Otippat.


Jag har fastnat för en låt som är så sjukt otippad att jag skulle gilla.
Love the way you lie, med Eminem o Rihanna. Wtf? Sen när lyssnar jag på jävla hiphop-bajs?
Sen igår, tydligen. Låten o videon är väldigt fin, bara. O jag älskar Rihannas hår. Jag vill oxå ha rött hår. Jävla skit.

Ännu en vecka har nått sitt slut.
Jag har hunnit med att kolla på med tre kronor med Agnes, varit på mentorsträff, brännt lakan med mitt fadderi, tränat zumba, varit på tackfest och varit duktigt bakis.

Tackfesten var jättekul, men det blev nog lite för mycket dricka. Jag är inte säker på att jag kommer ihåg hela kvällen, men jag tror att jag hade kul :P

Imorrn börjar vårterminen och därmed två nya kurser. Först är det Språk, kultur och kognition, och sen är det kandidatuppsatsen. Spännande värre. Det kommer bli asbra.

Neh. Nu ska jag vänta i fem minuter för att se om det går att regga sig på studentportalen efter tolvslaget, så att jag kan få pengar av csn snart. Jag har levt på typ 500 spänn i över två veckor. Ska bli skönt att inte behöva vrida på varenda korvöre, för en kort stund.
Btw får jag 2400 kr av försäkrningskassan, för att de tycker att jag fick för lite bostadsbidrag 2009.
Bara tacka o ta emot :)


Irriterad på mig själv.


Jag är nog orättvis mot mig själv. Det är inte meningen, men det blir bara så.

Jag var o sprang idag, på campushallen.
Jag hade gett mig fan på att slå mitt eget rekord på 5 km - 34:18.
Det gick faktiskt asbra i början. Jag kutade på och räknade då o då ut att jag låg bra till.
Men runt 26 minuter fick jag ett elakt håll som gjorde att jag omöjligt kunde springa mer. O när jag hoppade av bandet o andades ut kände jag mig nästan svimfärdig. Så jag fortsatte inte, obviously.

Så jag sprang alltså tills kroppen faktiskt inte orkade mer. Jag gjorde så mycket kroppen kunde. Körde slut på mig själv.
Det är väl det som är meningen med träning, för att sedan bli bättre o bättre.

Men istället för att tänka att jag var duktig som körde på så länge det gick, så blev jag bara förbannad på mig själv att jag inet klarade hela vägen. O såg träningspasset som misslyckat.
Blä. Jävla skit. Jävla kropp som arbetar emot mig.


Fast på ett sätt är jag glad. För även om jag tycker kroppen är "dum" så har jag en vilja inom mig. En motivation. Som jag aldrig haft förut. Och det känns jävligt skönt.
Jag tänker inte ge upp. Jag vill inte. Och ska inte.
Jag följde med Mathilda på spinning i måndags kväll. För två-tre år sedan då jag gjorde några halvhjärtade försök att träna började jag hata spinning. Tråkigt. Ville inte riktigt. Men sen hade jag ju lovat mig själv att vara öppensinnad och prova saker. Kämpa lite mer. Inte låta mina lata instinkter styra.
Så jag hängde på. Och det var ett riktigt lyckat pass. Ledaren, Katta, var riktigt awesome, och hade peppande musik. Dessutom känner jag henne lite, o det gjorde nog sitt oxå.
Även om jag hade lite ont i foten, som jag tidigare också fått av spining, gav jag mig fan på att göra mitt jävla bästa passet igenom.
Jag kände en vilja inom mig jag aldrig känt förut.
Det var awesome.

Jag har kommit fram till att för två-tre år sedan när jag var på campushallen ville jag nog inte riktigt vara där, egentligen. Jag visste att jag borde, och jag släptade mig dit för att jag kände mig tvungen.
Nu är jag där för att jag vill. För att det är en kick att märka förbättningar. Att kunna redovisa för sig själv att man varit duktig. Det kanske eventuellt är lite kul emellanåt oxå. Och det är fanimej stort.
För att vara Matilda Krig, iallafall.


Aja, nog ordbajsat. Nu är allt med höstterminen klart o jag är ledig fram till måndag. Jag börjar redan bli rastlös.

Btw...


