Fredag.

 
Dagarna rullar på snabbt!
Igår failade jag lite grann, men lärde mig lite grann av det, så det är väl lite bra iaf.
Var i Tannefors, och en av mina gamla kollegor hade ställt fram en sån stor chokladask med praliner. Jag åt tre stycken av bara farten utan att reflektera över det.
Skit oxå. Blev inge bra. Fick i mig typ 12-15 g kolhydrater av bara det!
Det bevisar att min app när jag bokför allt verkligen är bra, för jag hade nog inte tänkt att det skulle påverka SÅ mycket. Siktar man på 20 g om dagen så förstör ju det allt nästan. Och känslan efteråt gjorde att det inte alls var värt det, så tänker INTE fuska på det sättet igen.
Noo.
 
Annars var det en bra dag. Kände mig pepp hela dagen, om än lite trött. På kvällen stod det spinning på schemat, och trots att det spregnade ute tog jag cyklen till träningen. På så sätt fick jag inviga mitt nya regnställ, och det funkade bra. Insåg bara att jag typ måste ha keps om jag ska cykla i regn/snö, för det piskar ju i ansiktet på en. Sjukt obehagligt, även om man är torr i övrigt. Lämpligt nog hittade jag en svartröd keps där det står Gripen på som jag fått nångång på jobbet, det får duga.
 
Spinnigen gick bra, och jag var pigg och pepp hela tiden. Orkade ta ut mig rejält, så jag är nöjd.
På vägen hem var det snöblandat regn, inte det mysigaste.
 
Idag ligger det snö på backen. Nästan lite glad att jag ska åka till sthlm direkt efter jobbet så att jag tog bilen, för det ser sjuuukt halt ut att cykla. Hoppas de röjt undan lite till nästa vecka så jag törs cykla.
 
Sthlm som sagt i helgen. Jag o Mange har inte planerat nåt särskillt,  så det blir nog en lugn helg.
Helgerna är svårast, så jag får se hur jag tacklar alla frestelser.
Det ska nog gå bra :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0