Om nom!

Jag hittade receptet till slut, så det blev en massa bullar. Närmare bestämt 59 stycken.
Blev populärast i korridoren när jag tog med till jobbet o bjöd igår. För fem minuter iaf :)
Ikväll får jag bjuda Emmorna o kanske Tjelena Husberg på dem oxå, hoppas det uppskattas lika mycket där ^^

Var på jullunch på Frimis med jobbet igår. Var helt okej, men det varma var värdelöst. Hur som helst trevligt att komma iväg från kontoret o hänga med kollegorna lite :)

Imorrn är sista jobbdagen innan 1 1/2 veckas ledighet. Hell yeah :D


(De är inte jättevackra, men desto godare)


Tlöt hest.


Jag är så trött, att jag seriöst tror att jag eventuellt kan råka somna på skrivbordet idag. Himla tur att jag till slut fick ett höj- och sänkbart skrivbord, så att jag kan stå upp. Betydligt svårare att somna då.
Har vaknat flera gånger inatt och varit dösvettig. Har varit så i ett par veckor nu. Man vaknar i en liten, liten sjö av sig själv. Tur att jag har stor säng så att kan rulla iväg från svetten och ligga på en annan fläck. Den hinner jag svettas ner ungefär lagom till den andra har torkat. Perfekt.

Den dålig sömnen beror nog lite på det, och dels på att Nisse var ute inatt. Nog första gången han är ute i så många timmar i streck på över en månad. Han gillar inte riktigt det här med kyla och snö, och kommer in efter max en kvart igen, vanligtvis. Men igår släppte jag ut honom efter att han varit ensam hela dagen, till 22 ungefär. Så jag låg där o skule somna och bara väntade o väntade på det bekanta skrapandet på uteplatsdörren. Det kom inte förrän kl 4, när jag vaknat, gått upp och ropat på honom. Då var matte lagom nojig, det är ju ändå kallt ute. Hönsmatte, är vad jag är.

Så nu är jag enormt trött. Planerar att jobba skiten ur mig själv så jag inte hinner märka hur trött jag är. Tror ni det funkar?

Igår hade jag btw asont i magen. Antaligen ett resultat av allt... julgott som finns i december. Skitkost, med andra ord, som dessutom varit rätt oregelbunden. Så nu är jag ÄNNU mer motiverad att slå mig själv på käften och bli en hälsoguru efter nyår. oh yeah.

(shit, det märks att jag inte bloggat på ett tag.. kan riktigt inte sluta skriva.. jag skulle ju bara berätta att jag var trött...?)

Anyhow... Jobba, var det.

Jag saknar er!


Jag saknar faktiskt er. Eller bloggen. Eller mig själv, som bloggar.
Vet inte vilket, men jag saknar.

Det började med att jag tog en liten paus på jobbet för att leta efter recept på några bullar jag bakade förra året. Hittade inte, så jag tänkte att jag kanske varit smart och länkat det på bloggen eller nåt. Det hade jag inte, typiskt nog.
Men så började jag läsa inlägg jag skrivit förra året i december, och började sakna bloggen.

Jag fnissade till och med några gånger, jag kanske är lite rolig i alla fall? Hur som helst hoppas jag lite att jag kan plåstra ihop min relation med bloggen snart igen.

Om inte annat tänkte jag börjar blogga frentiskt om min viktnedgång efter nyår.
Jag har en ny taktik - låta alla veta vad jag gör och tjata om det massor. Så att alla vet. Så att alla vet om jag misslyckas. Jag har alltid gjort allt medelmåttigt hittills, så nu ska jag vara så extrem jag bara kan.
Måste ju prova nya grejer för att lyckas.. Kanske?
Hur som helst. Exploatering. Så att jag får skämmas för pöbeln om jag misslyckas. Asbra plan.

Så om jag inte återvänder innan dess, ses vi i alla fall i januari. För då ska ni får läsa när jag whinar om hur godissugen jag är, hur jobbigt allt är och hur synd det är om mig.

Ungefär som vanligt, alltså :)

RSS 2.0