Meh.


Och efter det pepptalket hade jag en riktig fuskhelg (mamma fyllde år, ursäkter hit och dit yada yada..), som ledde till en fuskvecka (mer ursäkte och gnäll).

Gick inge vidare va? Men nu är jag på't igen, med nya friska tag.
Så nu ska jag avgiftas här i några dar igen. Yaaay.
Har bestämt att jag ska sluta med allt småfuskande, blir mer sträng mot mig själv.
JA, man kanske får unna sig att smaka på fredagsfikat. Smaka. Lite. Det betyder inte att man får äta en halv jävla vetekrans, och sen småfuska två dar till samma vecka.
Men jag tycker fortfarande att det är grymt jävla jobbigt när man ska äta borta/ute. Det är tillfällen jag tycker det är extra svårt att inte fuska. Är man hos Manges mamma och blir bjuden på spagetti och köttfärssås tycker jag det skulle vara sjukt svårt att sitta o bara äta köttfärs, som en jävla mupp. Hur löser man såna saker? Man vill ju lixom inte sluta äta hos andra bara för att man går på en diet? Eller?

Annars går livet bra. Nu i november ska jag börja jobba två dagar på mitt nya jobb, som nån form av inskolning. De andra tre dagarna ska jag bli färdig med det jag håller på med på gamla jobbet. Ganska perfekt faktiskt. Sen i december blir det fulltid ute i Malmslätt. Lite flytande än så länge, för det beror ju helt på hur det går med min revision jag håller på med just nu. Granskningsprocessen är ju fantastiskt seg här ute, så vi får se.

Menmen, det blir nog bra.

För övrigt har jag haft en riktigt mysig helg med Mange. Vi stack till Norrköping där han hade bokat ett hotell till oss, för att fira att vi vart tillsammans ett halvår. Vi gick på stan och shoppade lite (eller ja, jag shoppade och Mange fick bära mina påsar...), fikade, promenerade runt i stan, åt på Texas Longhorn och slutligen gick vi på bio och såg Thor - The Dark World, som är andra filmen om guden (tvåan var faktiskt mycket bättre än ettan....).

Nä, nu är rasten slut - dags att jobba igen. Ville bara uppdatera lite.

RSS 2.0