Just another manic monday....


Dagen har bestått av häng på campus, handledarmöte, häng i sektionsrummet, slapp, häng i skatehallen(!), styrelsemöte och häng i soffan.

Jag börjar bli förkyld. Har ont i halsen, o är för övrigt trött som fan.
Har haft alldeles för mycket tid för att tänka idag.


Helgen har bara fått mig att ännu mer veta vad jag vill. Eller vad jag känner.
Om jag bara inte var så patetiskt feg o bara kunde säga nåt, så kunde jag få veta. Utan att behöva älta i mitt huvud, over and over again.
Fan, varför måste jag vara så oändligt feg?
Att jag inte lär mig. Skjuter man upp saker o ting skiter det sig bara.
Kanske är det redan försent..
.

Då var det över.


Det har varit ett par händelserika dagar i helgen...

Sittningen i fredags var väldigt lyckad. Jag o Johanna övade lite tal mitt på dagen, för övrigt slappade jag mest. Kl 6 bar det av mot zenit för att göra allt klart o gyckelöva en gång innan alla kom.
Tiden gick så sjukt snabbt, och att vara toastmadame gick jättebra. Gycklet gick jättebra, och Johannas o mitt lilla avslutningstal gick oxå bra.
Dessutom gick det faktiskt oväntat bra att gå i mina höga skor oxå :P
Efter sittningen bar det av mot eftersläpp på NH. vi var några som hade lite mellanfest hos Georg oxå, o så slank det ner en cider... Mmm ;)

Lördagen gick man upp tidigt för att träffas i märkesbacken kl 9. En halvtimme senare kom pateterna o vi (eller mest krogvet) gav dem foder o matade dem med sprit. Stämmningen var på topp, och alla pateter var fulla o glada. Det blev nästan lite placebo-fylla där ett tag bara för att man rycktes med i stämmningen.
Vi gycklade lite, sen drog festeriet för att ta hand om deras station på Svartan, i vallaskogen. Fadderiet stannade var o höll koll på läget, och städade när pateterna drog vidare... Mohahha, om ett år får vi oxå gå på svartan, its gonna be awesome
(För de som inte vet är svartan en festlighet alla pateter, de som är gamla fadderister o festerister, där man super från morgonen, blir ihälld obegränsade mängder alkohol o håller på till man stupar.. typ :P)

Vi hängde där ett tag, sen drog Helena o jag hem till mig o inväntade avslutningsmyset med nollan, eller nu ettan. Den gick bra, det var väldigt avslappnat... Vi avslöjade vinnarna i olika tävlingar, o visade nollefilmen en gång till. Efter det hängde jag, helena, maja o robin med en etta, som oxå är lärar-patet, och drack öl med honom på en gräsmatta. Under tiden gick några pateter förbi oss o hängde... Det kändes riktigt härligt att få dricka lite öl igen, o slappna av, o känna att man hade noll ansvar.
Hem o hämta lite alkohol, sen bar det av till Wreiner där typ alla kogvet-pateter var på mellanfest. Vi drog därifrån för att gycka för PA, men kom tillbaka igen.
Då åkte spriten fram o det var party aaall night long. Blev en sväng förbi kogidoren för att festa lite med ettan oxå, o sen bar det av till Utediscot.
Askul, bra kväll, kunde inte haft det bättre!

Idag låg jag i sängen till kl 18, liiite sliten kanske :P
Är fortfarande astrött, så ska snart gå o lägga mig igen.. Ska va på campus kl 8 imorrn, så det är bara att ladda om, för att nu börja ett mindre hetsigt, mer normalt liv, tillbaka till vardagen.
Det kommer bli konstigt, tråkigt, men ändå väääldigt skönt.
Till slut kanske man kan börja lägga lite tid på studierna oxå, det är ju trots alls därför jag är här... Ish :P


Nu är det nära....

Dagens ord: Bamseklubb
Dagens kärlek: Gyckla!
Dagens vill ha: Vana att gå i höga skor.
Dagens hat: Förkylningen som drabbat hela Linköping?
Dagens mat: kyckling, ris, majs o bearnaise-sås
Dagens låt: Värsta gycklet.
Dagens lycka: Att jag är omgiven av så fantastiskt bra människor.
Dagens misslyckande: Att det faktiskt skääär sig i "det är ju värsta gyyycklet" när vi sjunger :P
Dagens göra: (gjort): campus, bamseklubb o gyckel.

Shit. Här sitter jag, torsdagkväll och efter imorgon är typ nolleP slut. Det jag sysslat med i nästan ett år är snart slut. Helt ofattbart. Skönt, men ändå tråkigt.

Har varit en väldigt bra dag. Jobbigt att gå upp klockan sju, snoozade väl typ sådär 7 gånger, tur att jag bara har tre minuters intervall på den. Tog mig till campus, hämtade ut kaffe o té i bajlan o satte mig därefter i sektionsrummet o hängde. Hämta ut ett kompendium där nånstans, sen kom Fanny o bar allt till salen där Tria skulle föreläsa. Hämtade nollan dit, drog till min egen föreläsning. Drog däifrån på rasten o bar tillbaka kaffet till sektionsrummet. Eftersom det var minst hälften kvar så skickade jag mass-sms till hela kogvet att de kunde komma o hämta gratis kaffe, och det kom folk. Satt o hängde där med folk till kaffet tog slut, sen bar det av till Ryd för bamseklubben.

