Frusen

 
Bleh, sitter och fryser ihjäl på jobbet.
Vet inte om det är för att det är asmegakallt här, eller om jag håller på att bli sjuk IGEN. Är nämligen snorig och nyser massa. Men jag var ju för i helvete sjuk för bara tre veckor sedan. Undrar om jag blivit tillbaka smittad av min egen förkylning?
 
Det är ju inte direkt så att jag kan jobba mig varm heller.. Det är så OTROLIGT segt på jobbet just nu. Det finns fanimej ingenting att göra. Och chefen kan inte direkt gräva fram mer jobb heller. Det är nog såhär till våra 2 större projekt kommer igång ordentligt. När de nu ska göra det.
 
Och när det är lite att göra blir jag så fruktansvärt omotiverad, att det är svårt att få det lilla som finns att göra gjort. Jag har några saker jag kan göra, men jag vet om jag gör dem nu har jag ändå ingenting att göra nästa vecka, så då kan det lika gärna vänta. Dumt kanske, men det är så min motivation funkar.
 
På tal om motivation... Igår åt jag popcorn. Totalt onödigt. Men de fanns där hemma, då är det svårt att låta bli tycker jag. Det är lättare att låta mig att köpa dåliga saker, tror jag.
Så det är väl det jag främst får försöka undvika, nångång tar ju skräpet slut där hemma antar jag...
 
ZzzzzzzZZZZZzzzzZZZzzzz.
Oh well. Om två veckor är jag i Kanada (med jobbet), efter det kanske motivationen har ökat lite grann. Förhoppningsvis.
Ska bli otroligt coolt att åka dit iaf. Tycker det är häftigt att jag har ett jobb som gör att jag får flyga tvärs över jordklotet. Nåt som antagligen bara kommer hända en gång, men ändå!
 
Nähä. Kanske ska gå och ta lite kaffe, eller varm choklad, för att värma mig lite. Tjipp!

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0