och sen.....


.. måste jag bara få skryta lite, eller hellre dela med mig av min glädje.
Läste ju mail, o såg att jag o helena fick VG även på lab 3 på AI'n.
YES.
Fän va nice, nu är det bara lab 4 kvar. vi kan nog få vg på den oxå om vi har tur.
inte för att jag tror att jag kommer få vg på kursen ändå, eftersom jag suger på att göra tentor, men ändå!
glad är jag =)

sommarlov. ish.

yepp, nu kan jag i princip säga att jag har sommarlov. Hemtentan är inlämnad, labarna är klara och komplettering för språkdata-labarna är gjorda. Bara AI-tentan kvar, men den ska jag ju ändå inte göra tror jag, så whateva'. Inget mer plugg att göra förän det är dags för omtentorna, då kan man väl säga att jag har sommarlov?
YES!

Japp, jag fixade faktiskt hemtentan. Senare på onsdagen satt jag o skrev på observationen och fick ett sms o blev inbjuden till att inviga thomas nya vardagsrumsgolv med capsning på torsdagkvällen.. Då jag inte capsat på evigheter blev jag väldigt pepp, men insåg att jag inte kan åka dit om jag inte skrivit klart tentan, som ju skulle vara inne på fredag kl 12. Så då jävlar blev det eld i baken på mig.
skrev klar observationen, o började faktiskt med hemtetan. skrev lite drygt en sida innan jag insåg att det var för sent för att jag skulle lyckas skriva nåt mer bra.

på tordagen träffad jag helena vid åtta och labade. lektion i AI 10-12, lunch, o sen blev det mer laba. vi blev väl i princip klara, sen störtade jag hem o började tvätta, hade tvättid 16-19. under tiden satt jag o kämpade ihop hemtentan. helt otroligt, men strax efter kl 19 var jag klar. det är antagligen den allra sämsta tentan jag nånsin skrivit, men vad fan. bättre att ha nånting o komplettera i sommar än att börja från skratch. Så jag är nöjd ändå. Det vore typ.. ett huge fucking mirakel om jag fick godkänt, det finns lixom inte. Jag skulle bli väldigt glad förstås, men nä. Inte en chans. så jag bara väntar på kompletteringen för den =)

sen vare bara o äta o klä sig o cykla iväg till lambohov dit thomas flyttat.  lite läskigt att cykla där, med tanke på psykologstudenten som blev mördad där natten till torsdag. Stackars stackars henne o hennes familj och vänner. sjukt hemskt =(
anyway, det blev en väldigt trevlig kväll. capsade, folk snodde min mobil o skickade fräcka sms till folk, o så blev det en sen efterfest hos mig när vi blev utkörda innehållandes fulvin och profesionell massage! fett nice, men lite weird att få massage kl 4 på morgonen :P men jag klagar inte ^^

dagen efter, vaknade kl 10 med kanske 5 timmars sömn, sjukt sliten. mådde lite illa, men inte riktigt spybakis. åkte till skolan o lämnade in hemtentan, fikade lite i sektionsrummet o sen kom maja, då vi satte oss o kompletterade två labar från språkdatan. tog lite tid då vi inte hittade en fil o fick åka hem til mig o göra klart, men annars gick det bra.
sen vare bara o duscha o göra sig iordning o åka ut till skytte-c till vårfesten!
vårfesten var mycket lyckad med gyckel, fulvinsrunda och smaskiga krogvet-burgare. kl ett började de packa ihop o vi åkte till kogidoren för efterfest. där satt jag o halvsov lite då o då, men vafan.. inte konstigt med tanke på sömnbristen den senaste veckan.. gick hem typ sex ^^

så nu sitter man här o är allmänt sliten. orkar inte riktigt göra nåt, men jag borde typ.. göra mat. eller städa. eller plocka ihop tvätten som bara ligger i ikea-kassarna.
men har inte riktigt energi.
ikväll ska jag åka till strandvägen 2 (eller vad det nu heter.) o säga hej till agnes som haft examenssittning där. orkar inte festa, o kommer säkert inte orka stanna så länge, men åka dit o säga hej kan man ju i alla fall =)

imorrn blire hårfärgning. sista förhoppningsvis, hoppas att solen i sommar kan göra resten för o kanske äntligen få tillbaka min riktiga hårfärg... fortfarande väldigt osäker på hur jag trvis med det, men ja. det går fan inte o färga mer.. :P
o sen på kvällen blire utflyttningsfest i kogidoren, eftersom maja o emma flyttar ut....
woho!


man kanske skulle......ta och bli filmproducent istället?
Eller näe, men ändå!
Vi har donat med nolle-filmen hela dagen, även kallad nolleP-rullen.
Det har gått jättebra. det gick nästan exakt enligt tidsplanen hela tiden, så vi hann med allt vi ville.. nu är det bara det hårda jobbet att klippa ihop skiten oxå.. men det överlämnar jag till folk som kan det bättre tror jag =)
är iaf allmänt nöjd o glad med dagens arbete.

på lunchen åt vi på thai-resturangen nere här i ryd... det var nice. va väl mest kina-style, men fett gott var det iaf... friterade räkor <3

anyways. nu sitter man alltså här o borde börja med hemtentan. eller åtminstonne skriva observations-bilagan..
det blir nog bra.
ska iaf börja med att äta, sen kan jag börja hemtenta.
fan vad bra jag är, två dar kvar till deadline o jag har inte börjat än.... alltid ute i god tid!

aja, ska väl kanske ta o göra nåt å äta.. tråk.

ryckigt som vanligt.

