Dagens teknik....Förvisso är jag väldigt glad för att det mesta viktiga på min HP som blev stulen är backupat på något vis, men det finns vissa ilands-problem jag ändå måste whina om lite.

1. Alla mina lösenord till alla websidor i hela världen fanns sparade på datorn. Alltså, för att slippa vara nojig nåt år framöver bör jag byta lösenord på varenda sida jag kan komma på. Jobbigt. Det är  svårt som fan att komma på bra lösenord tycker jag.

2. Mitt itunes-konto fanns ju på den datorn. Det innebär att alla mina backuper till min iPhone fanns det. Det är svårt och krångligt som fan att byta iTuneskonto till telefonen. Jag gjorde ett försök när jag bytte från den här, mini-cp'n, till HP'n, men då hade jag ändå backuper på mini-pc'n som jag kunde föra över. typ. nu vet jag inte hur det ska gå till.


Ja, det var väl allt jag hade att gnälla över för nu.

Jo förresten, jag har insett att jag inte har råd att  köpa en ny dator.
Kommer få ut 1000, max 2000 för HP'n. Det blev inte många nya datorer för det.
O pengar på banken har jag inte.
Så jag får leva med min oduliga mini-CP ett tag, verkar det som.
Det går att surfa om man har tur, men startar man ett program till är det stor chans att den ballar ur.

Ja, det är verkligen synd om mig. Det är inte lätt med i-landsproblem.
Folk svälter, lever i krig och har det allmänt pissigt.
Men vad är det, mot att behöva stå ut med en dålig mini-pc och inte ha nån asbra dator?
Som sagt, verkligen synd om mig.

Eh.

Inbrott.


Jopp, det är sant. Inbrott. I min och Oscars lägenhet.

Vi kom hem vid typ halv åttta-åtta igår, vi hade varit o tränat och ätit efter jobb/plugg.
Oscar går in i arbetsrummet för att slänga av sig sina grejjer på gästsängen och utbrister snart:
"Var fan är min iMac?"

Det var då vi upptäckte att hans iMac och min HP saknas. Fönstret i arbetsrummet står öppet och en orkidé ligger omkullvält på skrivaren (som för övrigt fick vara kvar...?).
I vardagsrummet står balkongdörren på glänt, och vi upptäcker att Oscars ps3 inklusive kontroll och splitternya spelet Skyrim saknas.

Oscars ringde polisen samtidigt som jag ringde på grannen för att se om de hade haft inbrott/sett nånting. De hade de inte. Däremot var de jättetrevliga och omtänksamma, och tjejen i hushållet gav oss två lussebullar för att hon tyckte så synd om oss. Det känns skönt att ha trevliga grannar som man kan prata med. (det hade jag ju inte så gott om i min tvåa....).

Polisen kom och undersökte läget. De var oxå väldigt trevliga och bra. Tur att det finns bra människor i världen oxå. Det sjukaste av allt är att det inte var några märken på fönstret. Alls. Både jag o Oscar är hundra procent säkra på att både det vanliga fönstret och vädringsfönstret var stängt. For sure.
Så skittjuvarna var jävligt skickliga oxå.
Och samtidigt väldigt dumma, eftersom de lämnade kvar så mycket.
Min mini-pc som låg på sängen var kvar. Alla Oscars kameror/kameragrejjer var kvar. Tv'n var kvar. En handkontroll o resten av spelen till ps3't var kvar. Förstäkrare, högtalare, SNES, dvdspelare var kvar.
Min skrivare, Oscars negativscanner var kvar. Min digitalkamera, högtalare var kvar. Våra externa håddiskar var kvar. Sladdarna till datorerna var kvar. Så de kan inte ladda dem.
Tur i oturen, fick vi ha kvar väldigt mycket. De tog väl bara det som verkade värt mest och var lättast att bära, antar jag.

Det vi försöker uppmuntra oss med är att de inte kommer kunda använda varken Oscars mac eller minipc.
Mini-pc var så nördhackad av Oscar, att det kommer in gå att skriva eller göra nåt med den om man inte är typ... mycket nördigare än Oscar. O det går ju inte ;)
Och så fort macen får internetuppkopplingen kommer den spärras och det kommer upp ett fint meddelande från Oscar.
In your face, stupid tjuvar.

Och ska man försöka fortsätta vara positiv så hade jag o Oscar båda backupper på det viktigaste på våra datorer. Extern hårddisk och dropbox is the shit.

