Väska!

För att avdramatisera lite kan jag berätta om ett litet i-landsproblem jag just insett att jag har. 

Jag har ingen lämplig väska till jobbet nu när jag ska vara hälsosam! 
När jag cyklar blir jag varm och svettig, så jag har ombyte för överkroppen med mig. Det tillsammans med matlåda får inte plats i min handväska.

Kom inte och säg att jag ska ha ryggsäck! Tycker inte det är så värst snyggt och jag är inte bekväm med det. Till resor, till träning - absolut. Men till jobbet har jag gärna handväska. Dessutom glömmer jag bara massa saker hit och hit om jag ska alternera mellan handväska och ryggsäck mellan jobb och fritid. Asjobbigt att lyfta över plånbok och lypsyl och sånt man alltid vill ha med sig. Hur gör folk egentligen?

Har jag inte stora problem så säg ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Fixa en cykelkorg?

Svar: Jag har redan en! Men väskan är ju fortfarande för liten :p
Matilda

2014-01-06 @ 22:11:44
Postat av: Malin

Skaffa en stor handväska? Ett tag brukade jag alltid använda en tygkasse som handväska, då fick jag med mig både kurslitteratur till universitetet och en massa annat om det behövdes. Sist jag fyllde år fick jag dock en snygg "riktig" handväska av in pojkvän, så nu har jag den i stället. Den rymmer iofs rätt mycket den också, men vill jag ha med mig böcker (större än pocketformat) får jag ta en större väska.

Pojkvännen brukar ha en axelremsväska till jobbet, men det kanske blir samma problem som med ryggsäckar, att du måste packa om?

2014-01-07 @ 09:33:47
URL: http://farbrormalin.blogspot.com

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0