Gick ut på att nollan i grupperna från pubcrawlen skulle gå runt i stationer o göra olika lekar.. (ja, vi leker väldigt mycket på kogvet.. :P)
Jag o Fanny hade en station där en av nollan skulle steka ner handen i en hink full med överkokt pasta o gröt, o där beskriva 12 olika föremål för resten av gruppen, och de skulle gissa vad det var. Mycket kul att höra folks beskrivningar. En liten samling o avslutningslek i Skåland, sen var det hemgång.
Kl halv sju kom KrogVetet över och vi hade möte o gyckelövade.
Halv nio gycklade vi på [hg] för statistikerna, inte för  PA som jag trodde, och det gick jättebra! Kul som fan att gyckla faktiskt.

Efter det gick jag o Johanna tillbaka hit och skrev ihop talet som vi ska ha på nolle-sittningen imorrn. Vi är ju som chefer toastmasters (mistress'es? :P) för sittningen, o ska ha en vackert avslutningstal för hela nolleP. Nu sitter jag o över lite o det... Det är väldigt fint o högtidligt, men det är bara trevligt... Ska försöka memorera så mycket som möjligt, men vi ska ha vackra små kort att tjuvläsa på :P

Väldigt laddad för imorrn, ska bli väldigt kul med sittning, den avslutande oxå. Jag har faktiskt sedan jag blev vald som fadderichef tänkt på detta tillfälle, och funderat på hur det skulle bli. Jag minns så väl när Björn o Anna (förra årets chefer) höll talet, och jag tyckte det var coolt. Nu ska jag själv stå där, efter att ha planerat nolleP nästan ett helt år, o faktiskt genomfört ett otroligt lyckat nolleP.
Wow, vilken känsla det kommer vara. Jag tror nog att jag faktiskt gjort en bra insats, men det hade aldrig gått utan mina fantastiska medarbetare och vänner. Damn, förtjänar jag verkligen så många bra människor runt mig?Love to you!! <3 Inte bara dem, utan också alla andra utanför kogvet som stått ut med mitt tjat och fadderi hit o nolleP dit. Jag har inte glömt bort er.

Hahah, nu hade jag ett eget litet avslutningstal för mig själv här... Lite corny, men what the fuck. Jag ÄR corny, get used to it.. :P

Nu ska jag öva lite mer tal, öva gycklena för imorrn o förhoppningsvis få en god natts sömn så jag är laddad imorrn!


Pubcrawl.

Dagens ord: pubcrawl.
Dagens kärlek: Virgin on the beach
Dagens vill ha: Sex on the beach
Dagens hat: Ingenting idag!
Dagens mat: snabbpasta o falukorv!
Dagens låt: ayo technology (de körde den säkert 3 gång på 55an idag..)
Dagens lycka: Att pubcrawlen var oväntad trevlig
Dagens misslyckande: försov mig o missade nästan föreläsningen
Dagens göra: (gjort) Föreläsning, gyckelövning och pubcrawl med nollan


Japp, jag överlevde alltså jobbet på München Hoben.
Det var till störst del faktiskt väldigt trevligt oxå. Började med jobbinfo om de olika passen som fanns, sen fick vi schema på var vi skulle vara. Vi i KogVetet blev väldigt nöjda med vårat, då vi fick vara i baren de först fyra timmarna.

Så från 17 till 21 stod vi i en av barerna, där 3 av oss stod bakom tappen och tappade öl o sitter konstant, medan vi tre andra stod framme vid disken o tog betalat o langade över drickat. Väldigt trevligt faktiskt, tiden gick sjukt snabbt. Lite stressigt då o då, men det gick bra.

21 var det en timmes rast, då vi skulle få personal-mat. Den var dock kass. Bäbisportion med kallt, dåligt kokt ris, och nån slags köttbitar. Det var säkert 3 köttbitar, o alla var sega o smakade pecka.
Så det blev en hamburgare på området istället, innan det var dags för mig o Will o ha två timmar i NH-tältet som serverade pizza-slizes 22-00

Det var det mest osmidiga sättet att servera mat. Det var två kockar där, som gjorde pizzan, tog ur den från ugnen, skar upp den och lade på tallrik, och la på pizzasallad. Så var vi fyra stycken framme vid disken som tog beställningar, tog betalt o gav fram pizzan. Då vi var fyra gick det ju mycket snabbre, så vi 4 fick typ stå o vänta i nån minut på att vi skulle få våra pizzor.. Kön var dessutom rörig, inget bra kösystem, så många sura miner från folk som fick vänta länge blev det. Dessutom tog pizzan slut typ halv ett, så då blev folk ännu surare...
Det var en kille av kunderna som försökte ragga på mig istället för o få pizza, men det gick inte så bra för stackarn...

