Lycka.


Över inget särskillt egentligen, utan bara allmän jävla lycka.
Jag vet inte vad det är för lyckorus jag har kommit in i, men det är NAJS.

Känns som allt är så jävla bra just nu.
Jag har världens bästa vänner omkring mig, jag har världens bästa pojkvän, o om några dagar ska jag åka till den finaste familjen man kan tänka sig.
Det går bra nu. Får saker gjorda i skolan och sektionen. Har kanske lite för lite fritid, men jag trivs. Fan vad jag trivs!
Och i sommar ska jag på metaltown och wacken. Det blir bara bättre och bättre lineup och det kommer bli awesome.

Jag vet inte om någon har lagt lyckopiller i min mat, men ja. Idag är det jävligt bra, alltihopa.

Nu måste jag gå o läsa lite medvetandefilosofi innan Mathilda kommer och leker med mig. Det är rätt drygt, eftersom jag har kommit på att jag inte gillar filosofi så värst mycket. Men vafan, det går nog bra =)


Underbara fredag.


Verkligen underbar fredag. Det är soligt och varmt ute. Typ 12 grader. Säger temperatur.nu iaf. UNDERBARA VÅR, du är sååååå välkommen.

Lugn, slapp dag med föreläsning 10-12 och sedan möte med lill-Kogvetet. Hem, slösurfa lite. Sen... drog jag ut o sprang. Det ni. Årets första, och jag är rätt nöjd med mig själv.
Sprang bara 2 km ungefär, men det tycker jag är bra för att vara första gången på typ.. 3-4 månader. Duktig Matilda.
Och jag såg både blommor och insekter ute. Underbart! O när jag kom hem satt jag på loftgången i solen i bara t-shirt o varvade ner.
Yes, jag är på topphumör just nu :D

Nu har jag bestämt mig för att inte åka till Holland. Det blir fan för jobbigt ekonomiskt, så att det inte blir värt det. Hellre att jag gör något sånt när jag faktsikt har råd.
Jag funderar på om jag inte borde lägga pengar på att köpa ordentliga springskor istället. Mina jag har nu är nog inte så bra. Så får det nog bli.

Nu när jag inte åker till Holland kan jag istället vara med i Blodomloppet. Det är sjukt bra peppning för att vara ut o springa. Då kommer man känna sig extremt sämst om man ger upp.
Men jag ska nog fan fixa't.


Go go go!

Astrött och slutkörd, men fortfarande positiv.
När jag blir trött o såhär stressad annars brukar jag bli negativ o gnällig..
Nu är jag iofs trött o gnällig, men positiv... :P

I jämförelse med de andra två dagarna var den här dagen nästan kort. 8.30 till 19ish.  :P
Möte, föreläsning, lunch, föreläsning o sen plugg i typ 3½ timme. Jag, Georg o Felix satt o kämpade med sablars t-test, korelationer och skit ända till hjärorna ruttnade, typ.
Men nu känner jag faktiskt att jag gjort vad jag kunnat för att klarat den här tentan. Det enda jag känner att jag kanske inte klarar är dubbelsidigt t-test och z-test. Men vafan, det är väl bara att följa formlerna.
Hoppas det går vägen.

Efter en tenta vill man gärna gå hem o lägga sig o ta sig ett välförtjänt slapp. Men inte.
Imorrn blire tenta, stå vid kogvet-bord vid gymnasiebesök fram till lunch, sen föreläsning till 15, o kl 18 är det styrelsemöte med alla gamla och nya.

Jag... vill.. sova...

Men det blir nog bra :D


För Matilda hon är tlött!


Ja, jösees.
Jag har fortfarande lite jävlar anama och kämparglöd i mig.
Men jävlar vad trött jag är.
Ska alldeles strax gå o lägga mig.

Det mest tråkiga är att jag bara varit hemma en dryg timme idag, o det är dags att lägga sig. fritid? nopp.
Gick rätt bra att plugga idag, har koll en en del av statistiken iallafall.. Det är bara så frustrerande att man måste göra fel typ 20 gånger innan man får till det rätt...Det är bara att hoppas att man får det rätt på tentan.

KVIA gick bra. Var spännande att lyssna på massa utexade kogvetare som var ute i verkliga livet nu.


