att det är fler än jag som upplever det!
 
Jag satte ju upp några mål för i år. Eller ja, för ett  halvår egentligen, men som alla andra började jag med detta efter nyår.
Det är inga konstigheter egentligen. Det är fortfarande ett normalt jävla liv jag ska leva. Ingen extremdiet eller så.
För det har jag ju märkt att jag inte klarar av särskilt länge. Har lixom ett behov av att leva ett normalt liv, men det hindrar mig ju inte från att bli bättre, såklart.
Så jag tänkte att jag skulle prova lagom. Jag är extremt dålig på lagom, men nångång ska jag väl lära mig. Skitsamma, målen handlar om att inte trycka i sig chips eller annat när jag är ensam, inte äta pizza hela tiden, röra lite grann på sig, osv. Små, enkla saker, som jag ändå tror kommer göra en stor skillnad, i och med att jag levt så jävla onyttigt de senaste åren.
Ät vad fan jag vill, men begränsade gånger. Igen, får lägga upp målen här nångång, men det var inte det jag ville prata om nu...
Det här ska jag i alla fall göra ett halvår, sen får vi se vad som händer. Men ett halvår kan jag göra, för det är fan inte en stor del av mitt liv, om man jämför med hur länge jag "varit dålig".
 
Nu har jag ju snart hållit på med det här i tre veckor. Det är inte särskilt länge, men ändå. Jag har gjort det. Jag har börjat, jag har hållit mig till mina restriktioner. Men ändå så ställer jag mig nästan tvångsmässigt på vägen var och varannan morgon och kollar om det hänt nånting. Trots att det inte är en del av målet. Såklart vill jag ju att ett resultat av detta är att jag går ner i vikt, det går ju inte att förneka, men huvudmålet är ändå att få nån form av balans i livet och må bra. Få en glad och frisk kropp.
 
Så. Jag ställer mig på vågen och ser att jag bara gått ner 0.5-1 kg. Tycker att det är lite dåligt. Att jag kanske borde göra ännu bättre ifrån mig, skära ner om andra saker. Vad gör jag för fel? Jag gör nog inte tillräckligt?
 
Men för i helvete Matilda. Jag gjorde upp den här planen för att det SKA vara bra nog.  Det är fortfarande en stod förbättring. Jag lever ganska normalt nu.
Det är inte meningen att jag ska rasa i vikt på kort tid.
 
Jag gör precis rätt och jag är jävligt bra. Det är bra nog. Jag är inte dålig.
OK?
 
 

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0