Fortsättningen.


Ja förlåt för att jag lägger in en "to be continued" utan att lägga upp en fortsättningen förrän ett dygn efteråt.

Det var blomkål ni såg på bilden! Som jag mixat och micrat, och på bilden ligger redo att pressas genom en handduk, för att få ut vätskan.
Denna användes sedan tillsammans med ost, kryddor och ägg till en pizzabotten!

receptet finns på http://www.theluckypennyblog.com/2013/02/the-best-cauliflower-crust-pizza.html och jag blev tipsad av Maja! Hurra för dom :)

Tyvärr glömde jag ta en bild på resultatet! men jag gillar idén. Tyvärr hade jag för lite blomkål, så bottnen blev kletig och för lite.
I och med att blev för lite plattade jag ut den så den blev rätt tunn, så det blev rätt torrt oxå. Till råga på allt missade jag ha bakplåtspapper, så bottnen fastnade oxå i plåten.

Ja. Inte så lyckat. Men jag tror verkligen på konceptet och tänker prova fler gånger, då med mer blomkål och mer bakplåtspapper.

Smaken? Smakade inte så mycket alls, det är ju mest fyllningen som ger känslan. Okej konsistens var det i alla fall. Definitivt nåt jag kommer göra fler gånger, med de ovannämnda förbättringarna.

Nu ska jag fortsätta kolla på Biggest Loser-avsnitt och tycka synd om mig själv. Gick hem från jobbet för att jag känner mig sjukt hängig, vet inte alls var min energi har tagit vägen.

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0