Jag börjar fundera på om det inte bor en lite språkvetenskap-nörd i mig ändå.
Jobba på Fodina när jag blir stor kanske?
Låter kul nu, men vafan. Man vet aldrig. I höstas skulle jag ju bli interaktionsdesigner så..


En nackdel till med att komma hem såhär sent är att man inte hinner (eller orkar då...) laga mat o då matlådor. Har bara 40 kr på kontot, så fick be mamma att föra över 60 så jag kunde ta ut en hundring o köpa mat o kaffe imorrn.

Go go go Matilda, fan vad bra du är. Kämpa på. U CAN DO IT!
Men fan vad bra det känns när man vet att man varit duktig så mycket nu. Ahh =)


Morgonhumör... :P


Ja, mitt morgonhumör är inte det bästa.
Men det är fortfarande sant att jag hatar mitt hår, men äsch. Orka. Finns så många andra bra saker!

Idag har varit en väääldigt körig dag, men jag är på rätt gott humör ändå. Jag har lyckats bli på ett sånt där skönt-när-man-får-saker-gjorda-humör, bra grejjer =)
Var väl på campus till halv nio, pluggade till tio, sen var det kvtill-möte, lunch o sen första föreläsningen i medvetandefilosofi. 15-17 var det workshop, lite där vi pratade om vad vi lärt oss hittills på kogvet, hur alla kurser hänger ihop, vad våra styrkor är osv.. Rätt spännande.
sen hem, kl 18 kom georg över så satt vi o pluggade statistik i 2 timmar, fram till 20.
puh.

imorrn blire en sån dag igen, med plugg 8-10, föreläsning 10-12, plugg 13-17 o sen äre kvia (som jag o två till i styrelsen anordnar, KognitionsVetare I Arbetslivet står det för). Sen äre väl hem o däcka.
onsdag lär oxå bli en sån dag med 2 förläsningar o sistaminutenplugg innan tentan på torsdag.

Må jag ha samma energi som jag haft idag, så kommer det här gå bra.
Om inte, bryter jag säkerligen ihop. Men jag ska allt kämpa på :)

Nu ska jag ta en macka eller sju, sen ska jag lägga mig i sängen o bli trött o somna i tid.
Jajjemen.

Peruk?

Fan vad jag hatar mitt hår, fortfarande!!
Trots att jag klippte mig, det hjälpte fan inte.

Jag kan fan inte ha det utsläppt om jag inte supermisshandlar det med hårfön o platttång.. o det kommer ju döda håret ännu mer, om jag ska hålla på med det varje dag.
Jag kan fan inte kamma det utan att det blev frissigt, elektriskt eller bara fullt. Och sen har hårfan beställt sig för att vara lite smålockigt i tid och otid. Inte några fina trevligt lockar, utan bara en röra som gör att det inte ser klokt ut.

Faaaan vad jag hatar mitt jävla hår. Det är så JÄVLA tråkigt att behöva ha det uppsatt varenda jävla dag.

Jag kanske ska skita i ett åka till Holland o köpa en peruk för pengarna istället.
Eller magiska hårprodukter.Resten av helgen var trevligt. Helena o Oscar kom över, o senare drog vi till Threse. Mycket trevlig fest. På söndagen gjorde jag ingenting. Läste, kollade på tv o slösurfade.
Jag insåg att jag inte gått ut på hela helgen. Bra jobbat.... hälsosamt matilda, verkligen.
(neej loftgången gills fan inte!!)

Nu ska jag dra till campus o plugga statistik, tenta på torsdag tänkte jag. borde få skiten gjord, den är ju fan från höstterminen i ettan.. :/
Finns knappt nån tid att plugga den här veckan, men jag får göra det istället för att sova. Sug.


Jag vaknade när jag höll på att drunkna i en dröm. Kanske därför jag är så surig.Duktig.

Lördag. Har hunnit diskat, damsugit, tvättat, vika tvätten, pantat burkar och lägga upp massor av bilder från typ hela terminen.
Effektiv lördag.
Snart kommer Helena, och Oscar borde oxå dyka upp snart, då ska vi sitta på loftgången i solen o dricka folköl och värma upp till Thereses inflyttningsfest. Hon bor ju i mitt hus nu ^^

Igår var det lite tentafest. Trevligt. Var inte så sugen på att dricka, men hade kul ändå.
Tentan gick.. jag vet verkligen inte! Det kan ha blivit godkänt, men har jag otur är Lars snål med poängen så jag inte får ihop tillräckligt. Får se.
Tycker iaf att jag pluggat dutktigt den här veckan, med heldagar på campus mån, tis och tors. I torsdags var vi kvar till halv sju på campus. Puh!