De hade inte förstört nåt. Förutom då kanske orkidén. Nisse  verkade må bra.

Så tur i oturen, för vi väl försöka se det som.

Det är bara grejjer. Man kan köpa nytt.
Eller ja, så jävla gott om pengar har jag inte att jag kan det egentligen. Men jag måste ju.
Förhoppningsvis får vi lite pengar på försäkringen iaf, så vi kommer en bit på vägen.


Jag stör mig bara som fan på att de kom in trots att de var stängt o låst överallt. Utan några tecken på inbrott lixom. Det fanns inte i min världsbild att man får inbrott i en stängd och låst lägenhet, när man inte har jättemycket av värde hemma.

Men ack så fel man kan ha ibland.

Nu ska jag ta tag i det där tråkiga med att ringa försäkringsbolag och skit.
keeeewl.


Aj, mina armar.


Mina armar gör sjukt ont.

Om de lixom hänger rakt ner känns det inget, men så fort jag lyfter på överarmarna på något sätt så gör det skiiiitont. Träningsvärk alltså...
Men det är ju ändå bra, för det är ju ett bra slags ont, så att säga.
Men ändå.
Är inte helt säker på att jag orkar gå på spinning ikväll, får se.

Tänkte börja med att hämta min cykel, som varit på lagning. Om det går bra att cykla hem så kanske jag går.. Annars tycker jag att jag är välförtjänt av att ligga på soffan ikväll...

Tråkig dag. Inget schemalagt, vilket ofta innebär att jag inte gör nåt vettigt alls.
Jag har hittat ett nytt spel till mobilen som jag kan ödla några timmar på. Yey?


Mycket najs helg!


Sjukt bra helg.

I fredags, efter att jag labbat lite databaser, åkte jag ut till Tornby med Emma o kollade lite, och åt lunch på Ikea. På kvälle hängde jag med henne o Eric, vi käkade enchiladas och kollade på Brides Maids. Tyckte filmen va lite överdriven o inte superbra, men man fick sig några goda skratt, och jag hade gott sällskap :) Dessutom hade jag störd träningsvärk i lår och axlar hela dagen.

På lördagen kom mamma o Tommy. Vi åkte oxå ut till Tornby o kollade lite på Ikea, sen handlade vi mat, o så bjöd jag o Oscar på middag. Mycket trevligt. Känns bra att kunna bjuda den på mat för en gång skull, brukar lixom vara tvärtom.
På kvällen slöade jag o Oscar mest. Han spelade Skyrim, och så lagade vi en chokladcheesecake. Den var lite för söt, o så hade den inte riktigt stelnat som den ska än tror jag. Jaja.

Idag har ju hunnit med att städa och gymmat. Vi var på gymmet med Mathilda o Tom, o Tom lekte typ personlig tränare till oss. Det var hårt. Jag är redan så slut i armarna att det är lite svårt för mig att skriva här. Kommer ha så sjukt jävla ont imorrn. Men det är det värt. :D
Snart ska vi sätta upp julpynt, det är ju första advent idag. Vi hade btw en rätt mysig första adventsfrukost med gröt och tända ljus :)

Typiskt lugn och jättetrevlig helg. Jag vet att jag låter gammal när jag säger det, men sjukt skönt att inte lika o bakfylla bort en hel helg.Är rätt stolt, har tränat 4 ggr den här veckan. Och motstått många frestelser när jag varit sugen på nåt onyttigt. Kunde varit lite bättre kanske, men jag jobbar på :)


Nu måste jag gå o däcka. Puh.

CSN-krångel och träningsvärk.


Ja, CSN har blivit dumma.
Jag bytte ju nån kurs för några veckor sen, och det gick några veckor mellan att den gamla kursen togs bort, och den nya lades till.
Under dessa typ två veckor, hann CSN självklart lägga märke till detta och bestäma sig för att dra in största delen av mina pengar, om det inte fixades. Jag fick brev om detta, och jag såg till att jag var registererad på kursen på samma dag (15 nov).

