Piss.

 
Ja... Tystnaden har väl berott på det gamla vanliga, antar jag.
Allt har känts rätt bra, och då har jag inte haft något behov av att skriva av mig. (eller så har jag bara förträngt allt lite grann, jag vet inte, men det tar vi senare...)
 
Men nu känns ingenting bra. Allt känns bara piss.
Antagligen beror det väl på att mitt jobb är pigg. Eller ja, inte mitt jobb i sig, men situationen just nu. Jag har INGENTING att göra på jobbet. Det har ju varit för lite ett tag, men just nu är det ingenting. De senaste tre veckorna kanske jag har haft typ 10 timmars jobb totalt. 20 på sin höjd.
 
Och det känns inte som att min chef gör ett jävla piss för att göra nåt åt det. Vi sitter bara allihopa, inklusive han, och väntar på bättre tider.
Ingen stöttning, ingenting.
 
Jag har spenderat de senaste veckorna med att lyssna igenom samtliga avsnitt av creepypoden, och spelat en avancerad form av 2048. Det har blivit lite som en besatthet, antagligen för att kunna fördriva tiden.
Idag tog alla podavsntt slut, vet inte om det är det som gör att det känns extra hopplöst just idag. Nu måste jag uppfinna ett nytt sätt att fördriva tiden på.
 
Den förbannande jävla meningslösa tiden. Jag vet inte om det är detta, eller livet i allmänhet, som får mig att känna som att jag inte lever just nu. Går bara omrkring i ett jävla vakum och väntar på bättre tider. Ibland gör jag nåt kul. Får besök av mamma, brorsan, tar en AW, åker ut på landet..
 
Men de där sakerna är bara undantaget. Regeln är att ha förbannat jävla tråkigt hela tiden. På jobbet. Efter jobbet. 
 
Jag känner inte såhär varje dag, men ibland. Oftare och oftare. Idag extra mycket. 
 
Jag vet ju att det kommer bli bättre, vilket gjort att jag lixom orkat med skiten de senaste veckorna (jobbet alltså).
 
Men just nu, i denna sekund, misstänker jag att jag kommer bli galen om jag måste sitta på den där jävla skrivbordsstolen en enda dag till utan att göra något meningsfullt. 
 
 
Och självklart växer frustrationen att vikten fortfarande står helt jävla stilla.
När jag åt godis, snabbmat eller chips typ varenda jävla dag, stod jag still i vikt i typ 3-4 månader.
När jag har förbättrat mig på så himla många punkter och är tio gånger bättre (ändock inte perfekt, men det är skitsamma) så står jag oxå still i vikt.
Känns helt jävla meningslöst.
 
Precis som precis jävla allting känns sjukt jävla meningslöst just nu.
Bleh. 

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0