Sista turen...


Jag kände mig ganska nöjd imorse, när jag körde sista turen Sthlm-Linköping direkt till jobbet på morgonen. Kommer sannerligen inte sakna att sitta på en motorväg i gryningen och trängas med morgonstressade stockholmare på motorvägen.

I övrigt var det en trevlig helg. På lördagen hade jag och Mange fullt upp. Var först på Naturhistoriska, och sen Cosmonova. Det var trevligt, men var inte riktigt så imponerande som det var när jag var liten. Sen var jag arg för att det inte gick att köpa NÅGOT lätt om man var småhungrig, den enda kolhydratsfria möjligheten som fanns där var att köpa en hel svindyr måltid som jag bara kunnat äta delar av. Så jag drack mig mindre hungrig på mineralvatten...

På kvänne var vi dessutom på bio och såg nya Robocop. Den var helt okej, men ingen superfilm.

Söndagen var en riktig slödag med filmtittande och lite matlagande.

Delar av helgen har jag misstänkt att nån typ gjort en smyg-gastric bypass på mig, för jag har blivit illamående när jag ätit, typ lite innan jag blivit mätt eller nåt. Jätteskumt. Vet inte om min kropp bestämt sig för att bli mätt på fett fortare eller nåt. Det är ju iofs bra! Vi får se hur det utvecklar sig..

Hade det inte blåst idag hade det kunnat vara riktigt härligt vår(ish)väder! Solen skiner, och den värmer faktiskt lite i ansiktet. Fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0