Japp, jag har varit rycklig idag. om möjligt ovanligt dampig faktiskt..

Dagen började fantastiskt. Jag vaknade, tog tag i mig o ringde en gubbe jag skulle ha ringt för länge sen för att skaffa tillstånd för oss att vara på ett ställe på campus under nolle-p. det gick bra, jag skrev ihop ett litet kontrakt jag skulle komma över med senare på dagen. han var jättesnäll o hjälpsam.
på vägen till skolan fick jag nåt glädjeryck. solen sken o jag blev bara allmänt glad o nöjd o satt nästan o skrattade på cykeln. wierd.

helena o jag satt igång o labade. den lilla sötnosen hade suttit på natten o tjuv-pysslat med vår lab. både bra o dåligt. jättebra för att det sparar tid, o tid har vi inte gott om. jättebra att hon tycker det är kul, jättebra att hon är så duktig! lite dåligt för att jag åstadkommer mindre. o det är dåligt för att jag dels kanske behöver lära mig mer, o dels för att det kanske inte är rättvist att hon ska behöva göra mer.. men jag klagar absolut inte, är jätteglad =) jag löste ju iofs en luring hemma lab 2 iaf, lite duktigt kanske? hmmp, men hon är bättre.
Det gick helt okej på laben, vi kämpade på till lunch då de va dags att äta, köpa vårfestbiljett o skriva kontrakt med gubben. världens sötaste gubbe förresten. förstår att alla älskar honom!
satte oss o labbade mer. vi blev typ klara. nu har vi bara diskussionen kvar och lite kommenterande av koden.
wiie, vi är så duktiga.

hem o sega. var jätteokreativ. senare kom helena över med hennes leifs videokamera vi ska låna för inspelningen av filmen imorrn. läste massa manual o upptäckte att vi inte hade nån sladd för att få in filmen på datorn sen. typiskt dåligt.
blev även paranoid o fick för mig att det inte skulle gå att få in på datorn då allt spelas in på ett mini-band på kameran, o inget minneskort..... efter suttit o typ oroat mig en timme o googlat lösningar insåg jag att det skullea lösa sig.
men där var jag nära ett sammabrott, igen!

usch, jag är så uppstressad o oroar mig för så mycket att jag är nära sammanbrott så fort det kommer ett litet hinder.
snacka instabil.

men sen blev det bättre, o jag blev produktiv igen. läste lite artiklar.. gjorde klart allt som har med alla 5 artiklar o göra. skönt.
nu är det bara hemtentan o observations-bilagan kvar. yes!

men inte har det varit lätt o försöka vara produktiv idag. har typ mensverk of doom o jag tror ibland att jag ska dö. usch. därför tog jag mitt i artikelläsandet ett bad, o det var nice. låg o läste o badade.. mm, borde göra oftare..
har knaprat typ 4 piller sen jag kom hem kl 4, o det vägrar gå över.. blir så trött...
jag vill bara ligga i fosterställning o dö, vilket jag nog ska göra snart.

har sms'at massa med mathilda idag o pratat om sweden rock.
om bara EN vecka så är vi där.. om en vecka har vi precis slagit upp tälten o sitter på campingen o är fulla. helt underbart!!

jag behöver, som sagt innan, komma bort en stund.
ett tecken att man bryter ihop för minsta lilla grejj, är att man behöver vila.
jag har inte varit snäll mot mig själv den här våren.
eller så är jag bara dålig på att göra mycket samtidigt.

anyways. dags att försöka sova om jag ska ta mig upp för inspelning av nolle-filmen imorrn!! weeej, ska bli kul. hoppas det går bra.


ett produktivt ryck.

wow!
jag vet inte vad som hände - men jag fick ett litet produktivt ryck där. Jag önskar att jag kunde vara så duktig alltid!

Först lagade jag mat... o efter det fastade jag ett tag då jag bara satt i soffan o glodde på tv eller satt vid datorn.. pratade även med mamma.. sen tog jag tag i mig o diskade min bamsedisk jag samlat på mig sen förra veckan... tyckte det var duktigt bara det.. sen satte jag mig vid datorn men kände att jag borde göra annat.. så inte nog med diskandet! :
Jag har fixat ihop de flesta bilagor som ska vara med på hemtentan nu! För visso borde man kunnat göra allt det under kursens gång men eftersom jag är lat o dålig har jag inte gjort det. Jag är bara produktiv när jag är inte småstressad, o se vad som hände.
Fixade ihop mina tre analyser. det har varit tre workshops där man har fått analysera någon form av intervju enligt tre olika slags analyser o anteckningr till dessa analyser ska vara med som bilaga.... vissa anteckningar var lite för dåliga för att duga att lämna in, men nu är det kirrat.
En annan sak som ska vara innne är förberedelser inför artikel-seminariet imorrn. Förvisso orkar jag inte gå på det när jag fått veta att dom ändå inte tar närvaro - men måste ju ändå visa i bilagan att jag förberett mig.. så jag har skrivit lite skit om den artikeln jag läste i badet förra veckan - o sen har jag läst en artikel till o skrivit om den. Egentligen har jag bara skummat o anteckningarna är antagligen skit, men nu har jag iaf nåt att lämna in! bättre att komplettera än att inte ha nåt alls tycker jag.
så nu äre 'bara' två artiklar kvar.. o sen måste jag skriva ut min egna hittade artikel o läsa den o skriva nåt om oxå.. skit!
o fan! måste skriva ihop nåt skit om observations-uppgiften vi hade...! bög.
okej, jag kanske inte hade fixat ihop alla bilagor då, men en del iaf.