I onsdags var jag i Katrineholm och jobbade. Det gick bra.. Fick även pengar från gamla resor, nice ^^ Nu har jag betalat hela min metaltownbiljett till Tom, har även gett halva summan för wacken-biljetten till mathilda. borde kunna ge resten när csn kommer, så är den skulden borta.. Sen är det bara att försöka spara lite pengar till hollandsresan.. hur fan det nu ska gå..
Usch. Jag kanske borde skita i att åka, så jag slipper leva på luft och vatten i slutet på månaden. Men jag vill ju så gärna åka.. värsta tillfället ju.

Oh well. Nu ska jag typ duscha. eller kolla på tv :P

KVSPILL.


Just hemkommen från en kickoff-kväll med KV-TILLgruppen, som vi så ordvitsigt döpte till kvspill. vi drack vin, spelade spel o umgicks, mycket trevligt.

Läste just Johanna Ks blogg om att hon anmält sig till några somamrkurser, o spontananmälde mig till några jag med. Det vill säga, en säkerhet ifall jag inte får något sommarjobb. Man vet ju aldrig.

Tentapluggar på campus från 9-16 idag. Känner mig duktig.
Blir minst lika länge imorrn. Känns som att jag borde klara den här tentan, bara jag lägger lite begrepp och termer på minnet.

Idag köpte jag, Mathilda o Tom biljett till Metaltown. Oscar hänger med till Wacken. FYFAN vad jag längtar till isommar... IHHHHHH!


Telesnor.

Japp. fortfarande snorig, och just nu väldigt irriterad på telenor.
De suger verkligen, sämsta jävla servicen ever.

Har verkligen bara gått fel sedan jag sa upp mitt abonnemang.

För det första fick jag ett sms inatt att köpet av live messenger inte kan genomföras för att jag inte har pengar nog.. Jag har inte kvar den jävla tjänsten, så whyy?
O dessutom kan jag inte ens ringa kundtjänst o få ett svar, för "för vissa kontantkort har man inte tillgång till personlig service..."
O han på kundtjänst-chatten kunde inte heller hjälpa mig ordentligt. Han skulle skicka frågan till en tekniker, men jag kan inte få veta om de hittat felet eller något, så jag måste själv kontakta telesnor igen innan jag fyller på kortet för att vara säker på att inte bli debiterad för skiten då.
GAH. De borde dö. Indeed.


Dåligt med bloggande på sistone. Mycket att göra antar jag.
Nu är dock både sockog-arbetet helt klart o redovisat, samma med språktek-aretet. Skönt. Bara tentan kvar, som ska skrivas på fredag. Dags att börja råplugga imorrn. Då kommer jag vara lagom stressad för att kunna börja. :P

Vårmötet och sittningen gick bra i tisdags. Styrelsen är fulltalig och jag o Robin fick mykcet beröm för vårt toast'ande. Känns bra =) Mycket förvirrande sittning när allt skulle vara baklänges och tvärtom. Men kul!

I fredags var jag, Oscar o Maja o såg Tim Burtons version av Alice i underlandet. Mycket trevlig film. Johnny Depp är ju fantastisk.

Resten av helgen har varit riktig tofflig med vårpromenad, filmtittande och ätande med Oscar. Men dock väldigt trevligt =) Ha fått Oscar att börja gilla harry potter, vi har sett 3 av filmerna den här veckan, mohahaha! Nu är det bara böckerna kvar ;)


När jag gick hem från Oscar såg jag två fjärilar. Det är ett fint  vårtecken det. Hoppas bara på lite fler plusgrader, men det kommer väl =)


Nepp, nu ska jag mysa ner mig i sängen med Harry Potter. Blev pepp att läsa på lite i böckerna när jag såg filmerna i helgen.


snorigt.


