Sammanfattande bild.

Ja, eftersom jag är så dålig att blogga nu förtiden kan man ju använda bilder för att sammanfatta den senaste tiden.
Tycker denna bild sammanfattar rätt bra faktiskt.

- Ett rivmärke är från svartan.Undrar om man fortfarande är sliten?
- Ett rivmärke, det på handen, är från Nisse, när jag o grannen försökte tvångsmata honom med medicin. Han har bråkat med annan katt o blivit biten igen. Han började halta på ena benet så vi åkte till veterinären, o hon hittade ett bet på framlåret, som var varfyllt. Så nu får han antibiotika. Han gillar't inte. Men det fina var ändå att när grannen höll fast honom, sprattlade han som fan o härjade. Försök nr 2 när jag lyfte upp honom o höll fast var han helt stilla. Jag tror han litar på mig, och det är väldigt fint på något sätt.
- Rivmärke är från en buske här utanför. Har hållit på o fixa lite på uteplatsen idag, tagit bort ogräs från mellan plattorna och så. Skulle göra en fuling o slänga allt avfall i en buske mitt emot, o rev mig. Synden straffar sig självt...
Jag har btw handlat på Plantagen för 500 kronor idag. Har fixat lite i våra fönster, nu är det toksnyggt. Nya krukor o blommor och sådär. Kanske återkommer med en bild.

Nu ska jag till Anna (Svedberg) och dricka vin. Vi ska prata om Sjöslaget och eventuellt boka.

Imorrn är det kräftskiva. Och det coolaste av allt, är att alla mina närmaste vänner kommer. Ni vet, dom jag har ständig kontakt med och umgås eller umgåtts mest med. Har nog aldrig haft en sån fest förut. Det kommer bli asbra. :)


Dålig tajming?

 
Eller ja, är det?
 
Precis när det blev helg och ledighet, blev jag sjuk. Typiskt. Jag o Oscar skulle åkt till Sthlm o gått på gröna lund, bland annat. Nu fick Oscar åka själv, och jag fick stanna hemma.
 
Fast på sätt och vis är det väl bra, för då slipper jag vara hemma från jobbet och förlora massa pengar.
Så det beror ju lite på hur man ser det.
 
Är konstigt sjuk. Känner mig helt borta i huvudet. Precis som när man har feber, men just värmen eller vad man ska säga, saknar.
Är lite småsnorig oxå. Kvasisjuk skulle man kunna säga. Men det är jobbigt så fort jag rör på mig, dä känner jag mig lite yr. Bleh.
 
 De två senaste veckorna, har väl varit fullt upp, antar jag.
Var ju fest hos Robin i Norrköping, det var trevligt.
Har varit på München Hoben o sett Danko Jones, sjukt trevligt.
Varit på Svartan o varit full i en skog o träffat massa underbara människor, ännu trevligare.
I förrgår var vi ett gäng på Cikus Scott, det var också väldigt trevligt.
Sen har jag säkert gjort massa annat oxå, men jag orkar inte riktigt tänka efter...
Upptagen har jag uppenbarligen varit, eftersom jag inte hunnit blogga. Eller orkat. Eller velat.

1 september skulle jag börja bli duktig. träna, inte äta nåt dåligt, äta regenbundet osv osv. Men nu blev jag sjuk och är ensam hemma och orkar inte riktigt vara duktig.
Men på måndag börjar det oavsett. Oavsett hur sjukt jag blev. Spelar ingen roll vad som händer nu, inga ursäkter. På måndag, lovar jag mig själv. Då ska jag ta hand om mig själv, och göra det tills jag hamnat under 80. Jag ska. Punkt.
 
Nähä, jag ska väl återvända till o läsa eller nåt. Ska börjar på fjärde Game of Thrones-boken nu.
Totally LOVE that serie.
 
 

RSS 2.0