undrar när jag ska börja på hemtentan, när bara bilagorna tar sån tid? wellwell, är jag lika produktiv resten av dagarna kommer det ju gå bra iaf. får hålla tummarna för att det håller i sig.

dumt när det är så mycket annat man ska göra! imorrn är det lab 10-12, sen ska jag o helena sitta kvar efter det oxå, så att vi kommer nån vart.. laben måste bli klar den här veckan eftersom jag åker bort nästa.. jobbish..
men sen på eftermiddan kvällen kan jag ju plugga för fult. pepp som fan.

fadderiat har jag hunnit med oxå. letat/skickat mail om smågrejjer som måste fixas. en tyngd lyftes från mina axlar när det visade sig att det faktiskt fanns en kravallett-grupp, så nu vet jag att den blir av iaf. det verkar inte som nån i krogvetet är med i den nu, men vad gör det? mindre jobb för oss ;)
sålänge vi får förköp till nollan/faddrarna så är det ju lugnt!

oh well. jag har god lust att gå o läsa en till artikel, men det börjar bli alldeles för sent för det. borde sova istället.
sover verkligen piss när jag är förkyld. uscha!
har snytit mig så mycket att min näsa gör så ont så ont. =(

fan, vad har jag för pucko-grannar egentligen?
Borra kl 12 på natten! förvisso stör det inte då jag inte ska sova än, men ändå? det gör man bara inte.. det har dom gjort flera gånger den senaste veckan, minst 3, säkert 4.....
en borrar i tid o otid, en annan kastar skit på mitt fönsterbräde, o en annan stinker gammal snuskgubbe.
fan vilka härliga grannar jag har =)
men det gör inget, för jag tycker så mycket om min lägenhet, även om huset är sunkigt!

nä, om man skulle ta o droga ner sig med nässpray o läsa lite artikel då! javohl!!

borde vara stressad.

men istället chillar jag.
vem behöver stressa när man kan skjuta upp saker, lixom?

Helgen var iaf bra, förutom damprycket igår, men det varade ju bara i några minuter, så det drar inte ner på det positiva särskillt mycket :P

Kickoffen med styrelsen var jätterolig. vi åkte, vi kom dit, vi grillade, vi umgicks, vi drack vin och hann även med ett kvällsbad i en sjö. kallt som fan men vad sjutton.
fredagen bestod av frulle, möte, lunch, visionsrunda, minigolf, skumpa, grilla, dricka, spela lite spel o dricka ännu mera.
blev full som ett as, gick ut o spydde på gårn, kom in igen, tog mer vin o sen somnade på golvet o låg där i tre timmar. gick o ladde mig kl 4.
lördagen - bakis o spydde massor. åkte hem vid typ två kanske, kom hem o sov. gick upp kl 18, bakfyllan var över men hade feber istället. åkte o gycklade för sekel, o sen för kondvet. kul.
hem o slappa o kolla på tv.

söndag - vara sjuk o göra ingenting. nice.

idag - sova länge, möte med krogvetet, laba o nu sitter jag här.

borde börja skriva på hemtentan som ska vara färdig på fredag, men jag sitter mest här o slöar istället.
har massa annat o göra i veckan oxå så jag vet inte när jag ska hinna med att göra hemtentan... yey.
men det blir nog bra.
som sagt, stressa är inte riktigt min grej..

näää ska nog gå o göra mat nu.
så jag kanske, kanske kan göra nåt på hemtenta sen....


stabilt som fan.


eller inte.
jag fick  värsta cp-rycket nyss. Satt o kollade på filmen click, o har alltid tyckt att den är lite gripande/sorglig i slutet, men nu ballade jag ur totalt... börjar strörtgrina, o efter det fick jag panik. störtpanik över allt.

fick för mig att jag gör allt dåligt. precis allt.
tar inte hand om mina vänner eller familj.
gör ett skitdåligt jobb som fadderichef.
sköter skolan sämst..
o ja... gör allt dåligt helt enkelt.

well... jag kanske vet att jag inte gör allt skitdåligt, kanske har fått feber tillbaka o yrar?
Näe, va bara nåt cp-ryck som gick över efter några minuter..

but still..
jag HAR prestationsångest.

Jag behöver verkligen, verkligen semester.
Snart kommer jag bryta ihop, på riktigt.

mår oförtjänt bra!

Jag borde må illa, spy o ligga död i sängen nu! Eller borde och borde, men det är så jag brukar göra efter såna mängder av olika drycker har intagits. Menmen, det är bara tacka o ta emot.