00-01 hade 4 av oss resurs, vilket innebar att vi fick sitta på personalområdet, o vara beredda på att hjälpa till om det behövdes någon stans. Det gjorde det inte, så vi satt där o snackade skit o drack läsk i en timme.

Från typ ett-halv två till fyra städa vi. Lite ineffektiv då vi då o då inte visste vad vi skulle göra, o sjukt jobbigt eftersom det började bli så sent.
Vi fick mest packa ihop bord o bänkar o packa på pallar, o bära staket o sätta i ställningar. fyra fick vi äntligen åka hem, o gud vad skön sängen var när man kom hem..

Idag vaknade jag kl kvart i ett, o insåg att föreläsningen var om en halvtimme. det var bara att rusa upp, klä på sig o åka.
Var en intressant föreläsning om antropologi, o föreläserskan var asskön. Det blir nog en bra kurs det här. Kommer garanterat gå bättre i dennna än i AItvåan...
Sen vare hem o ha lite möte, o gyckelöva med familjen.. nej, jag menar krogvetet... :P
De har nästan börjat kännas som en familj dessa veckor :P

Pubcrawlen började klocka 7, och jag fick sitta på 55an o ha en station. Var fyra grupper som gick omkring till olika stället, o hos mig fick de köra suck and blow.
Mycket trevligt, alla verkade ha kul. Roligast när nollan försökte få extrapoäng genom att fjäska, o en nolla hoppade upp i knät på mig o började massera mig o skit... jag skrattade hejdlöst rätt länge..

Nu sitter jag här o försöker bli trött.
Ska upp 7 imorrn, så jag är på campus kl 8 o hämta ut fika till tria-läsningen. Sen sitta o hänga i två timmar för att den börjar inte förän 10... Yey.
Sen föreläsning. bamseklubben med nollan och sist gyckel för PA på [hg].

Toodles.

Innan München Hoben

Dagens ord: München.
Dagens kärlek: sova.
Dagens vill ha: ledigt!
Dagens hat: att inte på festa på munchen hoben.
Dagens mat: den överblivna salladen + baugette från igår.
Dagens låt: Sällskaprs-resan-låten...
Dagens lycka: Att nollep går så jävla bra.
Dagens misslyckande: inget?
Dagens göra: 13timmars-pass på munchen hoben..

ja, det är inte så mycket att säga.. förutom att jag är trött.. o har ett 13timmarspass på munchen hoben att se fram emot... wäh.
men det kommer nog bli kul, men jobbigt.
förhoppningsvis är det så kul att man inte märker att det är jobbigt förän man är klar.
hade varit roligare o festa där, men jaa.. så kan det gå!
det kan jag ta igen sen.

första  föreläsningen i AI idag.. jag har fan ingen koll på skiten alls. jag oroar mig för den här kursen, verkligen.. med tanke på att jag inte klarat ai-ettan än... jaja.

fan, alla verkar bli sjuka den här veckan.. jag börjar känna mig lite geggig i halsen oxå... vill inte.
har veeeerkligen inte tid att bli sjuk..

näe, vila i soffan nu.
toodles.

All världens mat.

Dagens ord: mat
Dagens kärlek: Eld-poi
Dagens vill ha: öl
Dagens hat: inget.
Dagens mat: kycklinggryta a la chuntey och ris
Dagens låt: Vacation
Dagens lycka: En lyckad all världens mat
Dagens misslyckande: Tria-föreläsningen
Dagens göra: se nollan spelat brännboll, laga mat med nollan o se eld-poi

Idag har varit en väldigt bra o lyckad dag, trots att den började med lite kaos.
Tria, en av våra största sponsorer skulle haft föreläsning för nollan, men det blev fel med schemat, så ingen dök upp.
Så jag fick styra med en ny på torsdag, och allt ordnade sig. Det enda dumma var att vi nu får stå för fikat då de hade fixat det till idag, o ingen kom.. Menmen, inga stora pengar, men ändå.

Kl 2 var det brännboll i vallamassivet, mycket trevligt. Nollan mot fedderister och faddrar. Nollan förlorade mot de rutinerade med typ 3 poäng, väldigt jämt.
Sen var det vår första föreläsning för terminen, och direkt efter det All världens Mat. Olika grupper, några för förrätt, några huvudrätt och några efterrätt, o så går man omkring på 3 ställen o äter. Allt blev asgott o jag blev sjukt mätt.
Allt avslutades med att Fredrik eld-poiade framför HG, det var awesome!!

Nu gäller det bara att ladda o vill upp sig inför 13-timmars passet på munchen hoben imorrn.
Jag kommer nog dö, men det ska bli kul.

Lunarstorm.

Säga vad man vill om lunarstorm, men det är iallafall fyllt av nostalgi.
Loggade in på skoj, för att jag var uttråkad, och hittade massa gamla dagböcker.
Spännande o läsa vad man sysslade med och gjorde hösten 06. Det är fan tre år sedan. Kan inte riktigt fatta var tiden har tagit vägen.
En kul grej jag gjorde ett tag när jag skrev dagbok var att göra en dagens..lista. Jag måste fan prova att göra det nu oxå, o se om det känns lika awesome nu.. Skulle inte tro det, men ändå ^^

Dagens ord: Hajk
Dagens kärlek: Ledighet.
Dagens vill ha: Sömn.
Dagens hat: Lyckligt slut på hollywood-filmer
Dagens mat: pizza, med fetaost!
Dagens låt: Parapapaaapaapaappapapaaa! (vette fan vad den heter...)
Dagens lycka: Att den blev en väldigt lyckad hajk.
Dagens deprition: Att inse att jag aldrig kommer få ett lyckligt hollwood-slut
Dagens göra: Slöa kontra städa... Det förstnämnda har jag tyvärr gjort mest.