Detta är gårddagens middag, som jag gjorde med Oscar.Klyftpotatis, baconinlindad kyckling fylld med fetaost och mango chutney, med cremefraishe- o sweet chilisås.
Det är så sjukt jobbigt att "banta" ibland ;)


Småsaker är jobbigast?


Jag funderade just på det. Om inte småsaker är jobbigare att göra än lite större saker.
Jag tänker alltså på plugg. Jag måste skriva klart MTI-uppgiften (som jag btw inte kom så  långt med sist), jag måste läsa lite o fundera på min kandidat till imorrn.. Det är inte saker som tar så lång tid, tar inte överdrivet med tankeverksamhet. Och bara för att man vet att det är inte så jobbigt och kommer gå snabbt, så tar man aldrig tag i det. Förrän det är i sista sekund.
Vet man däremot att det är nåt stort man ska göra som kommer ta tid, så är det lite lättare att börja med det. Tror jag.

Extra svårt är det förstås en dag som denna. Inget på schemat idag, förutom lite träning ikväll. Alltså har jag hela dagen på mig, så inte behöver jag väl sätta igång just nu? Det kan jag göra sen.
Alltid detta sen. Typiskt mig.
Aja, huvudsaken är väl att det görs i tid, eller hur?

Helgen var bra. Comecoming var lyckat. Min lägenhet verkar inte ha fått några vidare men, det är bara min skrivborslampa som inte går att tända. Men den har varit fucked länge, så jag är inte förvånad. Synd bara att så många gick till hg. Eller ja, jag var nästan liten sugen på det själv, men som värd tyckte jag inte att det var en bra idé :P
På tal om hg så provjobbade jag mitt andra pass i fredags. Det gick bra, enligt mig. Det var mer folk o lite mer att göra. Jag har fortfarande inte avvisat någon.. De andra vakterna verkar ha en inbyggd radar för för fulla människor, men jag såg inte en enda som jag ansåg vara för full för att få stanna. Inte för att man MÅSTE slänga ut folk bara för att, men det är ju bra att få öva just under sina provpass. Så att man kan visa om man kan hantera det på ett bra sätt eller inte. Jaja.

Den här veckan kommer nog bli sjukt lugn. MTI-rapporten ska skrivas, vilket kommer gå rätt snabbt. Jag ska ha ett möte med Annika imorrn om kandidaten. Imorrn ska vi redovissa vårt programmeringsprojekt, och testa det andras.
Så från o med onsdag är jag helst schemafri. Awesome.
Då får jag tid att träna o skit.
Jag har infört ett litet system åt mig själv, som jag även tvingat med Oscar på. Detta för att motivera mig att ta mig tid för att träna, även då det är mycket att göra o svårt att hinna med.
Vilket vecka det än är ska jag minst träna två gånger. Så är det bara. Gärna mer.
För detta har jag infört ett betygsystem. 2 ggr på en vecka är G, 3 ggr är VG, 4 gånger eller mer är MVG. Det finns inte en på kartan att få U.
Men det är lite roligt nu när man typ "tävlar" mot Oscar, man vill ju inte förlora.
Så det här borde gå.
Ska ju väga under 70 kilo till sommarn, så jag får ligga i.


Tre kronor, vakt, träningsvärk och opponering.


Det är väl ungefär så man kan sammanfatta de senaste dagarna.

I måndagskväll lekte jag med Agnes. Vi åt mat hos henne, och såg även första avsnittet av Tre Kronor. Fanstastisk serie. Förstår inte varför de inte gör så bra serier nu för tiden?

I tisdags var jag på campus fram till 2, fixade med MTI-opponeringen o programmerade lite. Efter det var jag på campushallen o sprang. Tog 5 km på 35:19. Skapligt bra med tanke på att jag inte sprungit på fem veckor, tycker jag.
På kvällen hade jag mitt första provpass på [hg]. Det gick bra, tror jag. Och framför allt var det kul. Spännande att se hg från en annan vinkel, lixom. Och de andra vakterna som jobbade var schyssta och trevliga. Där tror jag att jag kommer trivas bra, om jag nu får jobbet. Hoppas hoppas.
Nästa provpass är imorrn. Kul!