Mycket bra gårdag. Var lite allmänt opepp på att festa först, men när väl jag o jon kom dit så gick det bra. Drack mitt fulvin o pratade med folk, o blev full tillslut.
En av agnes sambosar råkade ta mitt fulvin o blanda ner i bålen istället för deras egenköpta finvin, så det resluterade i att hälften av det jag drack blev vanligt vin istället.. trodde det skulle reslutera i en värre bakfylla då det brukar göra det när jag blandar saker, men nope.
Och ännu ett bevis på att världen är alldeles för liten är att det var två gamla hångel där. En som inte låtsas om mig och en som var väldigt tråkig att prata med. eller blyg. eller tråkig. menmen, världen är liten...
Fick även sitta i en liten ring i slutet o gunga till stad i ljus, så vi avslutade festen på ett korrekt sätt oxå :p
när festen dog o alla drog cyklade jag o jon till statoil i ryd o köpte oss lite rondellfrukost. där satt vi till solen gick upp o var fulla.. bra skit =)

nu sitter jag o försöker piggna till lite, o klä på mig, för snart kommer johanna o ska DA-planera med mig. vi ska styra upp upptaktskvällen för faddrarna när tema, schema o allt avslöjas.. hoppas vi kommer på ett bra ställe att vara på!

sen bär det av mot katerineholmska skogar för styrelsekick-off. woho!


mitt i veckan!


redan? det var ju nyss söndag? ah, well, det är inte så att jag har något emot att det blir helg snart =)

Jag var faktiskt duktig igår efter jag skrev, jag lade mig i badkaret i varmt skönt vatten.. o pluggade!! Det ni. eller ja, jag läste en av artiklarna. kände mig duktig.
Hann även skicka iväg en del viktiga mail igår angående fadderiet, kände mig lite duktig där oxå.

Idag har varit ett bra, lagom produktiv dag. kl 10 var det gyckelövning för skolan.. ojoj, vad  vi kommer vara bra när vi gycklar för sekel på lördag! sen åt vi lunch i sektionsrummet, o sen var det dags för lab! jag o helena fixade småpillet med lab 2 o 3.. tror vi kommer få vg på lab 2 iaf, känns bra!
sen vare möte med filmgruppen. vi gjorde inspelningschema o sånt... sen nu när jag om hem var jag duktig o sammanställde det o mailade ut till alla. ska bli väldigt roligt att spela in skiten. hoppas det kommer gå bra att redigera ihop det oxå.. men det gör det nog.

nu ska jag snart äta, o sen är det dags att göra sig ordning för utflyttningsfest hos agnes o co. Ska bli trevlish.

Nej, nu kom jag på ett till mail jag måste få iväg. dammit.


panikslagen?


fast jag är starkt osäker på om att jag är panikslagen eller om jag bara känner att jag verkligen borde vara panikslagen.

Om två veckor sitter jag på sweden rock. Den tanken gör mig iofs lycklig, men sen när jag tänker efter... Inser jag hur SJUKT mycket som ska göras innan dess.

- Labar ska göras klart i AI'n. Helena o jag är förvisso typ klara med lab 3 o har då bara lab4 kvar, o ska göra den nästa vecka.
- Hemtenta till kvalmetoder ska göras till fredag nästa vecka. Och inte bara själva hemtentan, utan det ska in en helvetes jävla massa bilagor till den temtentan.. småsaker som skulle ha gjorts under kursens gång, som jag inte gjort. bra där
- förbereda mig inför seminarie i kval-metoder nästa vecka. 4 artiklar ska läsas, ska hitta en egen, ska ska man reflektera en jävla massa osv.
- nolle-p rullen ska spelas in och vara färdig för redigering.
-  hela jävla nolle-p ska vara färdigplanerat och jag ska typ ha koll på allt, eller åtminstonne se till att allt är utdelegerat
- jag o maja borde ha kompletterat två labar sen språkdata-labarna...
- handla saker inför sweden rock, typ göra mer fulvin....
- umgås som fan med alla jag kommer sakna över sommaren när jag bor i nyköping
- åka på kick off med styrelsen
- gyckla för sekel.
- utflyttningsfest hos agnes o co.
- vårfest med kogvet.
- eftersläpp till agnes examenssittning
- majas o emmas utflyttningfest
- o sen borde jag ta tag i nåt som jag aldrig kommer våga göra, men jag borde verkligen innan sommaren. ta chansen, hoppas att de går bra.. orkar inte vad feg, tänk om.. tänk om... mmmm... åh!

ehm, ja.. det var det jag kunde komma på rent spontant utan att titta i min kalender. det är säkert mer =) jag kommer definitivt inte göra allt, och jag kommer säkerligen prioritera rätt dåligt. Eller inte, vi får hoppas! man vet aldrig.