Meeen, hjälpte det? Nej. Igår när jag gick in på deras hemsida stod det att jag bara skulle få 1700 typ.
Och när jag ringde dem sa de att de inte kunde se den nya kursen, att den såg ut att vara avslutat.
Eh.
Det är väldigt skumt, med tanke på att allt ser rätt ut både för mig och programmets administratör, överallt.
Menmen, hon har iaf skrivit på ett intyg som jag ska skicka in, så att csn kan ge mig pengarna.
Men det kan ju ta ett tag känner jag på mig. Även om de kan få brevet imorrn har de säääkert en handläggningstid på hundra år.
Jävligt tur för mig att jag har en sambo som har ett jobb, som kan ta räkningarna sålänge.
Bah.


Jo, o så har jag träningsvärk i benen oxå. Bara lite iofs, men ändå. För att jag gick(!) igår. Ca 6 km, o sprang 3. Jag som inte brukar få träningsvärk av att springa..
Men jaja, träningsvärk är väl ett bra tecken antar jag =)
Idag blir det Underground, så imorrn kommer det  vara ännu värre :D


Usch, beslutsångest. Eftersom jag känner som jag gör med kogvetmastern, borde jag ju hoppa av/ta studieuppehåll. Det är det mest logiska.
Men jag måste bestämma mig snart. För om jag fortsätter, ska jag ju göra en projektkurs hos VTI, o det känns som att om jag börjar där, måste jag ju slutföra det oxå. Man har ju ett visst ansvar att de fixar grejjer till mig o sånt där känner jag. Och jag håller på att maila med dem nu.
Så jag måste bestämma mig.
Den här veckan.
Och om jag bestämmer mig för att lägga ner mastern för nu, hur försörjer jag mig då?

Fuck, alla dessa beslut man måste ta. Som är viktiga.
Det är inte lätt när det är svårt.


Peppen återvände inte jättemycket.


Nope. Att det är nya kursen hjälpte inte jättemycket faktiskt.
Jag har fortfarande ingen vidare lust att plugga.

Den enda kursen jag inte känner mig ångestig inför är databaskursen. Där gör man saker. Det är kul.
Jag är så förbannat trött på att bara läsa saker, och diskutera.
Visst, det är kul att lära sig saker, men jag är trött på formen.
Läsa, läsa, läsa. Sega, tråkiga artiklar.
Det är magiskt, att så fort det kommer i artikelform blir det förbannat tråkigt.

Semiotikkursen som jag var pepp inför innan den började är jag redan trött på. Jag läser knappt det jag ska inför seminarierna, och jag säger knappt nåt på seminarierna. Jag går bara dit för att jag måste, inte för att jag vill.
Måste få poäng, måste få csn
Evolutionär kognitions-kursen vet jag inte ens vad vi gör i. Ingen uppdaterad hemsida, ingen info, vet inte vad jag ska läsa. Det är ett förbaskat instressant ämne, men är jag pepp? Inte än iaf. Men jag måste.
O så har vi ju seminariekursen, som går ut på att man ska gå på ett random seminarie i genomsnitt en gång i veckan (med ett koggigt ämne naturligtvis), o redovisa lite vad man gått på. Jag har gått på 3. Tror det varit fler veckor än så den här termien va?
Jag är så jävla körd. Det går lixom inte, om man inte vill.
Jag är så sjuuuuuukt skoltrött att jag skulle kunna spy.

Jag vill göra saker. På riktigt.

Fan oxå. Måste söka fler jobb. Måste våga släppa taget om det här studentlivet.
För ärligt talat, det här kommer ju inte fungera. Kommer inte ens ta hälften av terminens poäng om jag ska fortsätta såhär.

Förbannade skit.


Ny vecka, nya möjligheter!


Haha, vad klyschigt det där lät. Men det är ju sant..

Den här veckan skulle jag nog normalt, eller i alla fall förut, kalla en typisk tråkig vecka. Inte så mycket planerat, inga festligheter alls. Det roliga som är inplanerat är att jag ska leka med Jon på onsdag kväll, och på lördag kommer mamma och Tommy och hälsar på.
Men nu tycker jag att det är en alldeles jättebra vecka, men bra trevligheter.

Det känns som att jag på senaste tiden tröttnat lite på att ha en jävla fest inplanerad varenda vecka. Visst, jag tycker fortfarande att det är askul att sticka iväg på fest och träffa folk, men det är inte lika roligt längre - att vara bakis och förlora en massa, massa tid på det. När man är bakis får jag inget gjort. När jag är bakis får man inte träna. När man festar får man i sig massor med kalorier jag inte borde få i mig.

