Äntligen.


Äntligen har det släppt lite.
0,8 down.


Nu är det bara 11 kilo kvar till målet. ;)

Framsteg, baksteg och smartphones.


Har lite glömt bort bloggen i veckan som var. Mycket att göra...

Jo, skrev om personligt rekord, då kunde jag inte vad jag skulle klara av nästa vecka. Jo, onsdags tror jag det var, var jag ute o sprang i spåret på första gången sen jag fick kort på CH. Och hör o häpna, jag tog femman. Fatta. Jag tog den idag igen med Mathilda. Så sjukt. Så najs. Så jävla bra jag är. Trodde inte det skulle gå så snabbt. Jag märker skillnaden. Jag orkar mer, jag springer liiiite snabbare. Nu gäller det bara o klara skiten på kortare tid, just nu tar det 40 min. Inte så bra, men det kommer.
Jag är nöjd.

Däremot går det dåligt med vikten. Idag vägde jag mig inte eftersom jag sov hos Oscar, så ska göra det ikväll.. Om det inte har hänt nåt vet jag inte vad jag gör. Jag har stått still i vikten i 4 veckor då isf. Och jag fattar inte varför, riktigt. Jag äter så många kalorier jag ska (förutom när jag går på fest), och tränar 2-3 ggr i veckan. Jo, festandet förstör en hel del, det är jag medveten om. Men att det inte händer nåt alls? Bah!
Jo jag vet att man hamnar på platåer ibland, men den här platån är för jävla lång. Piss.
MEN. Jag tänker inte ge upp. Inte nu. Inte sen. En viljestyrka att kämpa vidare har nått mig, som jag aldrig haft förut. Jag ska nå mitt mål. Det kanske inte går så snabbt som jag önskar, men jag ska göra det. Fanimej.

Och så går jag i tankar att skaffa en smartphone. En iphone 4.. eller en Xperia. Sjukt svårt att bestämma sig.... VILL ha en ny, hatar min jag har nu, helt värdelös. Men det är dyrt. Och smpartphones är tjockare.. men så bra. Så svårt. Aja, får se.

Sjöslaget var awesome, btw. Eller ja. Första kvällen fick jag cp-huvudvärk o gick o la mig kl 22. Men det tog jag igen dagen efter.... :P
Har även varit på TK, i lördags. Kan nog vara det bästa kravallbesöket ever. Hade så sjukt kul både på förfest och på plats.. Och desstuom fick jag träningsvärk av att jag dansade så mycket ;)

Näe fan, nu måste jag sova. Till på fredag måste jag gjort klart LÖT-tentan, och till på måndag om en vecka borde jag skrivit klart ai-arbetet. Så det blir långa skoldagar framöver.
Plus att jag har tusen övriga saker att göra.
Som alltid.


Personligt rekord!


Jajjemen. Var på gymmet idag, och jag de gånger jag varit där innan har jag sprungit 30 minuter på bandet. Det finns lixom inget annat, det ska jag klara. Sen hur långsamt det går är en annan sak.
Men sen har jag försökt sätta en del mål de senaste gångerna, så att jag spurtar lite i slutet för att klara det.
Man vill ju hinna så långt som möjligt ändå..
Sist blev det 3,8, idag 4,2. En klar förbättring. Naaaajs.

Var bra mycket lättare att springa när Tom och Mathilda var med oxå. Tyvärr hann vi inte med så mycket i gymmet då vi missat att de stängde fem. Menmen..
Hann med lite armgrejer så imorrn lär jag väl knappt kunna hålla en öl utan att få ont ;)

Ikväll ska jag o Oscar iväg på indisk restaurang med hans kompisar Kalle o Linnéa. Ska bli trevligt!
Sen lägga sig tidigt för att ladda inför sjöslaget imorrn :D:D:D
Ska bli åsöm.

Hoppas att restaurangen har nåt som inte smakar curry...

Fredagskväll.


Här sitter man ensam hemma en fredagkväll och glor. Frivilligt, förståss. Känner att en lugn helg behövs inför det stundande sjöslaget.
Det är så svårt att vara hemma en fredag utan att vilja unna sig nåt onyttigt. Men det går... Nåväl, nästan. Har ätit en eller två Riesen. Men de är små. O cola zero, min räddare <3

Sen sist har jag....
gjort ai-presentation, tränat tre gånger, varit på kryssning med emma, pluggat... Ja, det är väl ungefär det.
Kryssningen var awesome. Asnice att komma iväg med Emma o bara umgås o festa. Wooho.

