Det tar sig...

 
Tycker veckan avslutades ganska bra ändå..
 
Igår var jag ute och cyklade med Saja. Premiärturen både för mig oh cykeln i år.
Känner att det är en stor fördel för mig att jag tog en hybrid istället för en racer - kände mig trygg på cykeln efter bara några minuter. Visst är det lite läskigt att sitta fast i pedalerna, men man kommer snabbt in i det.
Cykelturen gick bra! Första halvmilen-milen var skitjobbig, flåsigt, trött i benen, you name it.. Men sen när man blir utvärmt - härligt! Visst, det var pissjobbigt och 10 mil på tjejvättern kommer bli kämpigt - men det kommer gå!
Är pepp på att cyka mer!
 
Sen idag... Hör och häpna, gick jag på ett spinningpass.. Vaknade upp imorse och var fortfarande pepp efter cykelturen igår, så jag tänkte efter lite och bokade in mig på en spinningpass på eftermiddagen.. Så jag KAN tydligen spontanplanera in grejer, i alla fall på helgen.
Det gick oxå bra tycker jag.. Fick upp pulsen något om man jämför med de tidigare passen, nu låg smärtgränsen uppe på 170 istället för de 160-ish jag kommit upp i förrut. Så det tar sig!
Istället fick jag iofs håll när jag tog i som värst, vilket jag oxå fick en gång på cykelturen igår, men det ska väl kanske oxå gått och träna bort ;)
 
Så ja, en helg full av träning och inte alldeles för mycket onyttigheter. Kan väl tycka att jag borde ha lagat lite mer mat, typ idag, istället för att leva på mackor och smoothies, men det är inte snabbmat och chips iaf.
Rom byggdes inte på en dag osv..
Och inte en droppe alkohol på hela helgen! Det har nog inte hänt på ungefär... hundra år.
Inte för att det var en stor grej att göra heller, men det är ju ovanligt..
Min kropp kommer tacka mig, det är jag säker på.. :)
 
Imorrn - ny vecka, nya möjligheter... eller nåt.
Hepp hepp!

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0