Det är helt enkelt skönt med en vecka där man bara får lite vanlig vardag.
Herregud vad vuxen jag håller på att bli ;)

Jag och Oscar har börjat med en grej, som jag faktiskt är riktigt pepp på.
Vi har gjort en deal, kan man säga. En gång i veckan får man unna sig något onyttigt (godis, chips, glass, fika, snabbmat) utan att behöva nåt som helst dåligt samvete.
De övriga gånger man gör det, måste man lägga 50 kronor i en burk (för varje gång). Jag har ingen lust alls att lägga massa pengar i en burk, så jag tänker ju inte unna mig nåt mer än en gång i veckan.
I övrigt har vi satt upp massa mål, stora och små, som vi ska uppnå inom en viss tid. O när vi väl gjort det, då skulle vi kunna göra nåt kul för de där pengarna som kanske hamnat i burken.

Jag hoppas att det här funkar. Det känns väldigt mycket lättare när man gör det med nån annan. När man har bestämt något. Speciellt nån man bor med, träffar och pratar med varje dag. Och det blir inte direkt svårare, när båda är lite tävlingsinriktade och inte vill vara den som failar. ;)

Mina mål är:
- Springa milen på blodomloppet (maj 2012).
- Kunna gå stegen i taken på CH fram och tillbaka
- Gå ner 5 kg till mitten på januari.

Och sen har jag satt upp massa småsaker som jag ska/bör göra för att uppnå detta.
Och jag tror att jag kan göra det.
Bara jag inte tappar gnistan. Och det vägrar jag göra.För övrigt fick jag inte jobbet jag sökt, som jag var på intervju för. Det förvånade mig inte riktigt heller. Det kändes som de sökte någon perfekt undermänniska, som jag ju inte riktigt är. De ville att man skulle ha skyhöga betyg dessutom. Det har jag inte. Jag har helt okej betyg. Men inte skyhöga.
Det är lite synd, för jag tror att jag hade gjort jobbet jävligt bra. Synd att de tror att höga betyg på ett papper är det som avgör om man är bra eller inte.

För vet ni vad jag kommit fram till på sistone? Jag är nog ganska bra ändå. Jag har haft gryma självförtroendedippar i höst, men vafan. Jag kan när jag vill. Och nu känns det som jag vill. Väldigt mycket. Jag är fortfarande inte särskillt sugen på att plugga. Jag vill jobba. Visa för mig själv och resten av världen att jag kan. För det vet jag att jag gör.

Men denna positiva inställning sökte jag ett annat jobb idag. Som jag verkligen skulle gilla.
Vi får se.Inget schemalagt idag. Ska på spinning ikväll bara. Förkylningen är borta helt nu, och jag känner att kroppen kan och orkar igen. Bra, nu kör vi!

Glömt bort datorn.


Kom just på att jag inte suttit vid datorn på en vecka.
Jo, det är faktiskt sant.
Jag har bara använd min iPhone för att kolla mail, facebook o läsa bloggar. O ta reda på saker jag behöver veta.
Man behöver ju nästan inte en dator längre ;)

För övrigt vet jag inte riktigt vad jag har sysselsatt mig med den senaste veckan..?
Jo, förra helgen hade jag tjejkväll med Emmorna på fredagen, vilket var mycket trevligt. På lördagen och söndagen tror jag inte att jag gjorde ett dyft. Oscar och jag hade en rätt samboig söndag, med typ städning, storhandling och matlagning. Dramatik ;)

Under den här veckan har jag varit på campus fyra dar (yaay, jag börjar sysselsätta mig igen!). På onsdagkvällen reste jag tillbaka i tiden och gick på fadderi/festerifest. Det var kul, men såklart blev jag megabakis dagen efter. Trots det tog jag mig till campus. Duktig hest.

I fredags kom bror o hälsade på. Vi gick på Holgerspexet bland annat. Najs.
Igår hade jag o Helena Twlight-maraton, för att sedan se film nr 4 på bio på kvällen. Najs.

Idag verkar jag inte göra någonting. Ge mig stackars datorn lite uppmärksamhet gör jag iaf ;)
Oscar är i sthlm, så jag är alldeles ensam hemma.
Eller nåja, jag har ju faktiskt Nisse :)

Näe, jag märker att jag inte har ett dugg spännande saker att berätta.
Lika bra att jag skiter i det... :)


Med och utan halsmandlar.För övrigt måste jag bara påpeka för er att det är en väldig skillnad på mina förkylningar sen jag opererade bort mina halsmandlar när jag var 17 år.

