Det rullar på.

 
Kom tydligen av mig i bloggandet igen. Aja, nu är jag här igen!
Har klarat av en cykeltur till sen jag skrev sist, i lördags.
Vi cyklade 5 mil :D Och det var bara lite halvjobbigt, så jag är sjukt nöjd. Visst, jag var skakis i benen efteråt och jag var dödstrött emellanåt, men det var inte ALLS så smärtsamt som jag hade föreställt mig.
Det känns faktiskt som om jag kommer överleva Halvvättern nu, för vet jag att jag klarar 5 mil relativt otränad kommer jag ju klara av 15 mil galant om jag tränar innan. =)
 
Löpningen däremot, tycks jag inte komma igång med. Jag har, såklart, utvecklat nån ångest mot den. Eller ja, ångest kanske är en överdrift - men en stark motvilja i alla fall.
Tanken av att löpträna tycker jag är jättetrevlig. Man ser solen skina ute och jag tänker att det kommer bli härligt med en promenad med inslag av löpning. Men när det väl blir dags VILL jag bara INTE.
Fan oxå.
När jag fick veta att jobbet skulle bjuda på Blodomloppet och jag bestäde mig för att vara med, var det gott om tid att komma i form, tänkte jag. Nu är det 7 veckor kvar, och det känns omöjligt att komma i nån vettig form tills dess. Så nu har det blivit prestationsångest istället. Piss oxå!
Jag VET att enda lösningen är att bara ge sig ut och göra det, för när man väl kommit igång så är det ju rätt trevligt. Men ja. Det är det här med att komma ut. Peppa mig snälla?
 
Ätandet är jag tillbaka på banan med i alla fall. Jag kunde vara lite striktare, men jag fuskar inte konstant och känner inget behov av det heller. Inte perfekt. Men okej.
Jag är tillbaka på 92-nånting, och nu ska det neråt istället för att stå still / pendla upp och ner.
 
Cyklandet till jobbet går oxå bra. Det är inte så jobbigt mentalt längre, och det är knappt jobbigt fysiskt heller. Jag har kommit på vad jag ska ha på mig för att inte bli dödssvettig, och tycker det är gansksa trivsamt att sitta och trampa och lyssna på postcasts.
 
Ja, det var väl ungefär det jag hade och berätta. Sambolivet rullar på och det känns hur naturligt som helst. Våren är på väg, blommor och knoppar slår ut, gräset börjar bli grönt.. Men fortfarande pissekallt på nätterna, imorse var det -3 när jag cyklade till jobbet. Usch!
 
Hepp!

Kommentarer

Kommentera mera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0