äsch, det löser sig. Det jag inte gör nu, kan jag göra i sommar då jag kommer vara totalt jävla sysslolös. Å då får jag ju in ännu en positiv vinkel, sparar jag massa skit till i sommar så blir jag ju inte sysslolös, då kan jag ju sitta på mitt rum hos mamma o plugga hela sommaren? yay.
haha! aja, det blir nog bra.

pratade nyss rätt länge med mamma. pratade om att jag tycker det känns grymt jobbigt att jag kommer leva på dom i sommar, främst att de blir tvugna att betala mina räkningar för juli. men mamma verkar inte se det som ett problem alls, så ja. jag kanske inte borde ha ångest över det. men lite ångest är det fan.
det kostar pengar att inte ha nåt att göra ju. tänk att precis allt jag vill göra kommer jag bli tvungen att fråga mamma om pengar till... score på den.åhh varför sitter jag här o jiddrar när jag kan ta tag i nåt istället? läsa en artikeljävel, börja på hemtentan? nää jag sitter här på min röv o facebookar o bloggar istället. snart kommer jag lägga mig framför tv'n o göra ingenting oxå.
jag är så jävla bäst!!!


aja, jag har ju varit lite duktig idag. var i skolan 9-16 o labade med helena. gjorde klart en hel lab typ!
o igår var jag ju i skolan 13-17 typ... kunde ju gått upp tidigare o pluggat, men istället sov jag lääänge. kunde ju ha pluggat på kvällen, men istället åkte jag till jon o kollade på film o youtubade gamla julkalendrar. dåligt kanske, men fan så mycket trevligare... man behöver unna sig för o orka allt tråkigt... :)

imorrn: gyckelöva inför gycklet för sekel, lab, nolleP-rullen-möte o sen på kvällen utflyttningfest.


söndag igen?

jag förstår inte hur det går till - söndag igen!

det känns rätt sorligt att sof-helgen är slut, det har varit sjukt kul! kanske lite skönt, man är rätt trött o sliten nu.. men jaa... vill ha mer! tråkigt nu o återvända till vardagen, men jag antar att det är bra.. borde ta tag i mig o plugga massa nu...
för jag insåg en sak - jag har bara två veckor kvar på den här terminen!!

det är egentligen tre veckor kvar - men sista veckan är ju jag på sweden rock så det gills inte ;)
fattar inte var tiden tog vägen - det gick så fort.
jag har snart gått ett helt år på kogvet.. ett helt år! är snart inte etta längre! blir snart två. känns fashinerande..
tiden går fort när man har roligt - det vet jag, men såhär fort? shit!

aja, 2½ vecka kvar o sen sitter jag o sweden rock.. YES! lycka. <3

avslutande på SOF blev lyckat... mamma var här på dagen, vi hade jättetrevligt. när hon åkte hem drog jag till skålland där det var massa koggisar som spelade brännboll o förfestade.. sen blev det kogidoren... stack till myran o hälsade på mathilda o hennes seklerister igen, o sen kogidoren o sen sof.
svinkul kväll iaf :D

var inte ens särskillt bakis idag. världens snurrade lite o jag var trött, men mådde inte illa det minsta lilla. yeees!
hängde hos helena med hennee, johanna o kristina o kollade på repris av eurovision song contest... norge vann, killen är ju sjukt söt oxå.. mm..

nu sitter jag o laddar upp bilder på facebook, orkar fan inte med bilddagboken idag... kommentarerna försvinner alltid o ingen kommenterar där ändå... så ja, vi får väl se om jag lägger ner skiten så småning om. får se!!

näe, ska väl ta o ta mig en macka o sen lägga mig  i sängen o sova.

i veckan blire försök till plugg. onsdag har agnes utflyttningsfest o på torsdag åker vi på kick off med styrelsen! nice.

I'm in love with a fairytale, even though it hurts

blir så trött...


dels är jag redan allmänt trött... o så.. suck!
mamma o tommy skulle ju komma idag, dels för o bara hälsa på mig, men dels för o se sof-kårtegen, så de får se lite vad vi studenter sysslar med här nere... mamma ringde just o sa att hon var påväg, men tommy hade hon inte fått med sig.
nope, för han var bakis!
blir så trött att han inte kan bli vuxen och ta ansvar nån jävla gång. han är ju värre än den värsta tonåring. nångång har väl jag gjort samma sak, failat nåt jag borde ha gjort för att jag var bakis, men långt i från lika ofta som han.. o för sjutton, jag är ung o student, han är en vuxen människa som borde ha lite mer vett än så.
nu gör det ju inte så mycket för min del, för jag tycker det är viktigast att få träffa mamma, men ändå... Jag blir ändå besviken, o framför allt så tror jag att mamma blir besviken.. kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara att leva ihop med en förvuxen tonåring som inte gör ett dugg än o sitta hemma i den där soffan o glo på tv o ibland dricka en öl eller två.
Nej, usch.
Snälla låt mig aldrig bli så, låt mig aldrig låta alkoholen ta över o göra mig omdömmeslös o svika mina nära o kära! Jag har det i generna, så jag får tamejfan passa mig...
Men jag är iaf glad att mamma kommer =)

SOF-helgen började bra. I torsdag vare först lite förfest här, men det var tunnt med folk så vi drog över till Wreiner istället.. Svängde förbi förfesten mathilda var på en stund oxå för o säga hej. blev rätt sent till sof, va inte där förän typ halv ett eller nåt.. men där vare najs, ända tills jag upptäckte att de va svinkallt där..! men sjukt najs kväll iaf.

dagen efter var jag så sjukt bakis. gick o spydde var femte minut i flera timmar känns det som. fy fan... emma o robin var här o lämnade åke.. jag var  dock knappt i skick för att öppna dörren, men de var så snälla o förstående o fixade iordning åkes  grejer... lovar o va mer social när ni kommer o hämtar honom ;)

