Freakin busy..


Nejdå, jag är inte död. Jag lever.
Jag har bara haft så mycket att göra att jag bannemig inte hinner sitta vid datorn.

Förra veckan jobbade jag. Och var sjuk. Och sen var det midsommar, o då var jag ute på landet i två dygn. Det hade jag inte tid med egentligen.

Den här veckan jobbar jag. och packar. För på lördag går flyttlaset, mot samboskapet.
Det ska bli freakin awesome. Då kanske jag får tid att slösurfa som vanligt igen.
Nu måste jag duscha och sova.


Det bästa med att packa är att få lyssna på gamla skivor som man brände när man var 17. :)


Födelsedag, student, Grönan, kontrakt, katt och framsteg.


Så kan man väl sammafatta den senaste veckan.

I lördags var jag o firade Tisse i Nyköping. Det var väldigt trevligt. Somliga blev lite för fulla, men bortsett från det var det en mycket lyckad dag tycker jag. Tycker att det är lite jobbigt att jag inte kunde köpa lite mer present till Tisse, men något gav jag iaf. Nästa år har jag väl kanske bättre ekonomi igen. :)

Söndag blev en slappardag. Var uppe på kyrkegården o hälsade på farmor o mormor. Farmors gravsten hade kommit. Den var väldigt fin. Mamma o jag var även ute i Strandstugeviken o badade föterna. Mys.

På måndagagen for jag upp till Sthlm, mötte Oscar på bussen. Där hann vi med Julias studentfirande, o på onsdagen var vi på grönan. Sjukt kul :D Deras nya bergodalbana Insane var hysteriskt läskig, men svinkul. Men favoriten är fortfarande Fritt Fall. Här är jag o Oscar som representerar filfak!Igårkväll kom vi hem. Var en mysig halv vecka i Sthlm :)

Idag har jag försökt jobba lite med Liu-jobbet, det gick sådär. Fick ihop typ en timme. Istället har jag sysslat med andra viktiga saker, såsom att adressändra, flytta bredband osv. O så var jag o Oscar o skrev kontrakt på nya lägenheten. Woop woop, snart är den vår :D Om 2 veckor rätt exakt.

Idag kom även Charlie o hälsade på mig. Han ska bo hos mig i helgen när Helena är bortrest, trevligt med kattsällskap. Bra att jag övar, eftersom katten Nisse ska flytta in med mig o Oscar i sommar :)
Charlie gjorde sig hemmastadd rätt fort, Oscar började han gosa med direkt när han kom hit. Han är så väldigt söt :)Nyss var jag ute o sprang. Hann springa i 16 minuter innan jag kände av knät över huvud taget. Stannade innan det började göra ont på riktigt, eftersom det gjorde ont i smalbenen eller benhinnorna istället. Dem ska man ju inet heller slita på...
Men det känns sjukt skönt, för det var bästa tiden sen knät gick sönder. Skönt att det går åt rätt håll :)

Nu ska jag bannemig komma igång med träning o äta-rätt igen. Jag ska fanimej våga ha bikini på campet på wacken i sommar, när det är sådär sjukt varmt och alla andra klär av sig. jag har alltid suttit där med min tröja på, trots att solen gassar och alla andra kastar av sig tröjorna för att sola o svalka sig. I år vill jag oxå göra det, utan att få ångest och skämmas.
Hoppas.

Heja mig!

Får flytta in med finaste :D


Jag är inte så gnällig längre. Jag o Oscar har fått en lägenhet, äntligen :D
Vi intresseanmälde en trea i Ryd, det var den jag skrev om att jag fick veta att vi inte låg först på.  Det var nämligen inflytt 1 juli ( = två dubbelhyror) och om vi hade legat först på slutdatumet (3 juni) hade de kunnat rucka lite på uppsägningsdatumet för min, så jag officielt hade sagt upp den i maj. Men jag låg inte först. Så vi tänkte inte så mycket mer på det, eftersom 2 måndars dubbelhyra blir för dyrt.
Men sen blev det i tisdags, och det var visning på lägenheten. "Vafan, vi går dit o kollar ändå" tänkte vi, eftersom vi båda var väldigt trötta på att leta lägenhet och inte få bo med varann.

Den var fint. En trea på 80 kvadrat, med både uteplats och balkong. Nyrenoverad, med nya golv o tapeter i alla rum. Förvisso vita tapeter i alla rum, men de var rätt okej ändå. Kompenserar med mina svarta möbler ;)
Uteplatsen är igenvuxen, men där får Stångis rensa åt oss.

Vi var på tredje plats, och det var två andra som var o kollade på lägenheten. Så vi har gått på nålar hela veckan för att få veta. Men vi fick det. Halleluja.

Förhoppningsvis kan jag bli av med en dubbelhyra, typ om Stångis är snälla, om nästa hyresgäst vill flytta in tidigare i min, eller så kan jag kränga den till nån bostadslös ny student under nolle-p.
Annars får jag låna pengar.

Hur som helst, det löööööser sig. Bara jag får bo med min finaste :)


Nu ska jag på fest. Imorrn åker jag till Nyköping för att fira Tisse. Sen vidare till Sthlm för att fira Julias (Oscars syster) student. Jag hoppas på ett besök på Grönan oxå.


Gnällig.


Ja, jag har varit gnällig de senaste dagarna.
Jag ÄR glad, men samtidigt så missnöjd med vissa saker.

Störigt som fan att jag ska bete mig så, kan jag inte se allt positivt, o tänka att det löser sig?
Jag tycker lite synd om Oscar som ska behöva uppmuntra mig och lyssna på mitt gnäll jämnt :/ Men jag vet inte heller vad jag skulle göra utan det...