På onsdagen vaknade jag strax efter 10, otroligt seg och hade ont i huvudet. Jag hade stannat på städölen på hg till kl halv sex, så jag fick väl skylla mig själv. Dessutom hade jag träningsvärk efter springandet. Konstigt, har nästan aldrig fått träningsvärk av att springa. Menmen..
Iväg till campus o träffa gruppen, o sen kl 13 var det opponering. Det gick bra tror jag. Skönt att vara av med skiten. Den här kursen har varit allt annat än rolig. Visst, jag har lärt mig en del spännande saker men upplägget.. Ja.... Nä. Nu är det bara den individuella rapporten kvar, sen slipper jag skiten. Ska bli skönt.
Sitter o skriver inte på rapporten nu, men det är svårt att producera så mycket text, efersom man inte riktigt varit så förtjust i kursen. Jaja.

Ikväll kommer Mathilda hit, o då ska vi spela supernintendo. Woho!

Nu börjas det igen.


Japp, nu är jullovet slut. Tråkigt. Jag skulle kunna tänka mig några dagars slapp till. Men samtidigt är det skönt att börja göra "nåt riktigt" igen. Det är ju så meningslöst att gå omkring o inte göra nånting. Seg blir man oxå.

Så nu börjar plugget igen. En termin kvar till jag har en kandidatexamen. Så det är bara att köra. Ska börja med viktnedgången på allvar igen oxå.
Såklart hann man gå upp typ ett kilo under de veckorna jag bodde hemma hos mamma o åt god mat hela tiden. Men det är inte så farligt, det känner jag att jag kan ta igen snabbt igen.
Målet är väl att bli av med 15 kilo till sommaren, får se om jag lyckas. 15 kilo innan nästa år är i alla fall ett löfte, och det SKA jag hålla. Sådeså.

Jag kom till Linköping i fredags mitt på dagen. Sen dess har jag tagit det lugnt, packat upp och fixat lite i lägenheten osv.. Åkte ut till Tornby i lördags för att kunna fylla på kylskåpet.
Köpte även ett par svarat byxor, kom på i torsdags att jag inte äger ett par svarta byxor. Märkligt.
Anledningen till att jag behöver dem är... att jag ska provjobba som vakt på HG på tisdag. Imorrn.
Gruppchefen för vakten ringde i torsdagskväll. Jag ska provjobba tre gånger, och sen får vi se om de tycker att jag duger. Och om jag trivs, förståss. Jag tror det ska gå bra. Det ska bli kul.


Nu på förmiddagen har jag o Maja suttit o gjort lite ändringar i vår artikel i kvasin, som man skulle göra efter opponeringen precis innan jul, om man tyckte det var nödvändigt förstås.
Nu är den inskickad, och därmed är allt med den kursen klar.
Så det är bara två kurser kvar att avsluta på två veckor.
Känns inte alltför betungande.

Nepp, dags att fixa lite lunch.


Spännande dygn.


Det är ett väldigt spännande dygn det här.

Dels är det snöstorm ute. Snön öser ner och det blåser som fan. Hade egentligen tänkt åka hem idag men det får bli imorrn istället.
Dels är vattnet hos oss brunt. Jättebrunt. Så man kan varken dricka, duscha eller diska.
Dels är det en stor brand nere på stan här i Nyköping. Nån resturang som brinner jättemycket, det har den gjort sedan inatt och de har den ännu inte under kontroll.

Och dels är jag lite småbakis, för igår hände det nåt historiskt.
Jag o Tisse var över till pappa o Helena för att äta mat och bestämma gravsten till farmor. Det fanns vin som bjöds på i överflöd oxå. Jag, Helena och Tisse blev fulla. Pappa var spiknykter. Hur fet chans är det att det händer? Men det var mycket trevligt, och jag är väldigt stolt över min lille far. Han är söt, och duktig.
På vägen hem därifrån hoppade jag o Tisse i snöhögar, sjöng högt, tog genvägar och klättrade över plank, och åkte stjärtlapp. Sen skulle vi gå hem till honom o spela lille nintendo, men vi såg på film istället. Nästan iallafall. Min bror är bra.
Och förhoppningsvis ska han och jag gå på Håkan Hellström i februari, om han får ledigt. Hoppas.