De senaste dagarna har varit snoriga. Usch, hatar att vara förkyld. Har snytit sönder näsan så den är alldeles torr o sårig... Wuääh :(

Hade varait en perfekt helg om det inte varit så att jag blitt förkyld. Men det  var väldigt trevlig hur som helst.

På fredagen var det schemafritt och jag städade lite här hemma, o sen mitt på dagen tror jag hem till Helena för o sällskapa henne när hon tog itu med sin monsterdisk. Sjukt bra trick, det ska jag nog oxå köra med för o få lite roligare när man diskar.

Dagen slutade med att hon, jag o Maja åt tacos o spelade spel o hade en jättemysig kväll. Tyvärr smög sig ju förkylningen på på kvällen, o jag kände mig lite risig.

På lördagen när jag vaknade mådde jag piss, men försökte rycka upp mig eftersom mamma, Tommy o Tisse kom. Vi åkte ut till tornby o handlade lite, o åt sen pizza här hemma. Trodde för ett tag att jag skulle orka med kvällen, men nej, det gick inte.
Så jag missade Linköping metal massacre. O lyckades inte sälja biljetten. Typiskt.
Nåja. Hälsan först.

På söndagen mådde jag fortfarande sådär, men på kvällen kom oscar över o lagade mat åt mig, så då mådde jag lite bättre =)

Idag har det varit redovisning av våra sockog-arbeten, sen har jag bakat bullar o vilat upp mig. Var lite jobbigt att ta sig till skolan, men det gick. Nu mår jag okej, är bara sjukt snorig o har ont i näsan.

Imorrn blire projektarbete på språkteken på förmiddagen, på eftermiddagen blir det vårmöte och på kvällen sittning. Jag o Robin ska vara toastmasters, det ska bli spännande.


Idag har det varit plusgrader. Ja, ja, ja. Bara en eller två, men ändå. Våren kanske kommer tillslut. Hoppas snart. Nu tittar det iaf fram barmark lite här o där på de mest uppkörda vägarna... Mmmm.
Snart.


The peak of bitterness.


Man får stanna hemma sjuk istället för att gå på Linköping Metal Massacre.

Man går till Hemköp o unnar sig den där dyra glassen man suktat efter så länge, o känner sig lite bättre.


Och man känner inte smaken av den.
Fyfan!


förresten.


så vill jag säga att jag älskar den här bloggen:

http://kaffekokarkokboken.blogg.se/


Jag vill oxå vara kreativ och komma på något häftigt att blogga om.
Vem fan vill läsa om mitt tråkiga liv, när man kan läsa om sådan kokkonst?

blogg på resande fot.

Hej hallå dagboken!
Eller vänta nu... :P

Hoho, rapporterar direkt från Sölvesborg. Är här o jobbar för LiU, så åter igen lura i små barn att plugga på LiU. Eftersom det tar drygt 4 timmar att köra får man bo på vandrarhem natten innan, rätt nice.
Fick dessutom köra ner själv för att tjejen jag skulle åka med var sjuk. Men det var helt okej, lyssnade på bra musik o det var fint väder att köra i.
Nu ligger jag på rummet o surfar på deras trådlösa internet o väntar på att det ska bli dags att lägga sig.

Helgen var trevlig.
Var en sväng förbi Kikkis o Olofs födelsedagsfest efter att jag o Helena hade förfestat på lite vin. Dock drog jag tidigt eftersom det skull bli en tidig morgon. Sov hos Oscar, och så bar det av med 9tåget till sthlm.
Det blev en fullspäckad dag med brunch hos Oscars pappa o tillhörande familj där, på kvällen blev det middag på en libanesisk restaurang med mamman o den tillhörande familjen inklusive kusin, moster och hejohå. Var riktigt trevligt, och att träffa familj är inte alls lika farligt som man inbillar sig ^^ bara väldigt trevligt!
På söndagen sov vi länge, åt frukost länge o drog sen ner på stan en stund innan vi åkte hem.

I veckan är det att slutföra sockog-arbetet och fixa och trixa med projektet i språkteknologin som gäller.
I helgen blire Linköping metal massacre :D har egentligen inte råd men det skiter jag i. Orkar inte bekymra mig om pengar konstant. Tar de slut så gör de.

Får även påhälsning av familj på lördagen, yay!


RSS 2.0