Bryt ihop och kom igen.

 
Det har varit en dålig vecka för mig.
Det har jag, bokstavligen så klyschigt som det heter, brutit ihop och kommit igen. 
 
Efter att ha ätit chips till lunch (resten efter umgänge med Mathilda igår) och sedan insett hur jävla dålig och värdelös jag är, fick jag en rejäl svacka där tankarna lixom inte kunde sluta mala i huvudet. Hur misslyckad jag kände mig, hur dålig och är och hur mycket livet inte blev vad jag hade tänkt mig.
 
Sen gjorde jag nåt som fick mig att tänka på annat en lite stund (vi behöver inte gå in på vad, faktiskt) och sen fick jag ett uppåtryck utav bara helvete. Jag gick och duschade, veetade benen, rakade mig, blåste håret och... tog på mig träningskläderna. 
Efter ett kort återfall i en svacka på en halvtimme (där jag tänkte att jag hade hudcancer eftersom jag upptäckte en leverfläck på min mage jag inte sett förut (sen kom jag fram till att den är alldeles för rund och fin för att vara farlig(men ja, jag ska hålla koll på den!))), gick jag till Friskis och kettlade lite. Och nu sitter jag här. Relativt pigg och glad igen. Eller iaf vanlig. Relativt... :P 
 
Jag tänkte nämligen i väldigt onda cirklar förut idag. Nä jag vill inte gå och träna för att jag ser ut och känner mig som skit, och vill inte visa mig bland folk. Jag ser nog antaligen ut som skit för att jag inte tränar. Osv. Osv. Ja. Så jag gjorde vad jag behövde för att känna mig lite snygg och fräsch. Och då kunde jag tänka mig att visa mig bland folk igen. Sådär ja.
 
Man kan ju nästan ta mig för lite lätt bipolär när jag håller på såhär. Suck.
Men men.
Nu kanske den här jävla svackan är över för den här gången. Och dyker den upp igen i en regelbunden tid i månaden så tänker jag fan göra nånting åt det. PMS är inte något som är välkommet och behövligt i mitt liv just nu. 
 
Och nästa vecka går vi över i mars. Då ska jag göra om min plan. Eller steppa upp den snarare. Jag vet inte hur jag ska göra med ätande, men träningen ska jag steppa upp iaf. Så nu ska det bli ett kettlebellspass i veckan, och ett spinningpass. Jag testar en måndag och ser hur det känns, så får vi se vad det blir i april.
Ska försöka minska på portionerna lite oxå, för jag orkar. fan inte att vågen står still mer.
 
Om inte annat vore det faktiskt behändigt om magen kunde krympa lite i storlek fram till början på juni iaf. Då ska jag nämligen cykla Tjejvättern, och jag råkar veta att en liten (eller stor) tjockismage är lite lätt i vägen när man sitter ihopkrupen på en sportig cykel.
Så ja.
 
Funderar även på att vara med på "niomilaspinning" nästa söndag. Det är i princip ett fyratimmarspass som man cyklar samtidigt som man följer Vasaloppet. Testade det en gång på campushallen när jag tränade där, och det var faktiskt riktigt trivsamt. Och asjobbigt såklart.
Men varför inte rivstarta cykelsäsongen med det lixom? 
 
Eh, ja. Nu tror jag att jag har skrivit av mig för idag.
Vi får se om vi hörs om en månad när nästa deppryck är, eller om jag behagar höra av mig innan dess.
 
Haaaj. 

Kommentarer
Postat av: Lenlers

Fan vad bra du är!

2017-02-26 @ 23:46:50

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0