Några timmar senare tog jag mig upp ur sängen o mötte helena.. vi käkade bakispizza o hängde lite, sen vare bara o traska iväg till förfesten som Jäger skulle ha. Dock hade jag tagit ett klokt beslut att inte bli full denna kväll, eftersom jag tyckte att jag hade fått nog dagen innan. drack ett par öl för sällskaps skull bara.
förfesten var nice, men en stund var den sjukt överbefolkad.. åkte till sof vid elva halv tolv kanske... det var skitkallt o jag var alldeles för nykter för att inte märka av det, så gled väl runt i 1½-2 timmar innan jag tröttnade o åkte hem.
sjukt nice att vakna upp idag utan att vara bakis =)

Så nu sitter jag bara o väntar på att mamma ska komma, o sen ska vi väl åka ner o se kårtegen! ska se om vi kan åka ut till tornby oxå, skulle vilja hämta ut min mobil som varit inne på lagning i hundra år, o så skulle jag vilja tömma mitt skåp på coop. lär ju inte bli så att jag jobbar där igen, så känns onödigt att jag ska ta upp ett skåp där! dessutom gör jag det lite symboliskt för att jag är fett sur på dom för att jag inte får sommarjobba där ;)

Näe, nu ska jag gå o gosa lite med Åke innan mamma kommer... toodles!!
Fan, jag vill inte att det bara ska vara en fyllegrej. Men hur fan säger man det? I'm way too feg. Damnit.


jada jada...

hmm ja, det har väl varit full rulle som vanligt antar jag...

i måndags var det fadderifest.. vi förfestade en timme innan vi skulle mötas kl 6, o då var jag redan full. sen blev det fulvinsrunda o det hela avslutades i skogen bakom a-huset...
sjukt nice fest faktiskt.. massa fylla o bara massa kul.. oh yees. =)

dagen efter var.. intressant... massor med bakis, spyfärdig men kl ett möttes jag o helena i skolan för att laba.. det fick sådär, vi labade typ en halvtimme, o sen gick vi o åt på mcdonalds o låg döda i gräset istället. mycket nice. åt upp mina sista pengar, helt toppen.. nu är jag fullständigt pank, woooooo =D
men jag är faktiskt glad för det.
på kvällen vare fadderimöte, det gick bra... lite stressad över allt som vanligt, men ja. det blir nog bra.

idag har det varit okej.. sov typ 9 timmar i natt, men vad ändå sjuuukt trött imorse.. föreläsning - jag fattade typ ingenting... åt lunch, o sen labade jag o helena... vi lyckades göra klart lab 2, sjukt skönt. bara lite småpill med diskussionen så är den ur världen.. bara två labar kvar, blääärk. stressad!!

hemma halv sex, äta o sen fick jag panik över allt jag borde plugga... vi har ett seminarie på fredag då vi ska ha gjort en intervju o en observation o ha med oss material från den.. inget har jag gjort.
men sen pratade jag med johanna på msn o så fick jag gå över till henne o göra en intervju.. så nu ska jag bara renskriva den så har jag iaf nåt att ta med mig..
känner att den här kvalmetod-kursen inte går så bra.. men ja vafan, jag har ju hela sommaren på mig att plugga.. .så orka oroa sig.
jag får göra så gott jag kan o så får det räcka. så det så.
det blir så bra.

för nu tänker jag var glad o peppa för sof imorrn istället. tre dagars fest, fan va nice.!
verkar inte bli så bra väder, men det brukar ordna sig =)
ska bara genomlida att gå upp kl 7 imorrn, va i skolan fyra timmar, en fönstergubbe ska komma o fixa mitt fönster som inte går att stänga ordentligt, o sen ska jag försöka skriva rent intervjun, o sen äre bara att öppna vindunken o köra...
=)


nåt som dock gör mig ledsen.. pratade med tisse förut. han hade varit hos farmor o umgåts med henne o pappa i helgen eller vad det var.. o han o pappa hade bråkat lite, o det gjorde farmor på nåt sätt förvirrad, så efter det hade farmor inte kännt igen tisse. det är jätteläskigt, o jättehemskt. stackars farmor. stackas tisse.
fattar inte att det kan ha gått så fort. för typ ett halvår sen var hon helt klar, o nu har det nåt en nivå att hon inte ens känner igen personer.. eller typ, hon trodde att det var en tredje person när de bråkade. som att det inte var tisse pappa tjafsade med. jag vet inte. men det skrämmer mig som fan iaf.. =(
min söta lilla farmor, du får inte tappa det. du måste finnas.

o så nåt som gör mig förvirrad.. näe förresten, det var inget. det förvirrar mig inte ett dugg.
inget konstigt alls. näe. fan heller.

nej usch, nu ska jag sluta tänka o försöka sova istället..
gonatt o hej.

damp?

o om det är flera inlägg som är likadana är det för att bloggen alternativt min datorn fick damp... vet inte hur jag tar bort ett inlägg, haha.

lite tid...