Nähä, en till hollywood-film och vila inför imorrn. Då blire brännboll och all världens mat.

helt förstörd...


...av trötthet.. sov väl kanske 6 timmar ändå, men vaknade hela tiden, o det var obekvämt o jobbigt, så sömnen på 6 timmar känns snarare som... 2 timmar.. Jag är helt slut!

Jag känner iallafall att hajken var lyckad. Först var det lekar, sen lite gyckel, lite mingel, lite grill, lite mer gyckel, capsning (inte på vårt intiativ såklart!) och sång runt "elden". Nollan verkade ha kul, men det vara bara 9 tappra som stannade kvar o sov kvar. Det beror nog mest på att vi bestämt att alla fedderister (fadderister + festerister) inte behövde sova kvar, så det vara bara jag, Fanny o William som gjorde det, plus Mattias Ö som är fadder. Så när resten av faddrar o fedderster droppade av drog rätt många nollan oxå. Lite synd, men huvudsaken är ju att de hade kul. Men tips till nästa år är väl att så många som möjligt av faddrar o fedderister sover kvar oxå...

Idag är det bara slappande som gäller. Nollan ska på filmkväll hos sina faddrar. Jag tänkte joina först, men jag orkar fan inte. Tänker vila, och kanske försöka städa lite här hemma. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här.. Och eftersom vi ska vara här lite imorrn under "all världens mat" så kan det vara trevligt att folk får komma till ett rent hem utan saker som ligger i drivor på golvet....

Menmen. Nu ska jag slappa vidare.

hej o välkommen till Hajk....


o rubriken ska sägas med stark bengt alsterlind-dialekt!!!

yepp, snart är det dags att bege sig ut till skytte-c för hajken.. det ska bli spännande. Jag hade jättekul förra året o jag hoppas att våra nollor oxå kommer ha det... Men det tror jag, dom verkar veta hur man roar sig =)

Jag lyckades faktiskt göra slut på lite pengar igår.. Först var jag tjurig då jag hittade en asfin klänning som satt så jävla bra, förutom den lilla detaljen att det fattades 3-5 cm för att dragkedjan i bak skulle gå igen. o det var såklart den största storleken de hade.. så jag gick där i fetto-tankar o var sur o deppig ett tag. men sen tog helena mig till en annan affär, o där hittade jag minsann en ashet klänning som passade, den i storlek M-L. Intressant det där med storlekar.. O så köpte jag skor för 350 kr, högklackade o skitheta. ska bli spännande o se hur jag lyckas gå i dem..

Sittningen igår var jättelyckad. Först samlades vi hos kristina för att ha ett försenat after-beach möte o gyckelöva lite. Efter varje dag har vi ett möte o pratar om vad som kommer hända nästa dag, o sen skickar vi runt en badboll, o då måste alla andra vara tysta, o så säger man hur man mår, hur man känner o vad man tycker. skitbra.
sittningen hade god mat, nollan var glada, o vårt gyckel gick svinbra. en asbra kväll helt enkelt.
kändes dock konstigt att inte vara full, o vara på flamman, har aldrig varit där nykter... O eftersom inte är asförtjust i flamman i vanliga fall, blev det liiite segt senare på kvällen, på eftersläppet.. Men ett tag var det drag på oss, vi fedderister shottade vatten och drack virgin-drinkar för o hålla igång, haha.
var hemma typ ett, då dyngsur o kall efterrsom det regnade hela vägen hem....

Nu måste jag öva gyckel och klä på mig, ska åka om 1½ timme!
Huja.

Jag mår bra. Allt känns bra. Iaf när det gäller nolleP. Men på ett sätt vill jag bara att det ska bli över, så att jag kan göra något åt den här molande oron som gör sig påmind i tid och otid. Jag måste bara.

fredag.


Japp, idag är det fredag och jag tycker fortfarande att allt går bra o att det är kul!

Filosofiska spelen gick jättebra igår. När vi kom dit var det lite pysslande med att bygga bar, inspärrningar o grejjer, men vi var ju rättm ånga fadderier där så det var lugnt.
Kl 4 gick vi o mötte nollan, o sen vif 5 började det..
Jag o Helena stod vid en station där man skulle bygga en männsklig pyramid, så hög som möjligt. Glad är jag att kogvet vann när de var på vår station, hade varit jobbigt att dömma att motståndarlaget hade vunnit ^^

När vi stått klart där var det dags att stå i baren, det var fan kul! Så jag tror att jobba på munchen kommer bli finfint!
Kogvets lag vann tyvärr inte, det gjorde affärsjuristerna, o psykologerna vann hejaklacks-priset.. Men tycker våra små nollor kämpade på fint, så det gjorde inget alls =)
Sen vare bara att städa upp, packa ihop, köra bort all pant o all skräp, o lämna tillbaka den överblivna alkoholen till mitt förråd..