Neh, nu tror jag att jag är tillräckligt pigg för att läsa lite. Har börjat läsa Stieg Larssons Män som hatar Kvinnor,. Den är spännande, och det är svårt att slita sig från boken.
Jag fick alla tre böcker i serien i pocketversion av pappa igår. Han hade hittade dem för 15 kr begagnat. Jag gillar att äga böcker, har jag kommit på.
Och jag gillar att läsa böcker, framför allt.
Det har jag lovat mig själv att jag ska ta mig mer tid till i år.
Ett av tre nyårslöften, som jag tänker hålla. Sådeså.


2009 vs 2010

O såklart måste jag ju göra den traditionsenliga förra-året-versus-året-innan-det-inlägget. Tror jag gjort det sedan.. äh, vänta måste kolla upp det.... 2004! Spännande. Borde sammanställa alla frågorna nångång. Bara för att ^^
Men aja, här kommer iaf 2009 vs 2010!


1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
2009: Nolle-p tänkte jag säga, men det har jag ju visst... ?? :P Öhm. Programmerade intelligenta dammsugare?
2010: Gått ner 10 kilo i vikt, passerat 200 högskolepoäng, varit tillsamans med en människa över ett år..


2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år?
2009: kommer inte ihåg. det gamla vanliga, säkert. hur som helst höll jag inget!
2010: Minns inte om jag faktiskt lade någora, men om jag gjorde det lär det varrit att jag skulle gå ner i vikt. Det gjorde jag oxå. Nya löftet är att gå ner ytterligare 15 kilo, och läsa mer skönlitterära böcker och ta en kandidatexamen.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
2009: Jaaa, Surri =)
2010: Inga direkt nära vänner, men flera vänner och bekanta. Jag börjar få vuxenkomplex :P

4. Dog någon som stod dig nära?
2009: Nej, inte nära direkt. Men min favorit-hund Arnie gick bort :(
2010: Ja, min älskade finaste farmor. :(

5. Vilka länder besökte du?
2009: Finlands vatten... Och Ryd.
2010: Tyskland, Danmark och finländskt vatten.

6. Är det något du saknade detta år som du vill ha kommande år?
2009: Tjae, pluggmotivationen kunde ju varit bättre. Mer festivaler? :p Bättre ekonomi? :P
2010: Bättre ekonomi är alltid eftertraktat. Slippa vända o vrida på varenda korvöre hela jävla tiden.

7. Vilket datum från år 2009/2010 kommer du alltid minnas?
2009: svårt som vanligt. första och sista dagen på nolle-p var rätt coolt. 29/10 väger rätt tungt oxå (=
2010: Dagen då farmor dog, kommer alltid skapa ett stort hål i mitt hjärta. fan. Men jag kommer försöka ha i baktanken att jag också haft sjukt många bra dagar.

8. Vad var din största framgång 2009/2010?
2009: hmm. tog inte död på någon nolla under nolle-p? eller kanske att jag iaf en gång inte var lika feg som vanligt...
2010: Fixa alla kurser, och tog igen alla gamla rester till på köpet. Och att jag lyckades vara tillsammans med samma människa utan att han tröttnade på mig :)

9. Största misstaget?
2009: att jag både grymt feg och lat största delen av året? :P
2010: Vet inte faktiskt. Har nog inte gjort nåt stort, bara massa småsaker isf.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
2009: Hmm. mest småförkylningar tror jag.
2010: Har varit ovanligt frisk de senaste åren tror jag. Bara småförkylningar i år oxå. Knappt det.

11. Bästa köpet?.
2009: min kamera? min mobil? annars vet jag inte...
2010: Min iPhone. (hur fan kunde jag säga min mobil förra året? den var ju för fan värdelös!!)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
2009: egentligen lär det väl vara hyra. Men fest väger säkert oxå tungt.
2010: Festivaler, antar jag. Blev ju tre i somras.

15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
2009: vänner, familj... och kanske en viss liten herre oxå ;)
2010: Vänner, familj och Oscar. :)

16. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2009/2010?
2009: Är nog gyckel i år oxå skulle jag gissa på. Kan inte komma på nåt annat just nu iaf.
2010: Jag vet inte. Jag tykcer det är svårt at sätta bestämda låtar till ett bestämt år sådär. :S

17. Var du gladare eller ledsnare föra året i jämfört med tidigare år?
2009: vet inte. rätt jämnglad tror jag!
2010: Gladare, tror jag faktiskt :)

18. Vad önskar du att du gjort mer?
2009: same same... (hade skrivit pluggat 2008)
2010: Kunde ha pluggat mer, men jag har ju klarat allt, o dessutom kommit ikapp med gammal. Så nä. Sparat pengar, tror jag.

