Bäst helg!


Har faktiskt haft en alldeles fantastisk helg. I fredags var vi på Strand i Borgholm. Jag gillar inte utestället, men jag hade en väldigt trevlig kväll med tjejerna. På lördagen var vi alla rätt bakis, men 2 av oss lyckades iaf bli fulla igen till konserten på kvällen.
Vare sig Håkan eller The Ark var lika bra som de var när jag såg dem separat i våras. The Ark spelade bara en timme, och det var inte alls lika personligt. Samma med Håkan, han spelade längre men det var inte lika mycket engeri, det var nästan bara lugna tråkiga låtar... Men bra var det ju förståss ändå :)
Nu är helgen till ända, och jag har ju såklart söndagsångest.

VILL INTE till jobbet imorrn. Skulle göra vad som helst för att slippa.
Men det finns visst inte på menyn. Fifan.
En kan ju hoppas att man drar på sig lite influensa eller nåt... ><

Jag får tänka på den fantastiska helg jag haft, o de fantastiska tjejerna jag spenderade den med, så överlever jag nog. :)

Heaven and hell.


Ja, det är lite så mina veckor är.

Jag jobbar i veckorna, det är upp och ner, men en majoritet pest. Nej, det är verkligen inte ett roligt jobb. Jag blir verkligen nedslagen av alla otrevliga eller elaka tanter och gubbar. Trots att det finns en del supergulliga ena så är det de dåliga man tänker på. O det är ju minst en varje dag. Så hela den dagen går man o tänker på det dåliga städet man ska ha. Eller ha enorm prestationsångest för att man ska till en tant som är väldigt petigt, och hela städet är man rädd för att få skäll för att man gör nåt fel, trots att man gör sitt bästa för att det ska bli skinande rent.
Nej, usch.

Men jag ska vara tacksam för att jag har roliga saker på helgerna. Nu i helgen ska jag åka till Öland med Emmorna. Vi ska gå på Håkan Hellström o The Ark, o glida omkring på Öland. Ska bli sjukt roligt, mysigt och trevligt.

Jag kan oxå med glädje konstatera att den gråa vardagen med Oscar är rätt fantastisk och inte alls så grå som den var när jag bodde själv. Det är fantastiskt att få pussa nån hejdå när man drar till ångestjobbet, det är fantastiskt att ha någon att fixa mat med på kvällen. Det är skönt att dela alla tråkiga vardagssysslor som städning, diskning och tvättning med nån annan. Hittills är det bara jättefint att vara sambo med Oscar. Trots att han är rätt bra att sprida ut grejjer omkring sig ;)

Nepp, nu ska jag vika gläder och pussa Oscar. Sen ska jag packa, imorrnbitti åker jag till Ölandet.


Hepp hepp!

Den här veckan har jag inte alls känt att jobbet dödar mig totalt.
Kan ju iofs bero på att jag bara jobbat två dagar, och att det var två väldigt lugna dagar.
Men iallafall! Man kan ju hoppas att det håller i sig, en vanlig vecka oxå.

Har tillochmed känt att jag är rätt pigg efter jobbet. Det är inte helt vanligt.

Under mina lediga dagar hann jag med mycket.Tvättade, packade upp allt mitt, stack ut i skogen o plockade blåbär, gjorde blåbärssylt och blåbärspaj... Efter jobbet dessa dagar jag jag varit i full gång med att städa iordning, diskat, hämtat ut paket, kasta massa kartonger från min gamla lägenhet och och och.. jag vet inte riktigt, men i full gån har jag varit. O det är najs att känna att man inte är helt död efter jobbet.