Det har varit lite tid över, så jag har inte skrivit så mycket den här veckan heller.
men det kompenserar jag säkert med ett extra långt inlägg :P

hmm ja, fadderi-grejen jag skrev om sist är lugnt, det var bara min hjärna som var överkokt! Nu känns det rätt lugnt, även om det är massor att göra och mycket att tänka på. Det blev ju inte direkt bättre efter att jag varit på möte med stuff i torsdags... typ tusen miljarder grejer som ska in innan vissa datum, o bla bla. Menmen, det blir nog bra... tror jag :P

En busy vecka som sagt... på onsdagen vare styrelsemöte 8-10, sen satt jag o helena o labade till halv tre typ. det gick inge bra.. vår lille bertram slutade helt funka som vi ville, o koden vi hade skrivit hade blivit sjukt invecklad så började nästan om från början, men kom ingenstans.. sen senare på kvällen tittade jag lite på det, flyttade EN rad till ett annat ställe, o då funkade det!! helt underbart, men störande.. Nu är det bara massa småtjaffs kvar att fixa, sen är vi klara med lab 2 =)
övade sen gyckel med krogvetet och sen åkte jag till mathilda för o titta på massa metal-dvd's med henne, tom, pecker o gobo.. öl bjurrade bröderna larsson på oxå, nice som fän =)

tordagen.... föreläsning - möte med annika om nolle-p o sen mer gyckelövning.. Åka hem å käka lite, o sen åka till KVIT!! fick sticka lite tidigare eftersom det var fadderichefs-möte med stuff... sen åka till kvit-sittningen :D mycket trevligt, det gick jättebra att gyckla... åkte hem typ ett eller nåt, min ekonomi höll inte för att uppehålla fyllan längre.. :P

fredag - vakna upp halvbakis, o sen ta emot Åke som Emma kom o lämnade typ halv tio! sen sticka till kvit. Efter lunch åkte jag hem dock, var så sjukt trött... sen vid 5 åkte jag till krogvets kvit-grillning. spöregnade. inte så kul, men vi var glada ändå! sen åka till ryd o förfesta i kogidoren... emma (den andra nu alltså :P) kom o vi festade för fullt tills det var dags att åka till utekravallen.. där regnade det som tur var inte alls, men vi fick stå typ en timme i kö. inte så jävla kul... :P
det var säkert kul där inne, men tack vare kön var det inte så länge! men en trevlig kväll iaf =)

lördagen - bakis... vaknade rätt tidigt, men somnade om då jag var halvdöd... vaknade av att helena ringde kl 14, o ville låna toan.. .de va på volleyboll-turnering utanför hg o var fulla på fulvin... efter ett tag gick jag ner o tittade lite, men återvände rätt snart hem för att ligga i soffan o slöa resten av dagen =) oxå nice!!
var ju bartömning på hg då, men jag varken orkade eller hade råd, även om jag var lite sugen...

o idag - inget vettigt händer... mathilda ska komma över o leka lite, o emma o robin kommer väl o hämtar åke nångång.. funderar på att vägra öppna o behålla Åke, han vart sjukt trevligt sällskap.... =)
borde städa lite oxå, för det har blivit sjukt skitigt på golven här.. städade ju typ i söndags eller måndags, men det är redan skitigt på golvet.. menmen, sånt man får stå ut med...

just nu äger jag 140 kr btw, jag känner mig sjukt rik.. not. o det är två veckor kvar tills man får pengar, det känns alldeles fantastiskt... iofs kommer mamma o tommy på lördag, då får man väl tigga till sig lite...
vet inte om det var världens bästa idé att bjuda in dom på lördag egentligen.. är ju mitt uppe i sof! kommer vara sjukt sliten då.. men men, det ska bli trevligt att de kommer ändå :)

så det blir väl fullt upp med sof i veckan...o så äre ju fadderifest imorrn.. eller ja, är ju festerier där oxå iofs, men jag får gå i egenskap av fadderi iaf. ska bli nice... så det blir väl fyra fyllor på en vecka... alkisvarning.. usch. jaja, det händer inte ofta, så whatever...
borde väl ta o plugga lite oxå kanske. jag o helena borde bli klara med lab 2 och så är det ett seminarie som jag måste gå på på fredag.. massa skit som ska vara klart till dess, som jag måste göra.. känns liiiite stressigt, men jaja.. det blir nog bra.

näe, nu ska jag typ... dammsuga.. eller damma.. eller sitta i soffan o kolla på tv.

en fadderichefs tankar.


shit. jag har varit på möte med fadderiet och festeriet, och min hjärna går på högvarv.
Det kommer sådana attacker lite då och då, jag tänker alldeles för mycket på vad som ska göras, vilka som ska göra det, och först och främst, vem alla om vad dom ska göra?
Är det något som är missat, vad har vi glömt?
Hur mycket borde jag ha koll på, hur mycket borde jag lägga mig i vad de andra gör?

Gah, det är så sjukt mycket detaljer som ska kommas ihåg.
Så sjukt sjuk sjukt mycket smågrejjer som man inte ens hade kunnat tänka sig att det finns när man själv var nolla.
Jag trodde att jag hade pejl på läget eftersom jag var lite ledare för nollningen på bvg. Men det är lite skillnad.
Därmed absolut inte sagt att vi gjorde ett dåligt jobb på BVG. Det var jättebra!
Men det är sjukt mycket mer ekonomi inräknat här, med budget, bjuda på fika och mat var och varannan dag, sälja alkohol, alkoholtillstånd osv. Det är sjukt mycket mer detaljplanering för schemat.. Det är sjukt mycket.. mer bara.