19. Vad önskar du att du gjort mindre?
2009: same same...  (hade skrivit"inte suttit o slappfisat när jag kunde tagit tag i saker" både 07 o 08)
2010: Sagt saker rakt ut istället för att gå o småsura över saker. Men jag är bättre på det nu.

20. Hur tillbringade du julen?
2009: på dagen hemma hos farmor med henne, pappa o tisse. på kvällen gick jag o bror hem till mamma o tommy.
2010: Hemma hos mamma o Tommy, med dem och Tisse. På kvällen gick jag o Tisse över till honom, och pappa o Helena kom dit en stund.

22. Blev du kär i år?
2009: Ja! <3
2010: Fortsatte vara. Eller bli ännu mer kär, faktiskt.

23. Hur många one night stands?
2009: får man räkna samma person flera gånger? :P
2010: Nä. Det finns bara en herre för mig nu :)

24. Favoritprogram på TV?
2009: har nog inte förändrats nåt där faktiskt. (scrubs and 2½men stod 2008)
2010: Det enda jag riktigt följt är Biggest loser sverige, eller ung och bortskämd.

25. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
2009: Njäe. Hat är överreklamerat.
2010: Näe. Orka.

26. Bästa boken du läste föra året?
2009: liftarens guide till galaxen (tror bara jag läst två skönlitterära böcker i år :O)
2010: Vet inte. Läst mycket bra i år. Töntigt nog tror jag fastnade mest för twilight-serien...

27. Största musikaliska upptäckten?
2009: svårt. varit ett sjukt dåligt musikår faktiskt. mest lyssnat på gamla favoriter och så. Återupptäckte Graveworm nu i slutet på året, det var nice!
2010: Hmm. Raubtier, måste det nog bli.

28. Något du önskade dig och fick?
2009: humm... nån att skeda med? :D
2010: behålla världens bästa pojkvän, kanske? :D

29. Något du önskade dig men inte fick?
2009: en miljon på kontot?
2010: Njae. Pengar har man ju alltid dåligt av, iofs.

30. Årets bästa film?
2009:  Inglorious basterds!
2010: Oj. Hmm. Pass.

31. Vad gjorde du på din födelsedag detta år? Hur många år fyllde du?
2009: 23! Firade några dar i förväg med familjen i Nyköping. På riktiga dagen bjöd jag hem kompisar på bullar och öl.
2010: 24 år. Var en vanlig skoldag, men på kvällen åt jag mat med Mathilda, Tom, Oscar, Agnes och Rickard på [hg]. Åkte till Nyköping på helgen o blev firad av familjen,.

32. Finns det någonting som skulle kunna ha gjort ditt liv bättre?
2009: Kan inte komma på nåt speciellt.
2010: Njae. Jag är faktiskt rätt nöjd med mitt liv. Fast att ha sluppit förlora min fina farmor hade ju förstått varit bättre.

33. Hur skulle du beskriva din stil år 2009/2010?
2009: sektionsaktivt?
2010: Sektionsaktivt. Aktivt, över huvud taget.

34. Vad fick dig att må bra?
2009: har vi inte redan haft den frågan?
2010: Tjatiga fråger. Men okej. Vänner, familj och Oscar. Att få saker gjorda, gå ner i vikt..

35. Vilken kändis var du mest sugen på?.
2009: Näe. Pass!
2010: Anders Fridén är ju inte lika söt när han har klippt sig...

36. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
2009: jag är ju lika politisk som en rödbetsburk. så jag vette fan...
2010: Ja, det skulle väl vara valet isf. Att det är skit att SD kom med i riksdagen.

37. Vem saknade du?
2009: precis! (hade skrivt familjen 08)
2010: Farmor.

38. De bästa nya människorna du träffade?
2009: oj, har jag träffat några nya människor? :P dom är ju massor.
2010: De är ju så bra bra människor. i år igen (fan, jag har tur...)

39. En värdefull läxa du lärt dig i år?
2009: Det går faktiskt bra ibland om man vågar chansa.
2010: Ta hand om de människor som står dig nära, medans du kan.