Allt som allt, jättekul dag! Hade inte väntat mig att dagen skulle vara så o-jobbig. Jag hade inte väntat mig att hela nolle-p skulle vara så ojobbig....
Visst, det är lite slitigt då o då, men samtidigt är det väldigt kul så det ordnar lixom upp sig.

Idag är det ledigt ända till ikväll då det är sittning.. Nollans första sittning, det ska bli jättekul!
Innan dess ska jag dra ner på stan o shoppa lite.. Typ försöka hitta lite sittningskläder, och göra slut på lite pengar ;)

Vi avslutar med en bild på våra kära nollor (+fusknollan förståss...)
All cred till Cogito, jag har inte gjort den själv :Phalvvägs genom första veckan...


... och det har typ bara varit kul hittills.
Visst att jag har varit lite grinig o trött när jag inte fått äta ordentlgit o när jag tycker att våra möten är ineffektiva, men det har gått jättebra.
Kul på campus gick jättebra, och jag hade jättekul som stod i styrelsen o blev snurrad av nollan som skulle bilda ord av bokstäver vi hade på oss. vi i styrelsen har en förmåga att skratta rätt mycket ^^
även ett lag till filosofiska spelen blev uttaget, spännade.
gyckel från FOUL, pastasallad och avslöjande av fusknollan jan-brynolf klav stod på schemat.

Igår var det lunchföreläsning först. Det innehöll sittningsföreläsning från holger-spexet och föreläsning om östgötska från helena, maja o georg. askul! avslöjande av fusknollorna nelly ring o dansken var det oxå.. kul :D skön att kunna nämna sanna o jocke vid deras riktiga namn nu ^^
senare var det stadsvandring, och jag o johanna k stod vid stångån o berättade lite om den. mysigt.

idag vallade jag nollan från deras föreläsning till lunchföreläsning med academic work, vilket gick bra. lite småmissar från deras sida, men det ordnade upp sig.
nu sitter jag här o väntar på att folk ska komma med släpet o lasta alkohol från mitt förråd till filosofiska spelen... Sen äre bara att åka till valla massiven o rigga upp, o sen invänta nollan o hejja på kogvet!
jag o helena ska under första halvan leda en station, det kommer nog bli svårt att dömma opartiskt när kogvet-laget tävlar, men jag ska göra mitt allra bästa.

näe, ska försöka slänga i mig lite mat innan folket kommer!!
(o dricka massa vatten, annars kommer jag dö av värmeslag, det är kanonväder idag!!!)

Första dagen med nollan avklarad.

Ojoj, det har varit en spännande och bra dag!

Vaknade av ett samtal... hängde lite vid datorn, will, robin o georg kom över för att skriva ut lite saker o hämta baguetter o grejjer... Halv elva var jag på campus för att möta tria-killen som skulle lämna promo-shit...
Fixade lite utanför där vi skulle ha lunch med nollan.
När vi fick veta att fejkföreläsningen bara skulle vara en halvitmme o inte en timme som vi hade trott blev jag nervös att nåt skulle bli sent, men det gick bra.

Filmen visades, o vi vandrade in. Det var verkligen fashnierande att tåga in där, se nollan på riktigt. Att allt blev i praktiken, o inte bara i teorin.
Det gick bra, jag pratade ju mest o jag tror inte att jag gjorde bort mig.
Sen vare mingel o lunch, o allt gick bra.
När det var klart var det ledighet i några timmar, o halv sex var det dags att mötas o gyckelöva lite...
Kl 19 vare gyckel för systemvetarna, och jag tror det gick bra.
Efter det drog vi till respektive nollegrupper o hängde med dem på deras faddermiddag. Mycket trevligt.
Nollan var trevlig o jag hoppas att de hade trevligt oxå.
Vi tog dem även (självklart på deras intiativ) till HG o sen gick jag hem.

Nu sitter jag här, allmänt nöjd o glad. Det har varit kul, o allt har gått så väldigt bra. Jag känner verkligen att vi har allt under kontroll, och att det kommer bli ett jävligt bra nolleP.
Nånting kommer säkert att skita sig, men det gör inget. För vi är ett så jävla bra gäng, så det kommer vi lösa på bästa möjliga sätt.

Nu är det bara att få lite sömn, o tagga för imorrn. Vi ska inte börja förän 12.30 så det blir sovmorgon :D Iaf för min del, några ska bygga pastasallad...
Förvisso måste jag ringa kårservice o be om fler nollekort, tydligen så ska faddarna oxå ha, så jag för försöka fixa några till, men det ska nog gå bra.
Kul på campus imorrn då, o nollan ska få se sitt första riktiga gyckel. Det blir så bra!


Jag blir bara mer o mer säker på vad jag vill. Jag ska bara komma mig för att säga det.... BAH!

Imorrn kommer nollan.