Jag får typ aldrig ont i halsen, det börjar med att det känns konstigt i halsen o det känns lite när jag sväljer, men det blir aldrig mer än så.
Jag blir mera snorig istället, vilket resulterar i att jag knarkar nässpray och till slut blir "beroende" av det.
Jag hostar mer. Jag hostade inte alls särskilt ofta förut.

Så, nu vet ni det.
Men den stora skillnaden är ju förstås den som är bäst - blir inte sjuk lika ofta. Har inte haft feber på flera år, tror jag. Bara lite mes-förkylningar då och då.

Erkänn att intresseklubben har sprängts av överbelastning nu?
Och intressesmurfarna hoppar alldeles exalterat?


För övrigt var lektionen i databas/webprog.-kursen rätt peppande.
Det blir nog en rolig kurs. Den jag var mest rädd för.
Är det inte lustigt?


Fin felstavning :D


...i  förra rubriken. Snorr? Vad fan är snorr? :D
Såg så komiskt ut, så jag tänker inte rädda mig värdighet och ändra det såhär efteråt, jag får bjuda på den ^^
Det är svårt att vara språknörd och stavningsfascist när man är klantig nog att skriva fel själv ibland. Eftersom jag blir galen när jag ser felstavningar och särskrivningar blir jag ju rädd att folk ska uppfatta mig likdant. Annat folk bryr sig säkert inte ens. Och dessutom tror jag inte att det stavas snorr, o det tror jag att ni vet.
Ähh va fan Matilda, skärp dig. Vem bryr sig?

Idag tänker jag vara frisk.
Ska gå på lektion nu vid 13, trots att jag tror att det kommer vara en ansträngning. Jag svettas som en gris när jag gör något, jag snorar och hostar tokmycket... Jag kommer nog vara en fröjd för de andra kurskamraterna.. Noooot.

På tal om lektion.. Två av tre kurser jag läser nu har schemlagt sina grej (varför vill jag alltid stava grejj såhär, med två j? på exakt samma tider. Neeej men perfekt lixom. Alla föreläsningar med Evolutionär Kognition ligger samtidigt som några labbar för databaskursen. Och eftersom jag är den enda som läser den kombination av kurser så tror jag inte att folk orkar ändra på det.
Här gäller det att prioritera. Balle oxå.

och så är min näsa illröd och skinnflådd.
Känner mig skithet.


Svett och snorr.


Ja, det är väl ungefär vad de två senaste dagarna har bestått av.

Förkylningen blev bara värre unden dagen i förrgår, och till natten fick jag feber. Det hade jag igår oxå, var uppe i 38,5 innan jag tog en Ipren. Bläh.
Så ja, jag har bara svettats och snorat de senaste dagarna.

Idag verkar jag inte ha något feber, men jag svettas som en gris ändå, och snyter mig hela tiden. Min näsa är torr och sårig, den kommer nog ramla av snart om jag snyter mig mer.
men jag måste ju. Jag hatar att inte kunna andas genom näsan, det är fan asjobbigt.
Wuäh, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv.

Och varför ska man alltid bli sjuk när man har massa saker och göra? har missat ett obligatoriskt seminarie, lek med min Agnes, ett roligt seminarium, massa träning. Osv.
Balle.


Jaja, jag har iaf fått spela massa GTA 4 på Oscars PS3. Sjukt kul faktiskt.


Imorrn tänker jag vara frisk och gå på föreläsning/lektion. Det är faktiskt två stycken kl 13. Undrar hur jag ska klara av att vara på båda samtidigt?


Yay, nu har solen försvunnit tillräckligt för att jag ska kunna sitta i soffan o spela tvpspel och faktiskt se hela biden.
Woho!


Heroes!


Ja, som ni kanske förstår hittade jag något att göra, eftersom jag inte har varit här på fem dagar.

Jag kom ihåg min gamla favoritserie Heroes, och laddade ner den. På fem dagar har jag hunnit se 2 säsonger, det vill säga 34 avsnitt.
Shiet.
Fastnar man så fastnar man.
Eftersom det var några år sen jag såg serien sist så kollade jag på säsong 1 och 2 igen, trots att jag redan sett dem. Det var bra, för jag hade glömt massor.
Nu ska jag börja med säsong 3, som jag typ bara sett 1 avsnitt av tror jag.
Sjukt najs.