40. Citera en sångtext som summerar ditt år.


2009:

När jag kom hit, visste jag att det blir mycket slit
Och jag var förberedd på, långa dagar då och då
Men sen så tänkte jag, att lite mer kan jag väl ta
Varför ska man ha ett liv, när man kan va sektionsaktiv?

fast jag, hinner inte ringa hem till pappa
se på tv eller slappa
jag kan inte ha några vänner kvar
som ej har overall och sektionsansvar
och fast jag längtar efter fritid
som består av lite vit tid,
så vill jag ändå vara sektionsaktiv
ja jag vill bara vara sektionsaktiv - iv -iv -iv ey ey ey
Leva kan jag göra sen -en -en -en ey ey ey

Björn hade faktiskt rätt, svans och flammor det är ju hett
så jag satt där sent en natt , och sydde färdigt varje lapp
och när skiftet närma sig, började jag fråga mig
om jag verkligen valt rätt, och mitt svar det kom så lätt

fast jag, hinner inte ringa hem till pappa
se på tv eller slappa
jag kan inte ha några vänner kvar
som ej har overall och sektionsansvar
och fast jag längtar efter fritid
som består av lite vit tid,
så vill jag ändå vara sektionsaktiv
ja jag vill bara vara sektionsaktiv - iv -iv -iv ey ey ey
Leva kan jag göra sen -en -en -en ey ey ey

Planera hela nolle-p, fixa spons och mycket mer
det känns så svårt, att jag nästan faller i gråt
men så plötsligt minns jag, att jag har det så braaaaaa

FÖR JAG vill ändå inte ringa hem till pappa
se på tv eller slappa
jag vill inte ha några vänner kvar
som ej har overall och sektionsansvar
jag vill inte ha nån fritid
som består av någon vit tid,
så vill jag bara vara sektionsaktiv
ja jag vill bara vara sektionsaktiv - iv -iv -iv ey ey ey
Leva kan jag göra sen.

2010:

Trololololololololololo trololololo!Summering..... :
Vilket år "vann" då? Jag tror fann 2010 gör det. Det verkar som att åren bara bli bättre och bättre..
Det kanske inte var bättre förr, trots allt.


Jorå, jag lever.


Jag lever, och jag har varken dödat min dator eller tappat bort mitt lösenord. Det verkar bara som att jag har tagit jullov från nörderiet oxå.
Okej, jag har kollat facebook på mobilen lite sådär, men mer än så har jag inte orkat eller haft lust med... Istället har jag... ehm.. jag vet inte riktigt, slappat, antar jag.
Först var det ju förberedelser inför jul, julafton, utgång på juldagen, slödag osv osv. Sen på måndagen efter julhelgen åkte jag upp till Oscar i sthlm o hälsade på lite.. O på onsdagen tog jag med Oscar till Nyköping. O på fredagen åkte vi till Linköping för att fira nyår. O så igår kom jag tillbaka hit till Nyköping igen, för att göra ingenting i några dagar.

Förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen, det har snart gått två veckor sedan det blev jullov, men ändå vet jag inte riktigt vad jag har gjort på de två veckorna... Men det har varit skönt :D
Fått äta mamma o Tommys goda mat, sitta i deras sköna soffa, pussas med Oscar.
Ja, ett bra jullov helt enkelt.
Och det har faktiskt varit skönt att ta en paus från datorn oxå. Ibland blir det nog alldelels för mycket slösurfande... Fast jag har saknat att ordbajsa av mig i min kära blogg, faktiskt. Frågan är om ni saknat att läsa mitt ordbajsande? :P

Både jul och nyår ha varit lyckade. Lovet har varit lyckat. Det ska bli skönt att komma tillbaka, men jag vet inte om jag vill att det ska vara slut än. Aja, ett dygn till i mammas soffa så längtar jag nog efter att vardagen ska börja igen. På ett dygn har jag hunnit läsa nästan 1½ bok, se två filmer och sova i 10 timmar. Produktivt, jajjemen.
Oh well, jag har faktiskt varit ute på två promenader oxå. Idag var jag uppe på kråkberget o tittade ut över soliga o snöiga Nyköping. Fint var det. Några av trapporna ner för berget var igensnöande, så jag åkte kana på rumpan ner. O utbrast wiiiiiiii när jag fick upp farten.
Näe, jag är inte redo att bli vuxen än.

RSS 2.0