Jag är gnällig för att det går dåligt att hitta lägenhet med Oscar.

Hela fucking Linköping letar lägenhet, och inte ens en tre i Ryd på bottenplan kan vi få. Letar vi dåligt? Är vi för kräsna? Eller har vi bara otur? Jag vill inte vänta längre. Men jag har lixom ingen lust att bara sänka o sänka de önskemål/krav man har, så att man tillslut tar vilken skit som helst? Men jag vill inte vänta... Huvudsaken är väl att vi bor ihop?

Jag är gnällig för att jag inte är på Sweden Rock just nu.

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill. Fan vad underbart. Många jag känner är där. Det är underbart väder och jag vill :(

Jag är gnällig för att jag kommit av mig med träning o kost.
Ja, jag har faktiskt varit sämst på sistone. Jag vill träna, men jag vill inte. Det har varit i kombination med fint väder och för mycket att göra, men nu komme jag inte igång längre. Och räkna kalorier är jag så stört jävla cp-trött på. Men så fort jag slutar ballar jag ur o äter dåligt igen. När jag ska kunna förändra mig långsiktigt, egentligen? Jag är så trött att börja om hela tiden. Trött på mig själv.

Jag är gnällig för att ständigt vara pank.
Jo, visst. Skatten kom idag, hurra? Tur som fan att den kommer alls, men jag får inget extra kul med den. Jag måste betala min hyra med den? Fuck. Jag kommer inte ha råd att göra nåt kul i sommar, för jag är pank. Jag hatar att varje jävla sommar vara pank. Det är då man vill göra saker. Fuck.

Jag är gnällig för att fortfarande inte är anställd på [hg].

Nä. För i torsdags när jag gjorde mitt sista provpass bestämde DA eller någon att vi inte kör restaurang, utan att vi får vara i utepuben istället. Vi hade ett restaurangbord, för det vara några som redan bokat, så jag fick öva på det. Det gick väldigt bra ändå, tycker jag.
Men dagen efter när jag ska få besked, ringer gruppansvarig och säger att jag måste göra ett till provpass? Eftersom det sista inte blev "på riktigt". Jag har ju ändå varit där tre gånger, och visat vem jag är och hur jag jobbar. Tror att det går att avgöra på den tiden om jag är duglig eller inte. Känns så jävla fånigt. Och jobbigt att jag ska behöva vänta till i HÖST på att veta? Jag har fanimej försökt o bli en jävla del av det där stället ett halvår snart, och det går ju inte lysande. Min stolthet säger bara till mig att lägga mig och skita i det....Jojo, examensaftonen var awesome. Men jag hade samma dag fått veta att jag o Oscar inte låg först på ytterligare en trea i Ryd, och att jag måste vänta till i höst på ett till provpass.
Jag tror jag lade mer energi på att skjuta undan det, än på att faktiskt ha kul.
Men det var en fantastisk kväll. Och jag var skitsnygg. Emmas verk :)


Näe, jag är förbannat trött på att gnälla. Jag vill bara vara glad och att saker ska gå som jag vill.
Jag vill inte kämpa och försöka hålla mig på gott humör 'trots' pissiga saker.
Jag vill ha det fucking serverat åt mig, nångång.
Det kanske är barnsligt att tänka så, men det vore så skönt.

Jävla gnäll-Matilda.

Fylleblogga?Det är så väldigt många saker man vill säga när man är full.
Så många saker som man vill diskutera och spekulera i.

Men det är ju så dumt, för tänk om man inte tycker likadant imorrn?

Fan vilka bra (mest bra, men även liiiiiite dåliga) dygn jag haft.

Men jag väntar nog tills imorrn med att ventilera allt...


Det blir aldrig som man tänkt sig. Och jag är splittrad.


Svettig, hysterisk dag igår.


..är det minst man kan säga.
Jag jobbade först på att Attendo, från halv åtta på morgonen till kvart i fyra. Behöver jag ens nämna att jag sovit alldeles för lite på natten oxå? Fick max 6 timmar. Desstom satt jag kvar på Attendo till typ kvart över fyra, för att det var nåt personalmöte.
Och juste. Det var 26-27 grader och sol igår oxå.

Kl 17 började jag mitt andra provpass på hg. Restaurangen hade öppet ute denna dagen. Det gick bra. Inte lika felfritt som förra gången, men ändå bra. Jag virrade till det några gånger, men annars gick det bra. Halv tolv var vi klara, då hade jag varit igår i 16 timmar med bara några få, korta pauser.

Man kan lugn säga att jag gjort mig förtjänt att en städöl.. Eller ja, jag tyckte tydligen att jag förtjänade 4 öl igår, men det är en annan sak ^^

Idag vaknade jag av att Fanny smsade strax efter 10. Det var tydligen seminarium då. Jag hade glömt kolla nya schemat, trodde det var vid ett. Men jag for dit snabbt som en pil, så det var ingen fara =)

Förutom att jobba hysteriskt har jag hunnit med att gå på gratissittning med stuff, varit på vårfest, gyckelövat med krogvetet 09, kollat in stället vi ska ha examensfesten på på fredag.. och säkert nåt mer.


Snart ska jag o Helena traska ut till Tornby o handla lite.
Vi ska ha myskväll ikväll, med Johanna (o kanske nån till jag inte vet om än :P) och Helena ska hjälpa mig att färga håret. Det börjar bli pinsamt urfärgat nu.

Ojuste. På två dygn ska jag skriva en reflektionskurs på 5 sidor till outrokursen. Tillsammans med massa annat jag ska hinna med. Yeah.

Tjipp!


RSS 2.0