Nu jävlar. Nu är det verkligen på riktigt.
Vi har haft upptakt. avslöjat allt för faddrarna... Allt är klart.
Imorrn kommer nollan... pewh!

Är i full gång nu att baka baguetter som ska serveras efter uppropet imorrn... gör massor... det luktar så goooooott, vill ha.
Mailar lite, kollar alla filer så att allt är klart..
scheisse, det här är verkligen på riktigt..
it's so sick!

Har varit hektiska dagar....
I fredags åkte jag ner på stan o klippte mig ,för att sedan fika med emma o mathilda... drog runt lite på stan oxå, tänkte hitta sittningsklänning men det sket sig.
styrelsemöte hos mattias k, sen hem till johanna o maja för lite gyckelövning.
hem, leka med mathilda. sova.

lördag. vakna. fixa saker. maila tusen mail som vanligt.
möte kl 3, som hela veckan... öva gyckel... sen hem o göra iordning sig, sen vare dags för fest hos helena.

idag, halvbakis, fixa saker, åka till campus vid två tre, förbereda. utbildning, upptakt o nu sitter jag här.
pewh.

imorrn gäller det..
lite nervöst, men mest sjukt att det faktiskt är dags, efter att ha planerat i över ett halvår.
oh yeah.

nollan here i come.

200 mail.

Jag har räknat att jag har fått upp till 200 mail sedan i måndags. Fatta vad nolle-p vore utan mail... :P ingenting ^^
Förvisso så är nog krogvetet ena jävlar på att skicka allt i onödigt många olika mail, men ändå.. det är rätt imponerande vad man lyckas med ^^

De två senaste dagarna har varit fulla med aktiviteter, stressiga, men ändå nice.
Igår blev det en tur till campus för att hämta hoben-biljetterna. Kändes lite tufft att gå omkring med 86 munchen hoben biljetter bara sådär... wiho.
Lite möte med krogvetet, innefattande gyckelövning.
Kom hem, gycelövade lite för mig själv. Börjar bli haj på många texter nu.. Jag älskar våra gyckel, de är så bra allihop!
Såg även på Kill Bill, och fick trevligt sällskap till den sista filmen (=

Idag var jag uppe typ åtta. Vaknade då, och tänkte att det var onödigt att somna om eftersom jag ändå skulle tvätta kl 10. Så jag satt uppe o mailade lite, och plockade iordning tvätten..Väl i tvättstugan kl 10 satt nån annans lås i dörren. stod o väntade en kvart, men ingen kom o öppnade. Gick hem, skrev en arg lapp o drog istället till campus för att hämta lite nolleP-skit.
hem, pyssla lite.. dra över till johanna för att planera vad vi ska säga under intågandet på uppropet... fick tvätta två maskiner där, så slipper jag gå med smutsiga kläder under nolle-p.. eller egentligen, ska ju ha overallen på mig hela tiden.. men ja, ändå!
möte, möte, gyckelövning.
Sen drog jag till mathilda. där blev det hemmagjort pizza, hårfärgning på henne och jag sydde på overallen. Ny svans, nytt märke. Nice.
Drack även cola för första gången på 1½ vecka. eller mer än så. 12 dar typ. Mycket för o vara mig. Det var så inte värt det. Jag kände mig dålig, och så jävla gott var det inte. Jag kände mig bara svullen o bubblig i magen.
Usch. Jag ska verkligen sluta missbruka den jävla drycken...
Men mathilda o jag hade trevligt iaf.

Imorrn äre stan som gäller. tänkte klippa mig o försöka hitta nåt nytt till nolle-sitsen.. en trevlig klänning vore nice.
kl 15 äre styrelsemöte, sen vidare till gyckelövning om de inte hinner klart innan oss.
på kvällen blire lite mer lek med johanna...

AI-tentan på lördag? Näe, det får fan vara. En annan gång. Min plugghjärna komme inte kunna aktiveras förän efter nolle-p ändå.

Jo, och så har jag gigantiskt mycket öl o cider i mitt förråd. Tyvärr får jag ju inte dricka upp den själv, men det vore nice.. :P

bra dag, och jävligt dålig dag.


Det har varit en bra dag. Möten som gått bra, trevlig runda på villevalla, jag varit väldigt glad o pepp...

Men jag är samtidigt så ledsen...
Har pratat med Agnes, o fått veta att Arnie inte finns längre. (hennes/hennes föräldrars hund).
Jag har aldrig riktigt känt ett djur som avlidit tidigare..
Arnie var trots allt hunden jag typ känt bäst. En väldigt söt en.
O nu finns han inte. Det känns väldigt konstigt.. Jag har inte riktigt kunnt vara ledsen innan, jag har varit bland folk o det har inte riktigt kommit fram.Men nu när jag kom hem o blev ensam.. usch. Gråt.....
Stackars Agnes föräldrar. Stackars Agnes. Stackars Arnie.
Han var så jävla fin o söt..
May he rest in piece =(

Nu ska jag sova...
Eller försöka åtminstonne.


en liten dal, men inget farlig.


japp, jag har en liten liten dal just nu.
jag är på fett dåligt humör o är väldigt opepp, men jag känner att det är för att jag är trött o hungrig, o att det går över snart.