Idag har jag diskat (verkar vara det enda jag gör?), dammsugit hela lägenhet, och städat toaletten. Jag tänkte moppa golven oxå, men moppen vi har här hemma är fruktansvärt dålig. Jag vill ha en sån som vi har på jobbet. Det är en trasa med kardborrband man sätter fast på en typ platta som sitter på ett skaft. Den kan snurra o vinklas och.. ja. Är väldigt bra. Dessutom går trasorna att tvätta! Den moppen jag har nu är en sån där trådig sak, skitäcklig. Går inte att tvätta, är smutsig, och gnor bara runt smutsen. Dessutom fastnar det massa skräp i som lossnar på golvet. Usch.
Arbetsskadad? Nej nej, inte alls ;)
Så det blir inköp av en ny mopp, vare sig Oscar vill eller inte ;)


I helgen åker vi till Nyköping. Var väl tänkt att Oscar skulle få träffa min far oxå, men han ringer ju såklart inte tillbaka som han ska, och går inte att få tag på. Suck.
Aja, jag ska iaf visa vad fint Nyköping är på sommarn. Han har ju bara sett nyköping på tråk-vintern typ.

Oh well, dags att börja bege sig.
pöss


Bestämde mig till slut...


... och jag är helt säker på att jag fattade rätt beslut! :D

Jag åkte till Norrköping, runt 17 på kvällen på fredagen. Blev uppmött av fulla o glada Helena, Maja, Robin o Linnea på stan. Där käkade vi o drack ök på Harrys. Sen gjorde vi stan lite, bland annat kollade in Munken i Parken. Vid tiotiden tog vi en taxi ut till Majas land o drack lite till o spelade spel.

Vi var kvar till söndag efter lunch, o gud vilken underbar helg! Bad, sol, spel, god mat o finfina vänner. Det var nog precis vad jag behövde!

Desstom fixade ödet åt mig att jag kunde vara hemma idag o få lite av den ordningen i lägenheten jag hade velat hinna få til i helgen. Jag stukade nämligen tummen (av att försöka fånga en boll, doh) i lördags kväll, o det gör så pass ont i tummen att jag känner att jag inte kan jobba. Det känns lite fånigt, men tummen är trots allt viktigt för att kunna hålla saker man ska städa med. Så den får läka ifred idag o imorrn. Ska man se det positiva kan jag ju nu småplocka lite här hemma, men jag missar att tjäna massa pengar. Oh well, man kan inte få allt :/

Nu ska jag springa till tvättstugan o tvätta gardiner o stoltsdynor. Spännande värre.


Beslutsångest.


Usch. Det är fan inte lätt.

Jag vet inte hur jag ska göra. Det är sommarhäng i Majas sommarstuga i helgen. De andra har redan åkt iväg, och jag sitter här o jobbar istället. Inget attendojobb idag, men med Liu-jobbet. Det är segt. Jag har lixom egentligen inte alls tid. Men jag borde. Jag måste dra in pengar.
Samtidigt som jag känner att jag borde fixa massa i lägenheten, det är fortfarande massa kaos här.

Men jag VILL åka iväg till Majas sommarstuga, hänga med dem där, och i Munken i Parken som är i Norrköping nu i helgen. Jag vill, men jag har inte tid. Om jag åker, finns risken att jag inte känner att jag gjort vad jag borde under min lediga tid osv...

Så ska jag göra vad jag vill eller vad jag borde?

Oavsett vad jag väljer kommer jag nog få ångest över vad jag har valt bord.
Bajs.

Sambo.


Jorå, jag lever fortfarande. Men är fortfarande rätt upptagen. Eller ja, jag jobbar. Och försöker komma iordning i min o Oscars lägenhet. Det mesta är upppackat, det största o viktigaste. Nu är det bara såna dära tråkiga småsaker kvar. Typ sånt man bara använder då o då, eller prydnadssaker. Och gardiner och tavlor ska upp.
Jaja, allt har sin tid.

Man har inte så mycket tid över när man jobbar hela dagarna. Igår åkte vi o storhandlade direkt efter jobbet. Efter att vi packat upp allt gick jag o la mig.

Idag grillade vi hemmagjorda hamburgare på vår uteplats. Awesome.
Imorrn är det sista jobbdagen för veckan. Woop woop.

RSS 2.0