Jo, jag har fått lite annat gjort oxå. Typ tränat, varit på campus, klätt ut mig till zombie och gått på fest, hängt med Emma, läst en bok, varit på intervju på Skill.

Intervju var jag på idag, det gick väl bra tror jag. Fast det känns som att de typ söker eliten av eliten här, och jag är inte riktigt säker på om jag är en av dem. Eller så gillar de mig, det vet man aldrig. Vi får se. Jag hoppas på det bättre.
Känns ändå ganska bra att söka jobb samtidigt som man har nåt att falla tillbaka på, mastern. Det är inte dödskatastof om jag inte får ett jobb, även om det är väldigt tråkigt.

Jag har blivit förkyld oxå. Bläh.
Funderar på att gå o köpa micropizza, godis och gräva mig ner i soffan o kolla på massor av Heroesavsnitt.
Men så skulle jag ju kunna städa oxå.
Dock inte riiiiiktigt lika lockande.
Undrar varför? ;)

jaha det var ju duktigt, men...


Typiskt. Jag hade ställt klockan på åtta. O dessutom kom Oscar in med katt innan han stack till jobbet, så jag hann vakna till, så det blev inte en snooze en timme.
Ja, nu är jag uppe.
Nudå?
Insåg att jag inte har en dugg på schemat idag. Så attee..
Egentligen kan jag väl lika gärna gå o lägga mig igen..
Men jag har hört att det inte är bra att sova för länge...

Visst, jag kan läsa lite i semiotikboken. Är väl 70 sidor jag ska fixa till på måndag så det vore väl bra att vara i god tid.. men.. ja.

Får väl läsa ut en till bok.. eller spela på Oscars nya Ps3! Eller hitta ett nytt iphonespel att leka med.


Filmen igår var asläskig. De hade fått ihop historian bra med de andra filmerna tyckte jag.. Det är btw fachinerande att jag blir rädd för saker man inte ser, men jag blir inte rädd för mördare som springer omkring o slaktar folk.
Jaja. Jag o Anna pratade om att ha ett maraton på filmerna någon gång. Det vore nice.

Jag o Emma tog femman på 40 minuter igår. Vi gick typ en kilometer, tar man bort det hade det nog blivit en rätt okej tid.
Kul med sällskap i alla fall.


Näh, nu ska jag väl typ... äta frukost.
Det underhåller mig säkert i 30 minuter. yey.

Zombies och rekryteringsföretag.


Nej, de har ingenting med varandra att göra. Tjejen på videon är inte samma som skrev brevet, ni vet.
Nä, nu svamlar jag.

Rubriken är väl mest så jag kan sammanfatta vad jag har att berätta.

Igår fick jag inte alls det jag ville gjort. Jag fastnade för ett spel på telefonen som heter Plants vs Zombies.
Beroendeframkallande. Så jag spelade mest det fram till kl 15 istället för att skriva CV och läsa inför seminariet.
Dumma jag.

Idag har jag iaf fått iväg en ansökan. Borde väl klara av att få iväg en till, har ju fyra timmar på mig innan jag ska göra något.
Men det är så störigt, för både de här platserna jag söker finns på rekryteringsföretag. Den ena på Academic Work, den andra på Skill. Fett drygt att behöva lägga in sitt CV och allt man har gjort flera gånger om. Visst att det ska vara lite jobb för varje ansökning ändå, men de här sidorna fungerar ju såklart hela olika, och man ska lägga in saker så sjukt omständigt. Och att göra det samtidigt på två ställen känns drygt. Sen ska man hitta rätt alternativ i rulllistor, och kogvet finns ju såklart aldrig. och kunskaper ska man mata in manuellt. som tar förevigt.
Jaja. Det blir nog bra.

För övrigt sov jag o Oscar åt fel håll i sängen inatt. Fötterna i huvudändan. Vi kunde inte sova nån av oss o var väl knäppa och övertrötta. Vi är charmiga.

Har asont i ena valken som jag fick av kettlebellsen. Wuäh.


Och min externa hårddisk har typ halvpajat. Oscar har lovat att försöka rädda saker på den ikväll, hoppas han lyckas.

I eftermiddag ska jag o Emma ut i spåret och svettas. och ikväll ska jag se på Paranormal Activity med Anna. Vi kommer skita på oss. Seriously.

RSS 2.0