har varit full rulle idag.
gå upp kl 8, fadderiet kom 9, vi kom överens om vad vi skulle säga när vi ringde nollan...
några av oss sydde lite på svansarna... nu är det alldeles rödfluffigt i hela mitt kök =(
kl 13 hade jag möte med johanna för att planera utbildningen och upptaktskvällen...
kl 15 vare chefsmöte på campus, o sen åkte jag tillbaka till johanna o maja för o gyckelöva...
slut kl 17, då åkte jag hem o åt o kollade på tv....
ringde några nollan, det gick bra... fick tag på 5 st, o jag har tre kvar att ringa..
försökte sy lite, men det gick bajs så jag gav upp... kollade på mer tv, o pratade med mamma, o ny sitter jag här...
det var mest syendet som gjorde att jag blev på kasst humör, o att jag var hungrig... men jag har knappt nån mat hemma, eller så har jag ingen lust att laga nåt..
ORKA.....
bläh.... vill bara sova..
men imorrn efter lite sömn är jag pigg o glad igen, jag lovar.
för då blire gyckelövning o en massa mailande....

nu ska jag skriva ut gycklena o sitta o skråla lite för mig själv.nu är det igång.


yepp.. Märkesbacken har målats. fatöppning på [hg] är avklarat. första mötet med krogvetet är gjort.
Nu är det vara att planera, öva gyckel och hoppas att vi inte glömt något viktigt.

Jag är väldigt pepp just nu.. Men plugget?
Njae, orka. Det löser sig, hoppas jag..

Fullspäckat schema i veckan... Det börjar kl 9 imorrn, då vi ska skriva lite manus till telefonsamtalen till nollan vi ska göra...
och jag som hatar att prata med främmande människor i telefon.. menmen, det går nog bra.

Nu har jag inte druckit cola på en vecka. Win!

rastlös.


jag har sjukt mycket energi. jag kan knappt sitta still.. jag vill göra nåt..!
kom hem från helena för en dryg timme sen, har sett på film o försökt sova i en omgång, o nu sitter jag här.. o jag har lust att dammsuga. .det kan man ju inte göra på natten.. det är nämligen det o moppande av golvet som är det enda kvar på min überstädning jag sysselsatt mig med på sistone...
o morgonpigg har jag varit oxå.. himla konstigt.

i tisdags vaknade jag typ åtta av ett sms o kunde inte somna om. Så jag gick upp, kollade datorn, o drog ner på stan med maja o helena för tyg-shopping.. tillbaka till ryd, o jag o helena satt o drack kaffe o hängde vid köksbordet ett tag. sen åkte jag till campus o bokade lite salar till nolle-p.
sen satte jag igång mitt städ-projekt med lägenheten. jag bestämde mig för att städa, riktigt ordentligt. gå igenom varje yta, varje pinal, plocka o ordna, så var sak får en bra plats, o att det inte bara ligger o dräller. rengöra, damma, torka, gnugga. Jag kom väl inte så långt den eftermiddagen, halva köket typ, sen vare dags o åka till nyköping.
i nyköping drog jag direkt till tisse för att installera dator o se harry potter.
det blev 3 filmer, inklusive den nyaste som går på bio. var väl okej, men sådär. alldeles för mycket som inte stämmer med böckerna.
datorn installerade om, o det blev bra. datorn tuggar inte på så mycket som förut. den är ju inte snabb o bra, men den funkar.
drog hem halv fyra typ. somnade fyra halv fem

dagen efter vaknade jag typ tio. för lite sömn! slöade, sen åt lunch med pappa. det var jättetrevligt. farmor följde inte med, hon kände sig krasslig.. om hon gjorde det på riktigt vet jag inte, men... hur som helst, det var jättetrevligt med pappa, han var nog på bästa tänkbara humöret.. det kändes lixom som pappa. på riktigt... det gjorde mig glad.
sen hem, prata lite med mamma o sen hoppa på tåget runt sex, till linkan...
väl framme det blev det att dricka lite öl i majas (o johannas, som inte var där...) trädgård. Trevligt. Blev en rätt lugn kväll. men det var sjukt trevligt att träffa alla.

igår vaknade jag typ kl 8 o kunde inte somna om igen, trots att jag somnat typ 2. för lite sömn igen!
återgick till städandet av köket, o började sedan med sovrummet.. sen ringde helena, o vi drog ut till tornby för att shoppa lite... (för vilka pengar??).. vi var där i typ 6 timmar eller nåt, dammit vad trött jag var i fötter o ben.. men trevligt hade vi.. fyndade lite småskit, bland annat ett örngott med flammor på , värsta fadderiörngottet!!
väl hemma fortsatte jag lite med städandet till agnes kom, vid typ tio.
där satt vi o pratade, tittade på film o hade trevligt till typ fyra på morgonen, då solen började gå upp. .vi skulle nämligen ta poäng åt mig för crazyss, nakenbada i soluppgången.
vi åkte till berg, det blev en sjukt vacker soluppgång.. röd, och.. vacker...
väl hemma igen somnade jag såklart inte på en gång, utan det dröjde till typ halv sju eller nåt.