Men ack så onyttigt det blev. Detta gjorde att vikten stod still även denna vecka. Har den gjort två veckor i rad nu. Den spriten den spriten. Hade jag inte festat, och bara stannat hemma, ätit som vanligt, hade det kanske gått neråt. Men inte nog att alkohol innehåller massa kalorier, man (eller iaf jag) äter ju sämsta saker när jag blir full eller är bakis. BAH!

Fan oxå. Jag borde bli nykterist. men det är ju roligt att vara full.. Den här veckan har jag varit så duktig så o varit på campushallen två gånger, o promenerat med mathilda 1 timme. Inte hamnat över min kalorigräns en enda gång. Så det booorde ju gå neråt. Men även om det gör det kommer ju sjöslaget sabba allt. Jävla fitta.

Oh well. Imorrn ska jag iaf till campushallen igen, och Mathilda o Tom ska stå brevid mig o vara mina egna Jillian och Bob :D (biggest loser-tränare.)
Jag kommer nog dö :P
Och så har jag faktiskt bestämt mig för att äta min egna kalorisnåla pizza när vi som ska bo i samma hytt på sjöslaget ska träffas innan o käka pizza. Bra beslut. Då sparar jag iaf lite på intaget......

Usch, det sorgliga är ju att det enkla svaret, den enkla lösningen är ju helt enkelt att skita i att dricka alkohol? Fan det är ju alkis-varning att inte låta bli, typ.
Jobbigt att vara student när det är en stor del av sitt liv.
Menmen, jag kommer väl dit till slut oxå.

Men inte än. För man måste ju fan ha kul oxå.
Jag följde ju inte med kompisarna ut o festade idag. Mest för kaloriernas skull....

Fan vad jag blir trött på mitt tjat om kalorier hit o dit. Men det är ju det enda, enda, enda som funkat. Enda gången jag någonsin, i mitt hela liv har gått ner i vikt medvetet.

Och jag ska fanimej väga de där 75 kilona till nyår. Jag SKA!!!!


Träningsvärk och höstsittning!


Ajaj, vilken träningsverk jag har. Gör ont i varenda stjärtmuskel jag har, och jag kan knappast sträcka ut vänster arm utan att skrika högt.

När jag fyllde år förra veckan fick jag en månad på campushallen av Mathilda och Tom. (<3!)
I måndags var jag där första gången. Som en provgrej. Jag är ju fortfarande lite rädd för campushallen... Jag kom inte med i deras lilla projekt, och efter det kom jag fram till att jag borde fan gå med där ändå. Men jag vill inte slösa bort över 300 kr i månaden om jag tänker göra som vanligt o tröttna o ge upp efter några gånger. Så därför är en provmånad väldigt bra. För nu är jag ju mer motiverad än någonsin. Så jag hoppas att det går vägen.

I måndags gick det bra iaf. Sprang en halvtimme på bandet. Det är sjukt lättare att springa på band än i skogen. Även om det är mycket tråkigare. Får inte lika ont i alla kroppsdelar och det är ju sjukt bra. Blev oxå en halvtimme gymmande. Jag är fortfarande pepp, och jag o Mathilda ska dit imorrn igen. Jag borde typ... slicka hennes fötter för att hon är så sjukt bra och peppande och hjälper mig. Underbar.

Höstsittning var det igår oxå. Ett nytt fadderi är valt, och jag är inte längre mafu. Första gången på två år jag inte stiter i styrelsen alltså. Men inte kunde jag klara av att sluta vara sektionsaktiv helt. Det var en plats i valberedningen som inte blivit fylld, så jag hoppade inte där. Typiskt mig. Men det ska bli kul. Inte lika mycket jobb heller. Kommer ju inte göra nåt förän nån månad innan vårmötet. :)
Sittningen var trevlig. Lite död stämning då och då kände jag, och NH lyckades inte riktigt med maten. Men med gott sällskap och lite vin blev det en sjukt trevlig kväll ändå :)


I helgen var jag ju i Nyköping, för o fira födelsedag. Mycket trevligt. Firade med mamma o tommy på lördagen, och med papp o helena på söndagen. Wiho.
när jag fyllde år på riktigt, på torsdagen var jag med mathilda, tom, oscar, agnes och rickard på hg och åt mat. och så var det 129 pers som skrev grattis till mig på facebook :D
Bra födelsedag. Nu är jag 24. Puh. När fan hände det?


Imorrn ska jag ha AI-presentation. Det kommer gå... inte så bra. Jag har ju inte ens skrivit ett arbete, så det är svårt att utforma. Men men, det är bara o ta sig igenom, så är det klart sen.
I helgen åker jag o Emma på kryssning. Wiihooo!

I kväll ska jag o Helena på Flamman och se Soran.. :D


RSS 2.0