Jag kan redan säga nu, när det inte ens är klart, nolle-p är inte förbi, vi är inte halvvägs än, känns det som. Men, jag kan redan säga nu att fanken vad jag har lärt mig mycket och utvecklats av det här. Jag har varit stressad, jag har varit trött, snurrigt och inte haft nån koll. Men efter det här, jävlar vad jag borde kunna att ha koll på saker.

och damnit vad bra folk jag har med mig. verkligen. Efter fadderiet valdes kom jag sjukt mycket närmare de personer än vad jag var innan. Och så komme det bli med festeristerna efter nolle-p oxå..

AHHHhH! Panik. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte var jag ska ta vägen, det är bara för mycket just nu...
Alldeles för mycket.
Relax. Dom andra har oxå koll. Jag KAN sätta mig tillbaka o slappna av ett tag, det finns ingen anledning att stressa upp sig. Är de nu jag ska ringa de föregående faddericheferna o gråta i panik? Ja, antagligen.
Menmen, det är lugnt. Nu när det är som värst och jag känner att jag borde göra massa saker ska jag nog läggag mig i soffan o göra ingenting ett tag. det behövs.
Sen ska jag iväg till robin o emma o äta mat o spela bomberman med dem och jon. ska bli nice. =)

min holländare har kommit nu, hon var väldigt trevlig, och det känns inte ett dugg jobbigt o ha nån annan i huset... hon kommer ju knappt vara här nånting ändå, så whatever....

Neeeej fuck. jag ska inte alls titta på tv, jag måste öva gyckel på nu en gång.
cheeeeerioooz!!

orka...


har pratat med coop nyköping där, och det verkar rätt kört där med.
det enda är om typ nån av dem hon ska ha intervjuer med är dum i huvudet o gör bort sig, men sån tur lär jag ju inte ha. så inget sommarjobb för min del vad det verkar.
ska väl ta mod till mig o försöka ringa lite ställen imorrn, men det känns verkligen som att det är väldigt mycket försent att söka nåt nu.
jääääääääääääääävla skit o helvete. Hade jag haft hyresfritt under sommaren som så många studenter hade det ju inte varit nåt problem, men nu har jag inte det. kul att inte ens kunna betala sin hyra.... grattis matilda krig. du suuuuuuuuger!!

visst, jag har världens mest underbara mamma som kommer hjälpa mig med det om det skiter sig, jag får gratis mat där oxå, men det är ju inte kul att behöva snylta på sin mamma på det sättet. Verkligen inte.
Menmen, jag blir inte hemlös ialla fall. tack o lov för det.
borde vara tacksam för det jag har istället för att gnälla.
men som jag alltid säger. allting är relativt.

lång-helgen var bra.
valborg - sjukt nice.
först grilla, sen mellanfest i kogidoren, sen akuten. Väry najs.
fick bara lite insikt om ett visst pucko.. gah!

fredagen var jag först lite seg o bakis, sen kom agnes o rickard över. olyckligtvis låste jag oss ute när vi skulle ner till hemköp för att köpa middag.. fick låna rickards cykel för att hämta min extranyckel hos mathilda... dumt o ha den så långt bort :P
väl inne igen gjorde vi mat, klättade ute på hemköpstaket o låg i min säng o pratade skit. mycket trevligt. kan glatt konstatera att Agnes har hittat sig en fin karl!

Lördag - var till systemet, städa lite.. Robin kom tidigare, o vi satt på min loftgång o drack öl. så småningom droppade resten av folket in o vi blev fulla på detta vis : http://www.lazydork.com/movies/lionking.htm
Senare besökte vi festeristerna skifte. Mycket trevligt förutom det faktum att jag blev kvarglömd i skogen när jag pratade i telefon. men shit happens, folk var fulla, vad kan man vänta sig? :P

Söndag - segade o sen var det nolleP-rullemöte och sen gyckelövning.
Vi ska ju gyckla på kvitsittningen på torsdag. på engelska. kan inga texter än så jag är lite smått panikslagen.

idag var jag i skolan o sen lite på fadderutbildning. Dock fick jag beskedet om mitt icke.existerande sommarjobb mitt i allihopa, så jag avvek rätt fort... dumt, men jag var så lessen o besviken att jag inte orkade.
som tur var fick jag en pratstund med mathilda som muntrade upp mig lite.
även mamma o agnes har jag telefonerat med, så lite bättre känns det nu. men det suger ändå.

hm. snart kommer holländarna hit!! eller jag ska ju bara ha en, men 4 till ska komma hit o äta kvällsmacka innan de går hem till sitt. Jobbigt att ha störst lägenhet, så att folk vill var här, haha. :P
Ska bli lite spännande. Konstigt att ha någon boende här, menmen. Det blir nog bra.

Nu ska jag försöka käka nåt innan jag dör av hunger oxå.
byeee!

hmm...


hmmm.
ja, jag vet inte...
jag undrar just...
undrar om inte.... joo kanske.
hmmm...

RSS 2.0