o vaknade elva o kunde inte somna om.. så väldigt många nätter nu utan ordentligt med sömn.. o jag är inte ens trött.. det är lite coolt.
idag har jag städat som fan... flyttat om på grejjer, dammat, rensat, torkat o flyttat lite till. sovrum klart, vardagsrum klart, badrum nästan klart o hall klart.
nu ska jag bara dammsuga o torka golv, sen är min lägenhet säkert klinisk ren. jag har tillomed plockat snyggt i städskrubb o föråd. det ni!

var över hos helena i några timmar o drack lite fulvin o babblade... var flera koggis-brudar där, var jääääättetrevligt att återse alla som jag inte sett på hela sommaren!

o nu sitter jag här o är inte ett dugg trött.. trots att jag ska upp imorrn o måla märkesbacken.  vi har delat upp det, så fadderiet ska komma dit kl ett... men mathilda hade dåligt med folk till sekels märke så jag ska dra dit o hjälpa henne med det till typ nio...
jättekul o dra igång med massa studentiga aktiviteter igen, jag är verkligen pepp!


och nej, jag har fortfarande inte tagit tag i pluggandet...
och nej, jag har fortfarande inte tagit tag i det där jag lovade mig själv att ta tag i när jag var tillbaka i Linköping. Det är för läskigt. Jag är en tönt.

tillbaka.


yepp, då var man tillbaka i linköping då. hemma. hemma på riktigt...
det känns lite konstigt, men väldigt bra.

sista jobbdagen på coop gick bra, men var seg. att vara på golvet för non food är otroligt tråkigt, o jag satt bara i kassan knappt två timmar, men det funkade.
Hemma blev det lite slapp, och sen drog jag över till tisse för att sno lite låtar, och hämta min kamera. vi o andy kollade på harry potter 3..
sen åkte jag o mamma o pantade... +200 kronor blev det.. YES! för de pengarna köpte jag fulvins-sats o 1 meter leklera. bra skit.

idag vaknade jag bara o packade ihop mitt skit o drog. väl framme packade jag ur bilen, tog en spontanpromenad förbi maja o gick en runda med henne.
o så blev det ju roadtrip med Jon, Emma o Robin. Vi åkte till stubbegården utanför vadstena för efterrättsbuffe... ojoj, vad smällmätt man blev. turen dit gick ju sådär, det var bilkö i flera kilometer.. assegt... stod säkert där i en halvtimme-timme.. inte okej!
väl hemma fick jag besök här hemma oxå. Mhm. Nice, minsann. (=

Imorrn blire lite shoppande av svans-tyg till overallerna med Maja o Helena, annars vet jag inte om det händer nåt speciellt.. Ska försöka packa upp lite, o sen så sakta köra tillbaka bilskrället till Nyköping.. O äntligen få min dator ominstallerad. YES, äntligen.
Wellwell.
Nu ska jag glo på tv. eller bara sitta o titta på min lovley lägenhet...
(som för övrigt skulle behövas städas... dammit vad dammigt det blir av att bara stå tomt...)


tiden GÅR fort...


... faktiskt.
Det är sista helgen i nyköping, det är otroligt... Tyckte det var nyss jag satt här o deppade över att jag inte ville vara här en hel sommar o att jag redan saknade linköping. men nu är jag snart tillbaka där!

Var några dagar sedan jag skrev, har väl haft lite för mig. Dessutom är jag så sjukt trött på min sega dator så jag har inte riktigt pallat...

I onsdags, var det slappa på förmiddagen, och jobba 16-20...o efter jobbet drog jag en stund till tisse för att fixa en playlist inför roadtrippen.
Torsdag - roadtrip... brae hus, jönköping och linköping. Norrköping sket vi i, för efter jönköping regnade det så in i helvete hela tiden.. svårt att filma då... men annars gick det bra, jag fick agera scripta... o filma liite grann, men för det mesta överlät vi det till andy då han har mest koll på det där =)
väl hemma i nyköping blev det harry potter o sprit hos tisse. trevligt.
på fredagen blev det slapp, damp på datorn, hemmagjord pizza o yatzy med familjen typ. förde över allt viktigt till min externa hårddisk, så att tisse kan installera om min dator nästa vecka... yes.
idag har vi varit i norrköping i filmat där. gick bra.
nu sitter jag här o bara är lycklig över att jag kör hem mina grejjer till linköping i övermorrn.. tjoooohoo :D

imorrn: jobba 8:45-14
Mån: åka till linköping, o utflykt till stubbegården med jon, skåneemma o robin.
Tis kväll: åka tillbaka med bilen till nyköping o installera om min dator med bror.
ons: träffa farmor förhoppningsvis, och sen åka tillbaka till linköping
tors: sen myskväll med agnes, o sen nakenbada i soluppgången. tjo.
lör: målning av märkesbacken, o börja med förberedande av nolle-p

nångång ska jag börja plugga oxå.. det kommer.. säger vi :P

nu är jag inte deppig över plugget längre, nu har jag kommit in i det här "'äsch det löser sig"..
för det gör det ju alltid.


Så kan det gå, snickarjävel!!RSS 2.0